-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz Winner_hun #40403 üzenetére
Ha csak mi miből jön ki a kérdés, akkor nyomjon AI ellen (minnél gyengébb ellen kezdetben). Különben kijön, hogy szar ez a faj mert nem jut ideje semmire. Ember ellen nem érdemes ezzel vesződni szerintem, max ha ismerősökkel hülyülsz. Jó, timing és BO tesztelésre nem az igazi az AI, de ilyen fajjal/unitokkal kisérletezésre tökéletes. A replay nézés hasznosabb az ilyen mikor mi jön ki és mivel mit lehet lecsapni dolgokra. Ott legalább tudja is az adott ellen mit csinál (ha jót nézel). Ha több fajjal akarsz játszani, akkor jó a random játék. Ha egy fajjal, csak ismerni akarod az ellent, akkor időpazarlás (már játszani vele 10-20-at). Mondjuk lehet nem kellene dumálnom, mert elég sok random achim megvan, így épp teszteltem régen így is. Nem volt sok sikerélmény. A random winek 90%-a a fő fajjal volt meg. Sokat ebből nem profitáltam.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Hardcore café
- NIOH
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest