Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
válasz
Sp!d3r-M4n #99 üzenetére
Kellett hogy kapjál egy mailt a vásárlásról. Azt kérik.
-
Sp!d3r-M4n
csendes tag
Sziasztok!
Ellopták a steam fiókomat. Csak a GTA 4 volt rajta, amit online vásároltam.
Ez a gond, mivel nem tudok a tokról fotót készíteni. A steam support meg kéri, hogy készítsek fotót, de ugye nem tudok... :S
A CD kulcsot azt feljegyeztem, el is küldtem nekik, de nem hajlandók elfogadni így.
Ilyenkor mi a teendő?Légy szíves segítsetek! Köszönöm!
-
kisadam6
csendes tag
Hi,
Ellopták a steam accountom,de már irtam a steamnek és adtak is 1 új jelszót.
De nem lép be...
Kérem segítsetek! -
kiscsipa
csendes tag
Sziasztok
nekem tegnap lopták elaz accontomat sajna én se tudok angolul szóval ha veszőre pontosan elmondanátok hogy hova és mit kellene irni, nagyon jól lenne egy source volt rajta.
nem adtam meg jelszót meg ilyesmi az emailem is megvan de azt irja hogy más a felhasználó nevem és ír egy másikat belépek azon a régi jelszóval és bead de nincse ott a source.
segitsetek -
HaaS
addikt
válasz
#65675776 #94 üzenetére
Gondolom benned is felmerül, hogy nem csak középkorú, egyetemet végzett, józan magyar állampolgár vásárol a sztímen.
Mindegy, nem védek én senkit... megyek én is lopni a boltba, bedobtak egy hirdetést, szinte ingyen lehet kapni egy napelemes kerékpár-kilométerórát. Nyitásra oda kell érnem, remélem még lesz belőle, mikor elkezdődik az akció.
-
csoli31
aktív tag
Ezért kel a Steam profilotokat email-hez hozzá rendelni. A Steamen nem osztogatnak ingyen játékokat (csak más megvehető játék mellé néha). Nem szabad bedőlni az ilyen lehetőségnek, mert ez mind kamu, aminél a profilotok ellopása a cél. Ha már valahol máshol kérik a Steam bejelentkező neveteket, és a jelszót, az már eleve gyanús.
-
deltahun
csendes tag
nekem is elopták.küldtek egy linket és azt mondták ha bemegyek akor a steam megengedi hogy letöltsek játékokat. és akor amikor az oldalra beléptem, kidobot az accombol és beléptek elöbb mint én. megváltoztaták a jelszot.
-
hazelnut
csendes tag
hát nekem is sikerült belépni az uj kóddal megnéztem a régi simiket és kiderült h
nekem elopták israeilek a accomat
és az volt a nevem h EYAL K. és még plussz akitöl vissza vettem a nevem az egyböl frendszbe bejelölt de nem válaszolt arra h került hozzá a accom csak magyarázot nekem)
-
Scorpio06
aktív tag
-
pofa
tag
Le a kalappal a Steam elött.
Visszakaptam az összes játékomat, kaptam egy új jelszót, és fut minden.
A baj, hogy vettem egy Csét ami most felesleges. -
pofa
tag
[link]
Jaj ez a link nem mőködik...Pedig lenne mit írnom nekik..
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Anno vettem egy accot még használtan amiben a cs:s és a HL2 van. A csávó vele adta a cd tarto tokot is, amiben van egy HL2 kulcs. Nos, én azóta vettem ahhoz az acchoz egy TF2-t is és ha ellopnák vagy valami, akkor az az kulcs elég lenne, hogy az accban lévő összes játékot visszakapjam?
Jobb az elővigyázatosság
-
törölt tag
Léteznek tört verziók Steam-es játékokból is. Ha a Steam ilyet érzékel a gépeden, akkor bizony annak ban a vége.
Ez azt jelenti, hogy az alacsonyabb ár miatt amerikai vagy brit proxy-n keresztül vásárolsz. Amennyiben a lakcímednél nem ezen országokat adod meg, akkor mondjuk nem is enged vásárolni (IP eltérés miatt "Your billing address doesn’t look like it matches up with your current country. Please contact support for assistance or use a payment method registered to your current address." üzentet dob). Amennyiben viszont a címed is ennek megfelelően van megadva, akkor enged. Viszont ez is az EULA megsértése, szóval szintén ban-nal jár ha kiderül.
-
keIdor
titán
válasz
#65675776 #76 üzenetére
Írtam nekik...
Első kettő biztosan nem (nem is tudtam, hogy lehet Steam-en warezolni)
Proxyn keresztül vásárlás az bővebben mit takar?Amúgy elsőnek azt írta, hogy "Your Steam was probably hijacked"
Szóval szerintem feltörtek, pár napja rákattintottam egy küldött linkre, amire lehet nem lett volna szabad. Hülye voltam, mert sose szoktam csak úgy rákattintani valamire, most sikerült. -
törölt tag
Le van tiltva az acc-od. Az oka lehet többféle is, de a jelek szerint valamilyen módon megszegted az EULA-t.
Ok lehet:
warez játék
csaltál valamilyen játékban (a VAC pont ennek kiszűrésére szolgál ugye)
proxy-n keresztül vásároltál és lebuktál
És még más egyéb.Kérdezz rá a Steam Support-nál.
-
keIdor
titán
-
hazelnut
csendes tag
mikor reggeled magad a steam-en akkor megkérdezi h szeretnéd e elmenteni acc és a pw.
de én kb 2éve nem nyomtam vagy több is. gondoltam felrakom de nem tudtam a jelszót
utána néztem annak a txt-nek jo kódot irtam be
küldtem elfelejtet jelszót meg írtam is nekik ez már 1éve volt most megint eszembe jutott nem jött válasz ez sajnos nem tudom miért van de mind1.......
most úgy nézki h a 41.post meghozta a sikert de ha valakinek igy egyszerűbb
copyzom[ide menjen fel] és kövesse ezzeket
Na szóval. Bemész a steam supportba és csinálsz egy steam supportos accuontott az accountod nevével. Miután megkaptad az e-mailt amit küldöt a steam és aktiválod. Utána be jelentkezel és keresd meg az utolsó részt a Reclaiming a Hijacked Steam Account cimszónál és abban le van írva hogy mi van. A második pontban talász egy leírást amiben benne van hogy mit kell benne lennie az e-mail-ban és egy szövegbe ágyazott linket. Arra rá katintva meg jelenik egy ablak és ott kell leírnod hogy mi bajod van. Az ablakban a felső sorban van az e-mail címed vagy a support accountod neve. Allata van a subject felírat amibe a következöket kell be írnod: Steam account security breach. A category-nál válazd ki az account questions és utána a hijacken or stolen accuont. Mi után rákatintótál meg jelenik egy másik categoria és ott a prudoctnál válaszd a Steamet a steam account name és a cd-key egy értelmű. A your question-höz pedig az kell le írnod hogy mikkor (kb.) lopták el meg hogy milyen e-mail címet használtál, és ha tudod hogy a tolvaj mi képp lopta el az is de ez nem kötelező. Aztán vedd elő a Cd-kulcsod ahol van a kód a felé ird oda az account neved és fényképezd le vagy skaneld be. Utána ott van az attachment (csatolt fálj) . Ott van egy gomb és a pop-up segítségével fel töltöd a képet amit készítettél. Ezel kész van az e-mail és rámész a submit question és tovább megy egy másik oldalra ahol az alul lévő gombal be fejezhetted a dolgott. Ezután kapsz egy e-mailt hogy a steam személyzete meg kapta az e-mailt...
1 óra múlva megkaptam az új jelszót!kösz silent77-nek
még válasz nem jött ma irtam nekik én két képet is küldtem a nevemmel
angol tudás kötelezö ha nincs akkor kérj meg valakit!!!!
-
play4win^KiD
csendes tag
hali. tomasz azt az email azt angolul kell megirni a valve nak???
én ugyjártam h nemvoltam fent egy ideig és én debil elfelejtettem a jelszavam meg a titkis választ -
resistance
csendes tag
Menyi idő még válaszolnak???
-
resistance
csendes tag
Sikerült már csak arra várok hogy vissza irjanak.
-
válasz
resistance #67 üzenetére
Nem oda kell írni. Az összes infó itt található.
-
resistance
csendes tag
Helló tud valaki ha segítene? mert copyright@valvesoftware.com erre az email címre küldtem 1 e-mailt és nem akarnak válaszolni!
ha valaki tudja hogy menyi idő még vissza írnak az lécci mondja meg előre is köszönöm ( elopták az acc-om és azt írtam meg nekik )
-
bertarichard
csendes tag
hali mindenki!nem tom sok értelme van e hogy ide írok mert nem túl nagy a nyüzsgés.na mind1 ,ha vki tud nekem segíteni,az az email címemre írjon mert ide nem biztos h visszajövök.szal én hülye barom ökör állat megadtam a jelszavam vkinek akinek nem kellett volna.Pár perc se telt el kapom az emailt h sikeresen meg lett változtatva a jelszavam...STEAMen rámentem h elfelejtett jelszó stb,aztán kiírta h kapok emailt hitelesítő kóddal meg a titkos kérdéssel.Nem kaptam,vagy azért mer később kapok,vagy mert átírta az email címet az a gennyláda.Valaki ha tud,látom itt sikerült pár embernek,mondja el nekem h hogyan tom visszaszerezni az accom.Van két erdeti játékom.na üdv ha vki tud segiteni lécci irjon email cimemre naon fontos lenne
-
Khaal
őstag
Szeretném megváltoztatni a jelszavam, mert a régit elfelejtettem. Most be vagyok jelentkezve (automata bejelentkezés miatt), de ha steamből akarom megváltoztatni akkor kell az eredeti jelszó is. Esetleg el tudom küldetni az emailcímemre a régi jelszót valahogy?
-
radish1993
csendes tag
Hát sajnos ennek a lopásnak én is áldozatól estem de én ezzel ellentétben elég jól kijöttem mert úgy csináltam hogy minden steam-es játékot külön accountba és így csak az Orange Box-ot lopták el ám láttam hogy elég sokan írtak hogy baj van azzal hogy nem tudnak rendesen angolul hát ez nem gond >>>http://www.webforditas.hu/<<< ezen az oldalon letudod fordítani a szöveget csak annyi a dolgod hogy magyarul beírod és már tudod is fordítani!!
-
Bence717
tag
2009 januar 13-an kerdezte mi meg most valaszolunk...
sztem mar megoldta.
en is kiadtam vkinek a jelszavam aztan irtam steamnek azt kertek fenykepezzem le a CD Key-t. be is kuldtem aztan meg irtak h ugy is fenykepezzem le h rairom azt a kodot amit megadtak es ujra bekuldtem. osszesen 3 kepet kuldtem mer nem ertettem mit kell rairnide aztan sikerult es igy eleg hamar visszakaptam az acc.-ot gyorsan valaszoltak minden kerdesemre igy 2napig kellet leveleznem veluk aztan visszadtak.
1 biztos h tobbet soha senkinek nem adom meg a jelszavam..es ti se adjatok mer annak csak rossz vege lehet. -
Siberia
csendes tag
HI all! remélem még mindig olvassátok ezt a topicot. az a helyzet hogy új op.rendszert tettem fel, de én hülye, elfelejtettem a steam jelszót. persze rámentem hogy receive a lost account, és ott meg kell adni egy vertification code-ot, ami meg is jött levélben és a titkos kérdésre a választ. Itt a probléma gyökere, ugyanis azt sem tudom. Mivel erre nem találtam sehol megoldást, ezért itt kérdezek rá mit tehetnék. Megoldás nem lévén, írtam a steamnek egy levelet, hogy ellopták az accom, cd kullcsal fényképekkel együtt elküldtem nekik. kb mikor fognak válaszolni?
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Sirandrish #55 üzenetére
De nem csak az van benne.
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Sirandrish #48 üzenetére
Most már nem adom oda ha fizetnek se....
-
iwu
addikt
válasz
Sirandrish #46 üzenetére
"bukó vagy Baxi
"
-
Sirandrish
legenda
Ki tudna kölcsönadni egy accot?
Tomaaasz? hm? -
Tomaaasz
aktív tag
Itt egy ügyes kis oldal: [link]
Ahogy láttam páran bedőltek neki, de egy picit jártasabb user láthatta volna hogy a vALVE nem használ magyar, ingyenes tárhelyet.... -
Végre siker, és milyen gyorsan!
írtam levelet ami a videon szerepel, semmi visszajelzés nem jött, Tomaaasz kolléga adott 1 másik emil címet, nekem visszadobta, hogy nem jó.
Na szóval. Bemész a steam supportba és csinálsz egy steam supportos accuontott az accountod nevével. Miután megkaptad az e-mailt amit küldöt a steam és aktiválod. Utána be jelentkezel és keresd meg az utolsó részt a Reclaiming a Hijacked Steam Account cimszónál és abban le van írva hogy mi van. A második pontban talász egy leírást amiben benne van hogy mit kell benne lennie az e-mail-ban és egy szövegbe ágyazott linket. Arra rá katintva meg jelenik egy ablak és ott kell leírnod hogy mi bajod van. Az ablakban a felső sorban van az e-mail címed vagy a support accountod neve. Allata van a subject felírat amibe a következöket kell be írnod: Steam account security breach. A category-nál válazd ki az account questions és utána a hijacken or stolen accuont. Mi után rákatintótál meg jelenik egy másik categoria és ott a prudoctnál válaszd a Steamet a steam account name és a cd-key egy értelmű. A your question-höz pedig az kell le írnod hogy mikkor (kb.) lopták el meg hogy milyen e-mail címet használtál, és ha tudod hogy a tolvaj mi képp lopta el az is de ez nem kötelező. Aztán vedd elő a Cd-kulcsod ahol van a kód a felé ird oda az account neved és fényképezd le vagy skaneld be. Utána ott van az attachment (csatolt fálj) . Ott van egy gomb és a pop-up segítségével fel töltöd a képet amit készítettél. Ezel kész van az e-mail és rámész a submit question és tovább megy egy másik oldalra ahol az alul lévő gombal be fejezhetted a dolgott. Ezután kapsz egy e-mailt hogy a steam személyzete meg kapta az e-mailt...
1 óra múlva megkaptam az új jelszót! -
6.-ik napja lesz, de még nem írtak vissza
Lehet nem is tudták elolvasni, mit akarok -
Pontosan úgy jártál ahogy én
írtam nekik, de még válasz nem jött sajnos
Remélem el tudják olvasni a levelem, mert aki segített megírni, ő sem igazán tud angolul:S
Bízok benne, hogy visszakapom, mert nagyon sok lenne még 1x megvenni, half life generations pack, condition zero, counter stike, orange box
Az a furcsa, hogy sztem nekem nem loptál el, mert az emil címem az amit adtam, viszont a jelszót jól írom és mégsem fogadja el -
retek222
csendes tag
Remélem nem kell még 1X megvennem.
-
retek222
csendes tag
Sikerült újat csinálnom, de aktiválnom kell. Ahoz meg kell a személyes kód, amit már az előző regisztrálásommal aktiváltam. Még 1-szer nem fogadja el
-
törölt tag
Amikor regeltél, akkor volt egy biztonsági kérdés, több lehetőséggel. Az egyik ezek közül a kedvenc gyerekkori hősöd. Pont az ilyen esetek miatt kell, hogy ne tudják csak úgy lenyúlni az acc-od. Ha elfelejtetted, akkor pech... Esetleg írj a Support-nak. Ha üres az acc, akkor meg ne foglalkozz vele, csinálj másikat.
-
retek222
csendes tag
Helló. Egy kis segítség kéne. Én már régen telepítettem fel először, és regisztráltam a Steam-ot. Sajna nem emlékszem a jelszavamra, és a nevemre. Kaptam egy e-mailt, amiben benne volt a nevem. Gondoltam megváltoztatom a jelszavam. Ehez volt bent egy titkos kérdés, amire be kell írni a választ. Na most az volt a kérdés, hogy ki a kedvenc gyermekkori hősöm. Ide mit kell beírnom?? Írtam én mindent, de nem tudom megváltoztatni a jelszevam. Beírtam egy nevet. Utána továbblépett hogy írjak be új jelszót. Utána meg kellett erősítenem, és a végén pedig azt kapom, hogynem tudták megváltoztatni a jelszavam.
Most mit tegyek? Ha valaki tud, kérem segítsen. Előre is köszönöm.
-
Vmi nálam sem jó
Most akartam belépni, és nem fogadja el a jelszóm, pedig jót írok.
Próbáltam új jelszót kérni, de a titkos kérdésre, persze nem tudom a választ, nem tudok angolul, ezért gondolom csak kiválaszottam vmit, és írtam vmi hülyesgéet
A video alapján, most küldtem 1 emil-t, ismerősöm segített megírni, bár ő sem tud perfekt angolul..remélem visszadják -
Xelo
addikt
velem is ez volt, 20 játékkal odaveszett. csak nekem már nincs meg a tokja amire csinálva lett a cucc.. mind1, vettem 3 css accountot, a biztonság kedvéért
nem basznak ki velem így hogy vége sulinak de mégse tok egy hétig semmivel se játszani, ez így nem élet
-
Tomaaasz
aktív tag
Ha valaki erre téved és segítség kell neki, akkor elsőnek nézze meg ezt e videot: [link]
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Pár hete történt hogy a munka miatt alig voltam steamen fent..
Mikor egyszer megjelentem haverom mondta hogy valaki bent volt az ACCommal, mivel irt neki sokszor és nem válaszolt..(netes legjobb barátom, tuti h válaszolnék)
Egyszer válaszolt az illető neki, és azt mondta h a munkatársátol kapta az accot h játszon kicsit.. Ez hogy lehet? Mikor megtudtam azonnal mindent megváltoztattam... Szerintetk hogy juthat alaki hozzá? -
Fáraó
őstag
Sztem nagyon szerencsés vagy, és én a helyedben többet ilyet nem csinálnék.
-
LucifeI2
őstag
2. Submit a case to Steam Support
Immediately inform Steam Support about the account security breach by submitting a request for assistance, also known as an incident report, using the Steam Support system.
If you have not previously done so, please create a Steam Support account with a unique user ID. This is a separate account from your Steam account and it does not exist by default. Please do not attempt to enter your Steam account information for the Steam Support system, as it will not work. Remember to write down your User ID and password for your Steam Support account as you will be required to use this information to submit any future support requests.
Once you’ve created a Steam Support account, or if you already have one, click here to create an incident report.
When filing an incident report about an account security breach, please provide the following concise pieces of information:
1.Your User ID. This is the User ID for the Steam Support system. If you have not yet created an account, please enter your contact e-mail address
2.The subject of your claim, such as “Steam account security breach.”
3. Your request for assistance. Your question should include the last email address you associated your Steam account with. Please also indicate the approximate timeframe (date and time) of the account hijacking, if possible. If you believe you know how your account was compromised, please indicate the method the hijacker may have used.
4. Select “STEAM” from the Product dropdown, then Select “Account Questions” as the Category of your request and finally “Hijacked or Stolen Account” as the subcategory. This information will help Steam Support address your issue as quickly as possible.
5. Your Steam account name. If you do not include the account name, it may result in a delay in recovering your Steam account.
6. Verification of ownership of your Steam account. To prove yourself the rightful owner of your Steam account, you must provide one of the following:
* If you registered software purchased at a retail location, please attach a digital photo or scan of a CD Key registered to your account. Please write your Steam account username on the quick reference card or CD Key sticker below the code in permanent ink.
* Below is a typical example of a picture of a CD-key submitted with an incident report. Please write your account name or your support incident number on the reference card or sticker of your CD-key. If you do not know your account name, you must submit your incident, write your incident number on the CD Key, and then update your case with the scan.
EA CD Key Scan
Sierra CD Key Scan
* If you purchased software through Steam with a credit card, please provide the following:
o The Card Type (Visa, MasterCard, Discover, American Express)
o The Cardholder’s Full Name
o The Credit Card Expiration Date
o The last four digits of the credit card number - Do not provide the full credit card number
* If you purchased software through Steam using a PayPal account, please provide:
o The Billing Name on the PayPal Account
o The full Billing Address on the PayPal Account
o The PayPal PayerID
o The Invoice ID and the Transaction IDWe will reassign ownership of the account to you upon verifying that you are the rightful owner.
If we are unable to verify ownership given the information you provide to us online, you may be asked to mail in your physical CD Key as evidence of ownership.
Note: In the event that a hijacked Steam account is banned by the Valve Anti-Cheat System, Steam Support will not be able to reverse the ban.
-
Tomaaasz
aktív tag
Nem. Látom nem érted. Ugye rákattintok az elfelejtett account-ra. Ott kijön sok hülyeség de van egy olyan hogy cd key alapján keresi meg. Beírom kíirja hogy ok, megvan. Az adatokat elküldtük a beregisztrált email-re...
Nincs ötletem. A Valve nem válaszol, senki nem tud segíteni. Buktam.
HL2
HL1+összes kieg.
Cs 1.6
HL2EP1
HL2EP2
Portal
Szerencsés a csávó. -
LucifeI2
őstag
Szerintem ott ha másik e-mailt adsz meg, akkor úgy is menni fog, mivel a CD kulcs a te birtokodba van. WoW-ba nekem is volt hasonló eset, ott még a személyimet is be kellett scannelnem. A szívás ebben az egészben csak az, hogy ha online játszottál eddig akkor lehet, hogy már nem fog összejönni, mivel ha az illető cheatelt, aki ellopta az accountodat, és kapott egy VAC bann-t, akkor azt nem fogja feloldani a Valve soha.
-
Tomaaasz
aktív tag
Ööö asszema cd-kulcshoz is kell email. Ami meg egy régi volt beírva.
-
LucifeI2
őstag
Reclaiming a Hijacked Steam Account
Megjegyzésként még leírnám, hogy elég buta vagy ha kiadod egy ismeretlennek az account információid.
-
Darth_Revan
veterán
Az eredeti CD kulccsal nem tudod visszaszerezni az accod ? Én mikor elfelejtettem az accom jelszavát, akkor a cd kulccsal új jelszót csináltam
(Igaz az én accomon csak a HL2 Collectors Edition cuccai vannak) -
Tomaaasz
aktív tag
És ezuton is üzenem neki: Hogy dögöljön meg. Törjön el mindkét keze. Én azokért a játékokért dolgoztam, nem apu meg anyu baszta seggem alá! Kis köcsög tudjam meg hogy hívják, hol lakik, biztos lehet benne hogy a földbe döngölöm!
Másik: Már írtam a supportnak egy mail-t, de úgy érzem nem nagyon fogják törni magukat... szval aki tud segítsen!
-
Tomaaasz
aktív tag
Kérek minden PH!-st hogy segítsen! Nagyon fontos lenne!
Szóval, aljas módon, visszaélve lenyúlták az accountom amibe volt egy-két játék...
A gyerek "kölcsön kértre" egy fél órára egy warra de nem jelentkezett utánna. Én jó szívű ember lévén segítettem, hiba volt.
Az acc neve: dixy992 volt. Aki tud segítsen. Kééérem!
Bocs az új topikért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest