Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz Plata #14748 üzenetére

Múltkor mikor új hajóba ültem az engivel, és elfelejtettem hogy minden változik rajta, csak a hajtómű, deflektor, pajzs, warp core lett átrakva, semmi konzol vagy fegyver, és bementem vele kristálylény advancedre mert elfelejtettem és pont kellett még 1000 dili a napihoz. Mikor odaértem 10km-re akkor vettem észre hogy jah igen, nincs fegyver a hajón, gyorsan inventoryból betettem 1db 12-es küldis beamet előre, boff skillek össze vissza semmi, így meg lehetett csinálni (még 3. helyes jutalmat is kaptam), akkor nehogymár ő nem tudja megcsinálni jem szettben meg egy átlag felszerelésben? Ez már a baromság kategória. Kristálylényen néha az a kihívás hogyha lassan töltesz be akkor odaérj és bele tudj lőni mielőtt vége ha van egy erős sci. Ezt nem tudja megcsinálni és ezzel dilithiumot szerezni? Csak felváltva kellene hordania oda a karaktereit a napi 8000-ért. Akkor miről beszélünk, ehhez annyi kell hogy be tudja kormányozni a hajót 10km-en belülre a kristályhoz és meg tudja nyomni 1x a space-t (lehet üzbég billentyűzeten az sincs?). Ha valaki erre nem képes, akkor felesleges törni magad hogy segíteni próbálj, nem a segítséged kell neki, csak a dráma és a cirkusz.

Új hozzászólás Aktív témák