Hirdetés
- PlayStation 3
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baleetank
újonc
válasz
Baleetank #342 üzenetére
Én is ma kaptam vissza 1 hónap után.
Kicsit lassú az ügyintézés , de az utolsó centet és tárgyat is visszarakták a fiókomra !
Azért ez biztató lehet szerintem mindenki számára .Olyan pofátlan volt az tolvaj hogy még barátokat is vett fel , meg teljes név , telefonszám . De ezzel majd foglalkoznak a rendőrök meg a steam .... engem most 1 hétig ki se lehet robbantani a gép elől .
Ne adja fel senki csak arra figyeljetek hogy cd-kulcsot fényképezve , paypal fizetés és/vagy bankkártya adatokat tessék megadni a supportnak . Ha mind a három van mint nekem akkor nem létezik hogy ne adják vissza !
És ha az email-t is ellopták akkor azonnal win le-fel és tegyél fel spyware-t és vírusirtót hogy ne nyúljanak bele a steam jegyedbe , és ha visszakaptad a fiókot akkor rakj be minden biztonsági dolgot amit lehet .Remélem én már csak gratulálni jövök erre ... sok sikert mindenkinek és türelem .
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest