Hirdetés
-
GAMEPOD
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sati1984 #2803 üzenetére
Nekem 15-én jött a mail, aznap fizettem.
Steamen köszönték a vásárlást, rahedli steampont jóváírva.
Utána 20-án jött GLS-től a levél, hogy "TERVEZETT KÉZBESÍTÉS:2022. 09. 21.(Amennyiben partnerünk ma feladja a csomago(ka)t)"
Azóta semmi emil vagy értesítés.
Steamen tracking linket kaptam, amire kattintva azt látom, hogy:
21/09/2022 21:26 The parcel has left the parcel center. Germany Neuenstein
21/09/2022 21:20 The parcel has reached the parcel center. Germany Neuenstein
20/09/2022 18:54 The parcel has left the parcel center. Netherlands
20/09/2022 18:54 The parcel was handed over to GLS. NetherlandsI have a baaad feeling about this. - Asszem ebből leghamarabb csak hétfőn lesz gőzfedélzet.
-
-
Ez a nap is végre eljött. 10 perce jött a levél.
Két percen belül ki is fizettem. Indul a hosszú várakozás. -
TPU case-t használ valaki?
Project Killswitch-re ki tudja mennyit kell még várni. Az első blikkre elég megbízható toknak néz ki, de még csak előfoglalni lehet, és nem láttam konkrét árat sem rá...
Nézegettem ezeket a TPU case-eket, de tartok attól, hogy hamar egy lötyögő "szilikonbugyi" lenne belőle.
Valami védelmet kell majd tegyek a gépre az érkezés pillanatában egyből, mert rajtam kívül két kis krampusz feni a fogát rá és ami baleset ilyenkor megtörténhet, az megtörténik elég hamar.
-
Kérdés azokhoz, akik nem steam walletből fizették ki a decket
Milyen opciók vannak fizetésnél? (Átutalás bankszámláról van esetleg?)
Nekem van egy megtakarítás célból tartott eur számlám, amihez nincs bankkártyám. Szeretném erről kifizetni átutalással amennyiben lehet. Alternatívaként néztem PayPal-t is, de sajnos ott nem tudom hozzáadni a fiókhoz a számlámat, mert "Csak magyar forintban vezetett bankszámlát csatolhat."
Steam walletet meg ha jól tudom, csak bankkártyával, vagy PayPal-lel lehet feltölteni.Köszi előre is!
-
Sziasztok!
Akinek már a kezében a deck és használ üvegfóliát megosztaná velünk a tapasztalatát?
Én egy 256-ospéldányra tettem a voksot és érdekelne hogy milyen lett az eredmény azoknál, akik pl. mattított üveget tettek a "fényes" kijelzőre.
Jó lenne ha össze tudnánk dobni egy ajánlott listát a különböző fajta üvegfóliákkal mindenki örömére.Tudom, még nincs sokunknak a kezében a gép, így nincs nagy merítés... De ha valaki talált valami jó vételt, esetleg van pozitív tapasztalata, szívesen fogadjuk.
-
Sziasztok!
Azokhoz intézem kérdésem, akik használnak windowst Deck-en, hogy 10-el vagy 11-el használják?
Személy szerint én desktopon és laptopon is használom mindkettőt, de még mindig a 10-es a preferált OS nálam.
Driverek, kompatibilitás, használhatóság tekintetében van valami különbség most a kettő között?
Én pl GOG és Ubisoft connect miatt tennék fel win-t. Tudom-tudom, a GOG-os játékaimat Heroic-kal is fel lehet tenni steamOS-re... Ubisoft kliens nem tudom, mennyire szépen megy proton-nal. -
Sziasztok!
05.23-n én is beneveztem egy 256-os példányra.
Reméljük, még idén megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Notebook alaplap: Dell Latitude 5310 2in1 i5-10310u 25k, HP 820 G1 9k, Lenovo T450 9k
- Gyári notebook akkumulátor: Fujitsu E736 E746 E756 HP 820 G1 G2 Lenovo T400S T410S
- Macbook Air M3 15,3" 16GB/256GB Midnight, ÚJ, 100% akku, Apple garancia!
- MacBook Pro 2023 16" M3 Pro 18GB/512GB, 100% akku, 2027.05.-ig garancia!
- 17-es Asus rog laptop eladó Ryzen 5 1600 Radeon RX 580 4GB, Csere is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest