Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cheesus

senior tag

Nekem is sikerült beleesni a csapdába. Épp egy Steam profilt nézegettem, amikor a profil komment szekciójában egy imgur-os linket láttam, amiben vmi TF2 fegyverről volt szó. Én h*lye meg rákattintottam, az oldal meg nem nyitotta meg telejs nagyságban a képet, hanem kérte hogy töltsem le. Már itt gyanúsnak kellett volna lennie, de nyilván rákattintottam... A Chrome elkezdte letölteni, de aztán leállította, a letöltés meghiúsult címszóval? Ez azt jelentki hogy magától felismerte hogy ez egy nem kívánatos fájl, vagy a letöltött dolog van ennyire jól megírva, hogy ezzel elterelje magáról a gyanút? Anti-Malware-vel már ellenőriztettem a gépet, az Eset Smart Security 6 pedig épp most fut, Ez a kombó meg tudja fogni az esetleg letöltött kártevőt, vagy vmi plusz programot még kell futtatnom? GMail-en kettős beléptetés van, FB, ProHardver, Steam magától jelentkezik be, egyedül a PayPal miatt aggódom, mivel ott ugye manuálisan kell beírni a jelszót, és nem akarnám, hogy az a kevéske pénzem is zsiványok kezébe kerüljön :(

https://www.twitch.tv/csehla

Új hozzászólás Aktív témák