-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz TazLeacher #15684 üzenetére
Nekem haver olyat is lát, amit fel sem tettem.
Amúgy kis szemetet hagy még maga után, miután törlöd steam-ből, Én töröltem azt is kézzel a steamapps-ból.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #15680 üzenetére
Nameg, a legutolsó DX frissítés az 2010 júniusi.. Nekem mondjuk ezért van meg az offline telepítő, az mindenképp felpakol mindent.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tehát, mint pl. az Nfs World?,
(#15679) Źşë': DX-et azért szoktam javasolni, mert van amikor játék régebbit tesz fel, mint a telepített, és ez bekavarhat. Ha legfrissebb van fent, akkor nem telepíti.
Nah, f@sza.. Toolbart el tudod távolítani. Az a fránya "tovább-tovább.." Néha figyelni kell.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FehérHolló #15038 üzenetére
4-et nem adsz 3-ért? Szomorú vagyok..
Aki teheti, próbálja ki valakivel a Portal 2-t Coperative-ban.. Nagyonjó!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz salieven #14910 üzenetére
Persze, nyilvánvaló.. Csak meglátszik itt is, hogy mennyi mindenki telhetetlen..
Mondjuk az tény, hogy mondjuk aki szenved a szenekkel, és a kraftkor ad egy kupont, az tényleg zavaró lehet, amikor másnak meg egy steam-es dologért játékot ad.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amúgy, egy kis infó azoknak, akik OTP-s webszámlát/webkártyát használnak a vásárláshoz, és hétvégén ugye nem tudtak rá utalni pénzt, mert csak hétfőn írják jóvá az összeget:
Tehát, van bankkártyáról bankkártyára utalás, ami 24/7 használható. A költsége ugyan annyi, mint a "normál" átutalásé.
Ha tudtatok róla, akkor sry...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz BandiHUN #14677 üzenetére
Duplában ~10€-ra jön ki a portal2.. 19,99€ a kettő, tehát ugye ezt lehet felezni. Ennyit szerintem simán megér.
(#14679) Mr.Csizmás: Most 9,99€. Én még meglátom, lehet megveszem, de ha most nem, akkor majd 50%-os kuponnal.. Multi miatt érdekel.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Crytek #14669 üzenetére
Neked nem, valakinek lehet...
Viszont mint már beszéltük korábban, a fene sem tudja, hogy milyen akciók lesznek januártól... Lehet, hogy pl. lesz 25% kedvezmény vmelyik gémre, és van még rá 50% kuponod, akkor már 75% kedvezményed lesz... szal ilyen téren biza jók lehetnek majd a kuponok, dehát ki tudja, hogy lesznek ezek.
(#14673) Lorenzo9: Üzletelne, portal2-t keres égen-földön.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz SQX_Barto #14621 üzenetére
Hát ha jan. 2. után le lesz értékelve a játék, akkor sztem arra fel lehet majd használni, mivel 2-től használható fel elvileg.
(#14638) EczkE: Ott van a leírásában. (Valid January 2nd, 2012 through March 1st, 2012)
(#14637) aDM|RaL^: Nálam működik, és nem Bétázok.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Murder3 #14552 üzenetére
Kukából is törölted? Akkor az szívás, mert ebben a formában nem tudod igazolni a tranzakciót.. Max talán netszámlán..
(#14551) BigBlue69: Csak azért mert ugye, bizonyos számláknál ugye van utalási költség is, bankon belül is, kártyánál viszont nem lenne? Vagy mondhatni "normál" átutalási díja lenne?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Murder3 #14548 üzenetére
Hát, vagy megkapod a játékot, szerintem írj a support-nak, aztán majd írják, hogy esetlegesen mit csatolj, v mit kérnek hozzá, de úgyis látják, szerintem... Sajna nem tudom, hogy ez itt, hogy megy. :\
Kérdés. OTP-nél, azt tudja-e valaki, hogy a bankkártyák közötti utalásnak mennyi a díja, költsége?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez a CrimeCraft GangWars acsi mennyire időigényes?
(#14465) szacsee: A főszámlához tartozó webszámláról, és a hozzá tartozó webkártyáról van szó. - Viszont.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Debilon #14450 üzenetére
Nah, erre voltam kíváncsi... Hétköznap ált. este 7 körülig van nyitva. Tehát akkor most csak kedden lehet majd.. Ejj. Bár elvoleg hétfőtől péntekig van nyitva, szal..hátha.
(#14453) Angelo69: Mármint, amennyi a webkártyához tartozó webszámlán van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz horvathd #14440 üzenetére
Olyat találtam, hogy:
A bankkártyák közötti azonnali átutalások teljesítése - a banki Számlavezető rendszer nyitva tartási idejétől függetlenül - minden esetben azonnal megtörténik. - de ez ugye bankkártya.
OTP.
Sry az offért.. Csak ha ez nem kivitelezhető akkor csak kedden tudok vásárolni..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Angelo69 #14438 üzenetére
Hát úgy értve, hogy pl. ha "nyitva van" akkor a bankon belüli utalásokat azonnal jóvá írják, viszont ugye esténként, nem tudom pontosan hánytól indított utalásokat csak másnap írják jóvá. Vagy péntek késő este intézett utalást hétfőn hajtják végre. Csak azt nem tudom, hogyha saját webszámlára utalna az ember akkor ez arra is igaz-e, vagy arra ez a "nyitvatartási idő" nem érvényes.
Szerintem megválaszoltam a saját kérdésem...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondolom használtok webszámlát. Ehhez kapcsolódó kérdésem lenne.
Bankoknál ha, van ugye webszámla is, de ha zárva van a netbank, akkor a webszámlára is csak akkor lehet azonnal utalni, ha nyitva van a netbank, vagy a webszámlára való utalást jóváírja akkor is, ha a netbank zárva van?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Prohardver! (PH!) A PH-s csoport?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Meg lesz az.
Amúgy 576-ban 2k az ára, ha esetleg lecsúsznál róla.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mr.Csizmás #14367 üzenetére
Tudom, már beszéltük ezt, csak szólok.
Csak elvileg volt arról szó, hogy előfordulhat, hogy megint kap 75%-os plecsnit.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Portal 2 megint nincs.
Szomorúvagyok..
Gang War-t cibálom lefelé, bár csak döcög.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
És öhm, ez ebben a formában, hogy mint működik? Vagyis, ez, hol mint lehet csinálni?
Mert ugye volt egy elajándékozható HL2-m, azt ugyan ott láttam, mint ahol most a szenek, és ilyesmik vannak. Csak mert így kicsivel kedvezőbbre jön ki az ára, és ha már kettő kell, inkább így vesszük meg.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe, na király.
Kérdés, van ez a Portal 2 - Two Pack
A Portal 2 két példányát tartalmazza; küldd el plusz példányodat egy barátodnak.Ez úgy van, hogy lesz egy elküldhető kuponom? Csak mert haverom is meg akarja venni, és akkor befeleznénk, mert így kicsivel olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A letöltési szervereket van értelme átállítani? Csak mert a németről most elég döcögős a helyzet.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés.
Felhőbe a mentéseket is felszinkronizálja a steam?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
~100k-val jön lefelé az AVP. Csak úgy hasít.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amúgy kérdés.. Az árakat a letöltési szervekerhez viszonyítva nézi, vagy a csatlakozási "helyhez" nézve magától tudja, hogy miben határozza meg az árat?
Mondjuk gondolom ugyanannyira jönnek ki az árak dollábran, mint euróban.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
AVP ment kosábra. Ennyit megér.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz maross #13676 üzenetére
Köff a tippet.
AtHoS kollégával cseréltünk, így lényegében a Torchlight megvan. Igaz nem steam-es, de mindegy. 2-ig úgyis akciós a TQ, addig viszont lehet megveszem azt is. Most megvettem az NFS HP-t, az mire lecsorog megöregszek háromszor.
A vágyam az egy Portal 2 lenne, remélem tényleg lesz még akciós.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nabaz.. NFS-t nem tudom letölteni mert túlterheltek a szerverek.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Delta Force (2024)
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5590,15.6,FHD,i5-8350U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN10,IR kamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (283)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (281)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest