-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz xavix13 #45375 üzenetére
Köszi az infót Azt hittem, h csak a WoL részről marad le az ember, és nyomhatja HoTS-ban a multit
#45372: Amit letölt vajon el lehet raktározni valahol olyan esetekre, ha újratelepítené az ember a gépet? (ill nekem arra kéne egy "kvázi-telepítőDVD", hogy az otthoni, korlátos netemen ne üssem ki a korlátot egy sima install miatt)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
kovsol
titán
válasz xavix13 #45057 üzenetére
Oda már tapasztalatom szerint max grafon egy 4500Mhz körülre húzott i5/i7 proci simán kell. Itt már AMD nem tud labdába rúgni, mert az optimalizálás hiánya miatt 2 mag fölött nem skálázódik a játék már érdemlegesen. Csak az egy magra jutó minél nagyobb erő kell neki, ott meg az intel fölény van. 3570k@4500Mhz egy 3vs3 replay nézés közben.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
oxox
addikt
válasz xavix13 #44715 üzenetére
a masodik meccsen bealudtam ...elso meccs mintha tukor jatek lett volna...nehany ling + queenek, majd ling+roach...majd mass roach...majd nehany hydra....izgi volt nagyon ahogy a ket azonos sereg (a fejlesztesben volt +1 elonye life-nak) ide-oda masiroz....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
-
-
execute93
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz xavix13 #43716 üzenetére
Az ilyen meccsek azért nagyon ritkák. Általában valami magasabb ligás játékos lemegy trollkodni. Nem kell foglalkozni, nem lehet rákészülni. Ki kell lépni a picsába és kezdeni egy másik játékot,.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz xavix13 #43704 üzenetére
Mondjuk DarthPeterrel 18/1 W/L aránnyal állunk bronzligába és nem rakott még feljebb...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz xavix13 #43704 üzenetére
Ne aggódj, a liga besorolás nem igazán jelent semmit.
Ha folyamatosan nyered a meccseket, akkor hamar fel fog rakni néhány ligát. Sjow játszott így, hogy lentről indított egy accountot és 20 meccs múlva master volt.
üdv, föccer
-
-
AlyArkhon
őstag
-
-
oxox
addikt
válasz xavix13 #43050 üzenetére
jobb felso sarokban kis biz-basz ikon - controll-ra gondolsz? a nyersanyag atkuldes mellett?
ha igen akkor tudtuk (teamgame-ben, foleg ha nem random tarsakkal jatszol hasznos "tud" lenni...pl. falazasnal, nem kell mindig kerni a terrant, hogy nyissa a depot), de ugyanakkor nagyon-nagyon zavaro is lehet (mi sosem hasznaljuk), mertha a csata heveben kivalasztasz egy csapatot amiben a csapattarsaidnak is van egysege, akkor teljes kaosz lesz...pl jo is az ha force field helyett feltalpalod a tankokat FFFFFFFFFFF....wtf?!
Ha legyalulnak akkor lehet hasznos, de zavaro lehet a tulajdonosanak, hogy hova tuntek a kikuldott egysegei...DPetivel letoltunk mar szerintem kozosen 1000 meccset, de nincs koztunk akkora osszhang (meg skill sem a masik faj irant...en benabb vagyok terrannal mint o tossal), hogy ezt hasznalni tudjuk...
osszessegeben nem eri meg bekapcsolni.(#43051) BeLucZ - igen erre gondoltam...innen nezve meg sakk-matt, mert lehet izom vasad, ha van egy gyenge lancszem.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
BeLucZ
addikt
válasz xavix13 #43050 üzenetére
utóbbiakat csak akkor ha kilép, amúgy ja, tiszta sor, de általában káosz és bonyodalom van csak belőle
(#43049) oxox : sajnos nem hiába van 100 fpsed, ha valaki laggol, akkor szopik az egész banda, ezt is nagy baromságnak tartom, nem tudom miért oldották meg úgy, hogy mindenki úgy lássa a gamet ahogy neki fut, ha valaki laggol akkor laggoljon remegjen akadjon, igaz hogy hátrányba kerül, de inkább 1 ember mint a másik 7.... majd vesz normális gépet normális nettel de amúgy ritka 4 v 4 ben hogy nincs lagg, valamelyik buzi mindig laggol
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz xavix13 #43004 üzenetére
Elég régen lehetett tudni, hogy Mana-nak nincs esélye nyerni. Ha még 190 supply körül megindult volna, akkor még talán lett volna esélye, de így hogy firecake szedte a pylokat csak idő kérdése volt.
Érzésem szerint a Z hamarabb is befejezhette volna, ha támad a BL sereggel és becsapdázza a térképen átvonuló sereget burrowed infestorokkal, és blinding clouddal.
üdv, föccer
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz xavix13 #42917 üzenetére
Ezt a burrow roach-os taktikát én is gyakran szoktam terran mech ellen játszani. Ha sikerül, tényleg látványosan üt. Egyébként meglepő, hogy milyen gyakran bejön, pedig annyira adja magát ha látja hogy roachra megyek... Mégsem nagyon raknak le turretet a sereg gyülekezési pontjához, ravent pedig még ritkábban visznek a sereggel, amikor megindulnak. Persze ez még csak gold liga.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
adrian360
őstag
válasz xavix13 #42724 üzenetére
Mikor kimész harmadikra, neki kellett volna állni a high templar fejlesztésnek. Ha terran ellen játszol mindig fel kell készülni a colo->high templar tech váltásra, mert nagyon gyorsan countereli a colossusokat vikingekkel.
mikor betámadod a terran falat, szépen be tudtál volna stormozni a barackok mögé, és meghalt volna mindene. -
föccer
nagyúr
válasz xavix13 #42103 üzenetére
Gondolom liga váltásnál vagy nem volt elég jó, vagy nem volt elég gyors.
üdv, föccer
-
용 Bob
senior tag
válasz xavix13 #40277 üzenetére
Ezen meg könnyezve röhögtem vagy 5 percig
Dimaga arcán Pure happiness[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
föccer
nagyúr
válasz xavix13 #38853 üzenetére
Szerintem vannak még olyanok itt a topikban is, akiknek még nem sikerült beszerezni a HotS-ot. Én a bátyámmal szoktam játszani pár játékot, ha éppen mind ketten fent vagyunk.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz xavix13 #38851 üzenetére
Elvileg a HotS-os kliens automatikusan átáll WoL-ra.
üdv, föccer
-
Foxmulder89
senior tag
válasz xavix13 #37124 üzenetére
Biztos lesz egybe pakk jó árasítva de a blizz alapból drágábban adja mintha máshol vennéd.
9k-ért lehet kapni hots kulcsot, dobozosat talán 10-ért. Árgép
A 6k tényleg jó ár érte, ha kombinálod egy 9k-s (blizznél több, 40euro) hots-al, szerintem megéri.A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
-
icons
addikt
válasz xavix13 #34206 üzenetére
Erősen kétlem, hogy működne, ami szeretnél:
"...yes, Wings of Liberty will be required in order to play Heart of the Swarm..." according to battle.net, révén hogy a HotS kiegészítő leszBlizzardék is 20euróért vesztegették, szerintem annyi pénzt még a hülyének is megér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest