Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
A tavalyi rekord bevetelt kihagytad, az ~115 milla, es iden is jon szepen a penz, az oszi sale meg hatravan, szoval a 100+ milla meglesz siman.
Itt meg tudod nezni: [link]Igen, a single is hoz majd bevetelt megjelenes utan, es a madarak azt is csiripelik, hogy masik platformon ki akarjak adni, ez is logikus lepes lenne a pc release utan, es azt te is tudod, hogy konzol eladasbol irgalmatlan osszegeket lehet termelni.
Viszont a multi fejlesztese a single mellett meg eleg logikus, az van a kirakatban, a tamogatok azzal jatszanak, abbol omlik a penz, szo szerint. Szoval fejleszteni kell, tetszik vagy sem.
A hosszu tavo penznyomda meg a mikrotranzakcio, amit mar egy ideje bevezettek es folyamatosan bovitik.
Engine licensz is cel, ez egyertelmu,de szeirintem abbol nem fognak tudni annyit hozni, egyszeruen tul specifikus es komplex ahhoz, de ez majd kiderul.Azt egyebkent nem tudom tudod e, de manchersterben felhuztak egy 1000+ ferohelyes irodahazat, ha olyan irgalmatlan nagy bajban lennenek, akkor ez szerintem nem igazan tortent volna meg.
En nem nagyon aggodok, ahogy fejlodik a projekt, ugy novekszik a tamogatok szama is. Ez a gozhenger mar beindult, es nem nagyon lehet leallitani.
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest