Új hozzászólás Aktív témák
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz _Kondor_ #39777 üzenetére
Az könnyen elképzelhető
Ha megnézed a hangárodban a csomagodat, akkor ott kell lennie Squadron 42 Digital Download és Star Citizen Digital Download pontoknak. Ha megvan mindkettő, akkor mindkét játékod megvan.1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz _Kondor_ #39775 üzenetére
Az 5 dollár a különböző modulokra vonatkozott, mint az AC, Star Marine, stb., azoknál az accountoknál, amik nem kaptak alpha hozzáférést mindenhez.
Az olyan dolgok, amik a "valóságot" jelentették, tehát hangár, ArcCorp, PU, nem tervezték, hogy +5 dolláros belépőt szedjenek. De akkor minden csomag SQ42+SC hozzáférésű volt. Tehát az 5 dolláros cucc egy másik dolog, ez most a két játék eladás szerinti szétválása, a modulbelépőkért szedett díjat már régen eltörölték
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
veterán
-
-
veterán
válasz _Kondor_ #14617 üzenetére
Így van, de ebből adódik, hogy ha nem süt rá a nap, nagyon hideg lesz...
az űrállomáson fényben 260 fok is lehet, míg árnyékban -100 fok. De pl a plútón -240 fok is lehet, mert messze van a fényforrástól, míg fényben sem biztos hogy túlságosan felmelegszik. Tehát van ahol lemegy abszolút 0 közelébe
http://www.universetoday.com/77070/how-cold-is-space/Szóval a hűtőhatás erősen változatos
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz _Kondor_ #14589 üzenetére
Hardpoint kérdés ha már felmerült.
Az aurorára elvileg fel lehet tenni class 2 fegyvereket, de akkor az fog működni mint gimbal-os, vagy a hardpointot is cserélni kellene? Mert a fegyver platformról át tudom rakni, de nem tudom kell-e, vagy csak simán felrakom a C1 fegyver helyére a C2-t és müködik? -
SkyS1gn
félisten
-
-
veterán
válasz _Kondor_ #14205 üzenetére
nekem már csak vagy 3-4 giga van hátra. valami miatt elállítódott a download managerem, és nem hajlandó egynél több file-t tölteni, így viszont megrekedtem 1,5 MB/sec-nél... bár toltam egy LoL kört, és lent volt a fele
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz _Kondor_ #14199 üzenetére
a fenti leírás ugye akkor áll, ha a legfrissebb állapotában van. Azt viszont jó tudni, hogy vannak ilyen 1-től 458-ig is file-ok (tehát a teljesek). Nekem még megvannak az előző patchek (eddig 25 giga), de akkor lehet letörölhetem őket
-
Drenadar
Topikgazda
válasz _Kondor_ #13841 üzenetére
És lesz olyan gomb, hogy hajtóművek éppen ne működjenek?
Tudod, hogy azt az epikus jelenetet amit nem fogok belinkelni ami a BSGben volt mert belinkelték már 600x hogy meg lehessen csinálni?elindulsz egy irányba, beforgatod a hajót más irányba de a hajó az eredeti irányba megy tovább, sodródik?
-
Sotyks94
aktív tag
válasz _Kondor_ #13789 üzenetére
Valamit nem értek. Elvileg ez ealry alpha, és mi azért vagyunk hogy teszteljünk.
Erre azzal a szöveggel csúsztatnak mindig hogy nem akarnak kiadni egy teszteletlen verziót, és ezért csúszik.
Akkor most mi is van? O.o
Ők maguk nem alphának tekintik? Bár gondolom azért mert sokan akik beruháztak rá azt se tudják mi az az early alpha, és hogy mire való, és ha kijönne halál bugosan, félig játszhatatlanul akkor mindenki ezerrel sírna a fórumon, de ez a mentalitás hogy addig nem adnak ki egy "alpha" buildet amég le nem tesztelték, ez így fura nekem... -
Drenadar
Topikgazda
válasz _Kondor_ #13454 üzenetére
kinek mi a fontos... szerintem aki szereti a versenygépeket és olyan csomagot vett, az szeretné kiélvezni is
Ebben a játékban elég sok minden le lesz fedve...
Még a stratégia is talán "magasabb körökben".
Szimuláció, fps, verseny, kereskedelem... komolyan nem csodálkoznék, ha a játékban lakást is lehetne venni és így úgy díszitgetni berendezni és akkor még a csajok is ráunnának a simsre...Persze ez csak poén akart lenni, de a mondandóm, hogy de, lehet hogy komolyan rámennek a verseny részre is, és elérik hogy csábító és élvezetes legyen, hiszen ki nem szereti az NFS-t?
az FPS modulban is nagyon sok a potenciál... nem csak a crysis rész, hanem akár betenni olyan játék elemeket mint a thief pl. Azt is nagyon sokan szeretik.
Amúgy bocsi a "nem tudtad?" nem lekezelően mondtam, hanem kicsit cinikusan gondoltam, hogy hát ez sem lesz benne a játékban egyhamar
(#13455) Menthirist : MC azaz murray cup! ez lesz most a nagy nagy újítás a versenyzősdi...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Diopapa
addikt
-
-
Diopapa
addikt
válasz _Kondor_ #13160 üzenetére
Üdv a függők között!
A jelenlegi statok alapján jobb az Avenger. Könnyebb, nagyobb a hajtóműve, jobb a fegyverzete, kétszer akkora a raktere és szerintem sokkal praktikusabb és szebb hajó. Egyedül a manőverezőképessége lehet jobb a 325-nek, (8 vs 12db manőverező hajtómű) de ugye nehezebb, szóval még az sem biztos. Persze a statok is változhatnak még.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Volfram42
senior tag
válasz _Kondor_ #13160 üzenetére
Szia.
A biztosítás nem lesz olyan nagy dolog, játékban is lehet majd kötni játékpénzért. Az a néhány hónap ami van a hajókon szerintem bőven elég. Annyi idő alatt lehet már három másik hajót is veszel.
A hangárral pont most variálnak. Olyasmi lesz ha jól tudom, hogy majd mi döntjük el melyik kell illetve a választott kezdőterület is befolyásolni fogja. Határvidéken nincs nagyon luxushangár, ha valaki ott kezd akkor valószínűleg olyat nem választhat.
A jelentkezés feltétele nagyjából ennyi. Azaz szólni kell és küldeni a kérelmet a játékhoz tartozó honlapon.
Ha valamit kihagytam nemsokára más úgy is kijavít.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell asztali gépek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay
- RAM topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest