Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolika195
csendes újonc
én egyet nem értek hogy mért kel ennyit várni hogy vissza adják! jó el hiszem hogy van dolguk de most ha bele gondolunk meg nézi a levelet meg nézi hogy 100% tiéd a account és le OK-éza és szerintem nem egy ember dolgozik ilyen problémán hanem szerintem többen csak igazság szerint lusták de bezzeg az el várják hogy 100 Euro-ba vegyek játékokat meg skineket skacok nekem ez a véleményem és már 40 ticketet írtam
-
zolika195
csendes újonc
hát akkor várunk majd írok ha lett valami am elég ha el küldtem azt a képet is mikkor meg változtatták az email címemet meg a csé:go CD kódot el keltem nekik és írtam is hogy mi történ akkor 100% hogy vissza adják az accomat nem ? meg ők fel oldják majd mert zároltam a fiókot
-
zolika195
csendes újonc
Hát köszönöm az infót igaság szerint nekem ott van a 100-euros késem stb és 2015.9.17 lopták el egy hacker
azonnal írtam a suport-nak fényképes bizonyítékot küldtem stb köszi még ecer az infókat skacok hát remélem hogy mire le telik a 7 nap addigra meg oldják majd írok hogy mi lett -
BlackDevil
aktív tag
Csináltam újat, de sikerült a másikat is megváltoztatni. Accountom lockoltattam. Nekem csak bankkártyás vásárlás volt én csak azt adtam meg. Meg van egy kulcsom is amit már aktiváltam az ellopott accountomon regebben, de az nekems csak digitalisan van meg txt-be mert azt nyertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Mobilinternet
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Akciókamerák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Synology NAS
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest