Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus123
aktív tag
válasz viharhozo #1187 üzenetére
3 éve vettem rá egy garnitúrát 80ért.....a téli az 14es lemezfelnin.Tehát csak nyáron kopik a 16os....ja,nem is akármilyet,uniroyal rainsport esőgumi,tapad mint a barom,igaz jövőre cserélhetem is,hamarabb kopik...4 évre 80 k nem sok...szerintem...
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz viharhozo #975 üzenetére
Ooo... ha gondolod, ki lehet probalni az oreglanyt, most epp uzemanyagszuro baja van, a heten orvoslom. ;)
Irjal mailtot, aztan megszervezzuk.
Aztan majd rajossz, miert is csipazom ezt az oreg ven hulladekot.A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz viharhozo #967 üzenetére
Hmm... en suzukin ''tanultam'' Utaltam.
Aztan ronyon ''tanultam''
Utana fater ladajat hajtottam fel evig.
Elotte volt alattam opel asztma, vectra eleg sokaig, meg egy mazda 626.
Aztan lett sajat vasam, egy BX. Fapad, meg minden, de most mar ez az etalon.
Aztan faternek lett C3, huginak skodri, aztan volt nalam fiat, pug, honda is... nem tudom miert, nekem a bx meg mindig az etalon, pedig mar nagyon el van faradva, tobbet all, mint hajtom. Nem tudom miert, megis inkabb azt szeretem. Najo, S2 C5-be is szivesen beleulnek, mert az ugyanolyan mint a BX. Elvegre unokaja, vagy mi a szosz. S1-be viszont sohasohasoha. A feke miatt. S2-ben sem a kp hidraulika csinalja, de erzesre olyan, mintha az csinalna, szal korrekt... S1-es C5-ben a fek valami kopedelem, raadasul ugy nez ki mint egy tulfujt gumixsara, tehat brrr... - ja, a xsarat sem szeretem tulzottan. ;)
Viszont az AX az uberrulez kis vas, szeretem. ;)
Annal jobban csak a kacsat csipazom, az valami rettenet jo kis ''auto''... ha egyszer lesz folos parszazezrem, akkor tuti, hogy veszek egyet... meg egy garazst, amiben tarolom. ;)
2CV gigarulez. ;)
Elnezest kerek a zavarasert es az okozott kellemetlensegekertA pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz viharhozo #962 üzenetére
Nem tudom, en ugy vagyok vele, hogy nekem minden auto megfelelo, ha elvisz A-bol B-be.
Csak olyan dolgokba szoktam belekotni, hogy kemeny, raz, stbstb.
Alattam meg auto nem doglott meg, a Trazsit leszamitva. De azt meg max 2 ora alatt eletre keltem.
Bar teny, hogy a Suzuki nalam nincs a toptenben.
A toptenben egy C-vel kezdodo csigazabalo marka van... kivetel nelkul.
IDE LOJETEK!!!!A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest