Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
No én is beállok a sorba
Olajcsere volt mikor bontottam le az alját gyanúsan olajos volt a kartelvéddő mint kiderült az olajteknőnél szivárog az olaj... Ez ugye pasztás szóval a pasztázás pusztult meg. Csakhogy ahoz, hogy levegyem le kell bontani a kiput a kipucsonkot sőt ahogy néztem a turbónál is meg kell bontani meg kb mindent ami ezekkel összeköttetésben van.. Szóval lesz majd egy jó pár órás móka valamikor ha tudok fűthető műhelyt keríteni a szomszédban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen NAS-t vegyek?
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- fűnyíró traktor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Kugoo Kirin G1
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest