-
GAMEPOD.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcrk
tag
válasz Peaceliker #8627 üzenetére
Ha megjött már és nem kellett ráfizetni az nagyon jó, de ez alapján még lehet meglepi:
WILL MY PACKAGE BE CHARGED CUSTOMS FEES?
All international orders are subject to customs and duty fees as defined by the country of import. Unfortunately, we are unable to provide information on whether you may or may not be charged customs/duty fees. Duties will be determined by the country of import upon arrival of your order based off product value.These fees are not included in your Skull & Co. order and/or shipping total. Skull & Co. assumes no responsibility for duties incurred on your parcel. All fees must be paid by the parcel recipient
Én pl uag telefon tokonál jártam már úgy, hogy majdnem mégegyszer annyit kifizettem, mert a vámon nem fogadták el a számlát, amin az áfa már rajta volt és azt írta minden költség rendezne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
- Macbook Air M1 2020 16GB Ram 256gb SSD 98%akku, megvigyázott
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest