Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Látom régen nem volt új hsz.
2 napja feltörték a steam fiókomat. (fbookot is, de ez nem releváns)
Az email címemet természetesen megváltoztatták és a passwordot is.
Amit el tudtam küldeni a steam supportnak, a régi email címem, a felhasználónév, a bankkártyán levő név és a 4 utolsó számjegy, valamint a telefonszámom.
Erre ma reggel küldtek egy olyat, hogy valamely vásárolt termék CD kulcsát adjam meg.....de egyet sem tudok.
Illetve van még ez a felhasználónév/telefon sms, de vagy a CAPTCHA xarik be állandóan (folyamatosan azt írja, nem jól válaszoltam) vagy nem küldik az sms-t (ma kb 10xer rányomtam, de egyszer sem jött)
Van valami egyéb ötlet, hogyan szerezzem vissza? -
DarkCorvus
friss újonc
Nekem is történ, hogy az elmúlt időben feltörték a steam accountomat, amit nem tudom, hogyan törtek fel. Emiatt elvitte a tolvaj az értékes itemeimet, van valami mód visszaszerezni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Synaptic
senior tag
Tegnap kivételesen gyorsan dolgoztak a steam nél , már vissza is kaptam
-
AnonymusX
őstag
válasz
Synaptic #398 üzenetére
Pont azért kell kizárni azokat a módokat, amelyek szóba jöhetnek (email cím feltörése, vírusokat). Rosszindulatú linkkel is el lehet lopni a fiókot, ahol megtévesztő oldalon kérik be a Steames belépési adatokat.
Nehéz visszanyomozni, inkább csak óvintézkedéseket tudtok megtenni, hogy a jövőben ne forduljon elő.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Synaptic #396 üzenetére
Remélem rányomtatok az első emailben lévő Lock my accountra.
Ilyenkor megnézném a Steamhez használt email címemet is (pl. gmailen meg lehet nézni, melyik országból nyitották meg a fiókot), ha felmerül az illetéktelen hozzáférés, akkor mindenképpen megváltoztatnám a jelszót egy tiszta gépről.
Vírusellenőrzés az érintett gépen (pl. Malwarebytes programmal), ugyanis lehet pl. keylogger vagy egyéb kártevő.
Esetleg még a telefon átvizsgálása kártevők után.
-
Daveboyyy
csendes tag
Sziasztok.
hát nekem is valami rohadok egy fake csmoney link miatt át tudta írni az accomat- Közel 300 euro skin érték 40 játék és az acc 2006 os. Lockolni tudtam irtam supportnak vissza írtak minden okes a dolgaim a lock miatt biztonságban vannak. Jeleznek nem sokára . A régi e-mail címemen ment a levelezés. Nem sokkal ezelött ránéztem az accomra ugyanis 3 napja azért megy a gépem mert bent tudtam maradni az accba és tudtam onnan suppoirtolni. De el tradeltek mindenemet. Most megint vettem fel jegyet írtam külön e-mailt egyenlőre semmi változás . Szerintetek ? -
gery_169
csendes tag
-
gery_169
csendes tag
Sziasztok
Ellopták a Steam acc-omat. Rögtön megváltoztatták az emailcímet, így nem férek hozzá a jelszavamhoz. Mit tudok tenni? -
cigohai
újonc
48 óra elteltével én vissza kaptam hála isten. PUBGvel játszogatott a srác elköltött 60ezer BP-t, de egyébként talán minden megvan, ami volt fent 9 eurom azt se költötte el.
-
rinsz
tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is ellopták az accomat, írtam a steam supportnak remélem vissza fogom kapni már csak a 670 játék miatt. 2nap telt el, szerintetek mennyi idő kb mire válaszolnak? Hülye voltam és parázok rendesen.
-
Matyika89
újonc
Sziasztok kérdésem lenne el lopták az steam accontomat és regisztálva volt a bankkártya és ilyenkor nem tud vásárolni róla. Köszönöm
-
Tomc000
újonc
SENKI NE ESSEN PÁNIKBA! (én már megtettem helyettetek is) a mai nappal sikeresen visszaállították a fiókom! nem egész 24 ÓRÁVAL A FIÓKLOPÁS után a Steam Support felvette velem a kapcsolatot és egy helyreállító kóddal vissza kaptam az accom!
FONTOS! hogy készségesen kell a dologhoz állni, a lehető legtöbb információt megadni a fiókkal kapcsolatban!
én ami rendelkezésemre állt minden infót megadtam, hogy igazoljam az email címemhez tartozó steam fiókom valódiságát.
bankkártyaszám, bankszámlához tartozó név, számlázási cím, paysafecard-os vásárlások, Steam wallet feltöltőkártya számok, Steam tételek eladása/vétele ezekről az emailben kapott visszaigazolások! MINDENRŐL print screen és fénykép készült és ment a supportnak!!!ami még fontos! írjátok le a körülményeket, hogy hogyan történt a dolog mire kattintottatok rá, mit nyitottatok meg, használtok e Steam Guard-ot (én a kezdetektől használtam mégis egy kimondottan Steam acc lopásra íródott trójaival [keylogger] lopták el a fiókom) minden információ hasznos lehet a fiók visszaszerzésében!
és a lényeg, hogy mindezt MAGYARUL KOMMUNIKÁLTAM LE!!
magyarul írt vissza a support is! szóval aki nem rendelkezik megfelelő angol tudással egy ilyen ügy lebonyolításához, ne fosson mert 2019-et írunk és van magyar nyelvű támogatás is a steamen!végül mielőtt bármit is csinálnátok, az email jelszót azonnal megváltoztatni ha megtörtént a baj, és egy alapos ellenőrzéssel lepucolni minden kártevő szoftvert a gépről!!! különben adtok a szarnak egy pofont, mivel hiába állítják vissza a fiókot ha az első bejelentkezésnél újra ellopják a jelszót!
ÓRIÁSI RESPECT a Steam supportnak és Andreának a Steam ügyintézőnek,
hogy ilyen hamar reagáltak a problémára és több ezer játékórát és több száz eurót mentettek meg nekem !
ÉS KÜLÖN KÖSZÖNET a Ubisoft munkatársának Nikolettnek,hogy pár órával a Steam acc lopás után reagált a levelemre, és zárolták a Steam fiókommal összekapcsolt Uplay-t!
(és most azt hiszem elmorzsolok egy rózsafüzért lefekvés előtt) -
Comic
aktív tag
Sziasztok!
Na most derült ki, hogy feltörték a steam accomat. Kicsit vicces a szitu, mert el nem lopták, hanem használták.
Ki sem derült volna, ha a CS:GO-ból nem kapott volna végleges kitiltást az acc.
Viszont most, hogy kapott és küldte róla a figyelmeztetés, így elgondolkodtam, hogy hogyan kaphatok VAC-bant egy olyan játékkal, amivel még az életemben nem játszottam, de még csak letöltésre sem került soha.
Szóval elkezdtem átnézni a fiókadatokat. A mail cím és a jelszó nem lett megváltoztatva az idegen által, ellenben a profil adatok (név, valódi név, bemutatkozás) igen. Teli volt szemetelve ciril betűs írássokkal.
Szóval repüljetek rá a profilotokra és ideje a jelszó változtatásnak!
Írtam a Valve-nak is, hogy vizsgálják az ügyet, lévén nem hiszem, hogy az én fiókom az egyetlen.
További szép napot! -
bypass|HUN
aktív tag
Szevasztok!
Szeretnék informálódni, egy oldallal kapcsolatban, hátha itt valaki tud segíteni.
[csgodouble]
Mennyire legális ez?
Illetve amit itt feltesz az ember tétnek eurót/skint az legálisan csereberélhető?
Továbbá, ha az itt árusított skint, creditet ellopják (2-3 nap után üresen kifosztva az acc) akkor veszélyben van a steam fiókom is?
Érdemes egy ilyen helyen a supportnál jelezni az eseményt (acc nullázás)?Köszönöm.
Üdv: bypass
-
wjbhbdux
veterán
-
Mtbsrác
senior tag
Olyat kérdeznék aki mint én mondjuk, neten vette steamen keresztül az összes meglévő játékát az hogyan bizonyítja be hogy ő a tulaja? Itt ugye nincs kulcs vagy ilyesmi, ha neadjisten ellopnák.
-
|N|oT
újonc
Sziasztok
2015.12.18-an beleptem a steam fiokomba ezutan a jobb felso sarokban figyelmes lettem egy nagy piros szovegre ezt irta Ertesitest Kaptal a Steam Tamogatastol.
Ez most azt jelenti hogy feltortek a Steam Fiokom?
Aki tudna segiteni irni a Supportnak Angolul aszt Nagyon Megkoszonem
Elore is Koszonom ha valaki tudna segiteni.Sziasztok
-
Redneck
nagyúr
"Steam balanceomon volt pénz. Rámentem, hogy játék vásárlása, Giftként -> itt mikor emailt kellett megadni, akkor a saját email címemre küldtem ki.
Megérkezett a link és ezt fogom Neked bemásolni ide. Fontos, hogy ez valójában nem rendelte hozzá az én emailemhez, csak oda küldte ki.
Ha megérkezett az összeg, akkor elküldöm a linket, bejelentkezel Steambe, rákattintasz a linkre, a böngésződ átirányít Steamre és készen is vagy, hozzárendelte a játékot a Steam accounthoz.
Így érthetőbb kicsit?
"
Nem szokásom de volt már rá példa játéknál. Nem volt gond, normális embertől vettem.
-
Redneck
nagyúr
Akarok venni Steam giftként egy játékot aprón.
A hirdető 7 pozitív pontszámmal rendelkezik, de gondoltam kérdezek mert furcsa pár dolog.
Nem szokásom linkekre kattintani és nem is értem :"Amint megérkezett az összeg, itt fogom elküldeni a linket.
Aktiválás során csak annyira van szükség, hogy be legyél jelentkezve Steam-be."Kérdeztem hogy nem giftet küldesz?
"De, csak már kiküldtem saját e-mail-re, hogy csak oda kelljen adnom a linket.
Ilyenkor a Te fiókodhoz lesz kötve a Te emaileddel, csak így gyorsabb, mivel nem kell már kiküldenem."Várom válaszát de nekem kicsit zavaros.
Szerk:
Megértettem, tradelve bonyolult lenne. Mindegy, ha átb@sz lerendezem... -
Baleetank
újonc
válasz
Baleetank #342 üzenetére
Én is ma kaptam vissza 1 hónap után.
Kicsit lassú az ügyintézés , de az utolsó centet és tárgyat is visszarakták a fiókomra !
Azért ez biztató lehet szerintem mindenki számára .Olyan pofátlan volt az tolvaj hogy még barátokat is vett fel , meg teljes név , telefonszám . De ezzel majd foglalkoznak a rendőrök meg a steam .... engem most 1 hétig ki se lehet robbantani a gép elől .
Ne adja fel senki csak arra figyeljetek hogy cd-kulcsot fényképezve , paypal fizetés és/vagy bankkártya adatokat tessék megadni a supportnak . Ha mind a három van mint nekem akkor nem létezik hogy ne adják vissza !
És ha az email-t is ellopták akkor azonnal win le-fel és tegyél fel spyware-t és vírusirtót hogy ne nyúljanak bele a steam jegyedbe , és ha visszakaptad a fiókot akkor rakj be minden biztonsági dolgot amit lehet .Remélem én már csak gratulálni jövök erre ... sok sikert mindenkinek és türelem .
-
zolika195
csendes újonc
nekem is ellopták több mint egy hónapja azonnal írtam a steamnek CSÉ:GO key le fényképeztem nekik bankszámla számom le írtam stb de még semmi és már 100
ticketet írtam :d hogy siessenek
angolul de még semmi állítólag 2 hónap a minimum hogy várni kel mert sok az ilyen eset de ha nem tudnál valamit akkor jelölj be facebookon https://www.facebook.com/vidak.zoli
ja és ha lehet zárd le a fiókodat én is meg tettem
mert ott a késem stb sok értékes skinem
és segítek!!
-
SSaint
újonc
nagyon szépen köszönöm a segítséget. 1 kis dolgon szivattam magam. nem irtam be hogy steam. azt hittem magától töltötte ki
de igy sikerült üzennem .
köszi mégegyszer -
SSaint
újonc
egyszerűen hülyét kapok most már. annyit olvastam meg próbáltam . eljutok addig mindig hogy kijelölöm azt hogy ellopták de utána megáll a tudomány. Valamiért az első lépésnél nem tudok tovább menni akármit is jelölök ki
-
SSaint
újonc
2 napja kínlodom ott
addig eljutok hogy bejelölgetem azt hogy ellopták az accom meg addig hogy 1 lépés : account issules . hijacker or stolen account és ennyi. nem enged tovább
biztos ott van vmi csak nem látom a fától az erdőt.
és az a legnagyobb baj hiába kérek kódot az a megváltoztatott email címre megy
-
wjbhbdux
veterán
emailt sehova nem kell küldened, a support.steampowered.com oldalon fognak tudni segíteni.
-
SSaint
újonc
Hali mindenkinek!
Nekem is ellopták a steam accom
Péntek óta nem tudtam belépni sem a steamre sem az email címemre/ megjegyzem nem ugyanaz volt a jelszó/ Olvastam kínlódtam és addig eljutottam, hogy az email címemre új kódot csinált egy adminisztrátor oda be tudtam lépni. Viccesen írtam neki, hogy ezért jól kitolt velem mert oroszul volt benne minden. azt is sikerült nagy nehezen vissza állítanom. És mit látok benne?? Volt 2 email, hogy egy ukrán szerverről új kódot kértem a steamemhez és átírták.
Újabb olvasás stb és most addig jutottam, hogy látom 3 napja inaktív tehát be se lépett mióta átírta. Csakhát ugye én sem tudok új kódot kérni, mert az email címet, azért volt annyi esze, átírta .
Most itt tartok. lefényképeztem a dobozokban lévő kódokat, de nem tudom hol kell kérnem hozzá azt a steam támogatási jegyet valamint, hogy hova küldjem az emailt.
aki tud segítsen legyen szíves. -
zolika195
csendes újonc
válasz
BlackDevil #356 üzenetére
na az jó
-
zolika195
csendes újonc
válasz
BlackDevil #354 üzenetére
menyi időn után kaptad vissza ?
és hány óra fele ?
-
BlackDevil
aktív tag
Vissza kaptam az accountomat!!!!
-
-
zolika195
csendes újonc
amúgy ma olvastam hogy állítólag a steam már nem adja vissza az ellopott accountot ? ez most igaz
itt a link https://ipon.hu/hir/nem_segit_tobbe_a_becsapottakon_a_steam/34137
-
válasz
BlackDevil #348 üzenetére
Nekem az ukrán lopó egyből beállított a Mobilos védelmet magának...akkor még badas telefonom volt nem ment a mobil véfeléem, most már beállítom én is.
Fiaim a Blizzardhoz hsználják az Authenticatort -
Enyémet ukrán IP-ről lopták el....
Korábban a fiamnak egy magyar WOW szerverről vittek el mindent, sajna ugyan azt a felhasználói nevet és paswd-t adta meg mint a gmail-nél.....azóta már tudja, hogy ilyet nem szabad csinálni...
-
zolika195
csendes újonc
válasz
Joke7773 #343 üzenetére
aha köszi
most veszek egy másik csé:got aztán mikor vissza adják a régit akkor át rakom a skineket és többen is mondták hogy vissza adják csak türelem egy a lényeg ha lopják a steam accodat akkor azonnal le kel zárni hogy ne bírjon cserélni illetve vac védet szervereken játszani nekem a kis rohadék fel törte az email is de mivel tudtam a biztonsági emailt és a titkos kérdést igy vissza szereztem sok sikert mindenkinek
amúgy nekem valami kis Dávid lopta el az accomat nem csak nekem hanem több gyereknek is
-
Baleetank
újonc
Nekem szombaton lopták el az emilem , és persze vele együtt a steam accomat is !
Azonnal rendőrség , de ők csak az emilt tudják visszarakni ha mákom van . Viszont megtaláltam a steam-es profilomat , megvan az ember neve , de nem tudok tenni semmit mert a support fényévekben gondolkozik és nem reagál semmire !
Ha most lenne egy normális steam support már vissza is került volna az acc ....... de így . Ez egy vicc !!!!!!
Akit érdekel hogy ki lopta el azzal pm-ben szívesen megosztom !
-
zolika195
csendes újonc
-
zolika195
csendes újonc
én egyet nem értek hogy mért kel ennyit várni hogy vissza adják! jó el hiszem hogy van dolguk de most ha bele gondolunk meg nézi a levelet meg nézi hogy 100% tiéd a account és le OK-éza és szerintem nem egy ember dolgozik ilyen problémán hanem szerintem többen csak igazság szerint lusták de bezzeg az el várják hogy 100 Euro-ba vegyek játékokat meg skineket skacok nekem ez a véleményem és már 40 ticketet írtam
-
-
bager13
aktív tag
Vigyázni kell az értékekre,mint egyébként az életben is. Itt is ott is gyorsan átvernek,lehúznak, ha nem vigyázol. Többlépcsős azonosítás és nem agy nélküli netezés + mindig résen kell lenni. Ennyi az egész titka. (Egyébként a steam nélkül manapság már nem sok játékkal fogsz játszani legálisan.)
-
GEIL
addikt
Picit beleolvastam ebbe a fórumba....hát mit is mondjak....elment a kedvem a "Steam"-től.....gondolkoztam rajta hogy Mortal Kombat X miatt csinálok egyet.....majd ott veszek kódot...stb stb......de ha ez a dolog enyire gáz meg feltörhető, hogy még Email-t is feltörnek mellé...stb stb...röhej. Ha játék kell akkor megveszem boltban...telepitem és ámen....bár lehethogy túl maradi vagyok.
-
zolika195
csendes újonc
válasz
BlackDevil #327 üzenetére
okés köszi a választ
-
zolika195
csendes újonc
hát akkor várunk majd írok ha lett valami am elég ha el küldtem azt a képet is mikkor meg változtatták az email címemet meg a csé:go CD kódot el keltem nekik és írtam is hogy mi történ akkor 100% hogy vissza adják az accomat nem ? meg ők fel oldják majd mert zároltam a fiókot
-
-
-
zolika195
csendes újonc
válasz
BlackDevil #318 üzenetére
szia le zártam a fiókot
úgy hogy nem tud mit csinálni az illető
cuccaim ugyan úgy meg vannak most néztem úgy most már csak várok hogy vissza agya a steam remélem miné előbb vissza adják
-
-
zolika195
csendes újonc
Hát köszönöm az infót igaság szerint nekem ott van a 100-euros késem stb és 2015.9.17 lopták el egy hacker
azonnal írtam a suport-nak fényképes bizonyítékot küldtem stb köszi még ecer az infókat skacok hát remélem hogy mire le telik a 7 nap addigra meg oldják majd írok hogy mi lett -
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
zolika195 #313 üzenetére
Szia. Sajnos elég sok idő mire válaszolnak...
Nekem 08.08-án lopták el, 13-án írtam ticketet újra, mert az elsőhöz hozzáfért a hacker.
Sajnos azóta sincs válasz a supporttól! 77.80 euróm elkőltötték, meg pár jobb cuccom elcserélték.Lehet lockolni az accountod, hogy ne tudjanak cserélni meg eladni. Én erre későn jöttem rá sajna. Bővebben itt olvashatsz a lockolásról! Sokan írták, hogy 1,5 - 2 hónap de volt akinél ez 3 - 4 hónap volt. Sok sikert és kitartást!
Szerk.
A többi kérdésedre az én ügyem megoldódása után tudok választ adni. -
zolika195
csendes újonc
Sziasztok ellopták az steam accomat! 2015.09.17-kén írtam a steamnek de még nem válaszoltak le fényképeztem a csé:go key el küldtem nekik azt is az lenne a kérdésem hogy menyi időn belül válaszolnak vissza hogy ne bírja addig a csé:go skineket el cserélni vagy azt a steam vissza agya ? köszi a gyór válaszokat
-
Itt_a_nevem
újonc
Semmi gond ne aggódjatok nekem másfél hónap alatt válaszoltak és mindenem vissza kaptam csak olyan sok eset van hogy időbe telik válaszolniuk.
-
válasz
BlackDevil #309 üzenetére
Nekem szerencsére pénz nem volt rajta, csak játékok.
-
Végre visszakaptam kb 2 hónap után, szóval mindenkinek van remény, csak nagyon lassú a support
-
Nagyon nem korrekt, ahogy a steam hozzááll a dolgokhoz.
Miért nincs az email mellett legalább egy biztonsági kérdés ahhoz, hogy a mailt/passwordot meg tudd változtatni...máshol így működik... -
Joke7773
tag
válasz
BlackDevil #305 üzenetére
Na azt én sem tudom
-
Joke7773
tag
válasz
BlackDevil #303 üzenetére
Elméletileg ha minden igaz fél év legalább mire reagálnak egyáltalán.Ismerőseim is ezt mondják,bár volt aki 2-3 hét után vissza kapta nekem ez már a 3.k hónapja hogy lenyulták
-
válasz
BlackDevil #301 üzenetére
Kiváncsi vagyok, mire jutsz...
Nem akarom elvenni a kedved, de junius eleje óta várok, hogy valami történjen, de eddig a steam engem válaszra sem méltatott...sajnos elég siralmas a support...persze valószínúleg nap-mint napos lehet az account lopás...de akkor valami mászt kellene kitalálniuk. A Blizzardnál ez flottul ment amikor ellopták, 1-2 napon belül visszakaptuk.. -
BlackDevil
aktív tag
Csináltam újat, de sikerült a másikat is megváltoztatni. Accountom lockoltattam. Nekem csak bankkártyás vásárlás volt én csak azt adtam meg. Meg van egy kulcsom is amit már aktiváltam az ellopott accountomon regebben, de az nekems csak digitalisan van meg txt-be mert azt nyertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest