Új hozzászólás Aktív témák

  • EFRM

    tag

    válasz Drenadar #40989 üzenetére

    milyen forrás linket? nem olvastad mit irtam?

    akkor megegyszer: egy dolog a marketingszoveg, meg a masik dolog, hogy mi valosul meg.
    volt egy par cikk januarban, hogy 2016ban refokuszalnak a VRre. hol is tart ez a dolog? ja hogy hallgatnak rola melyen. vajon miert
    a teljes jatek egyaltalan nem VR barat/nak lett eddig tervezve, megvalositva/, ez nem vita targya, ez teny. es ezzel amugy semmi gond nincs. de ne kepzelje senki, hogy az SC lesz a VR jatekok nonplusultraja.
    nem lesz, csak buzzwordoket puffogtatnak, meg probaljak a poziciojukat tartani.

    #40996 tokeletesen leirja, hogy 1. - jatekmenet - immersion ladderek es egyeb kotottfejpalyas szekbeulos forgos faszsagok teljesen VR ellenesek. FPS gunning hogy is lesz? 2. - technikailag nem art egy stabil 60 fps (itt is vannak gondok, bar kliens oldalrol pl jonnek az uj gfx kartyak ez mindenkepp elorebbvisz)

    ennek fenyeben standalone modulokban (pl tipp AC) nem elkepzelhetetlen a VR, sot, de hogy a teljes jatekban nem lesz, az teljesen egyertelmu. ha esetleg neked, vagy masoknak nem, akkor olvassanak, tajekozodjanak a temaban es tajekoztassanak masokat is itt.

    jelen pillanatban en a legjobb barati joindulatommal lebeszelnek mindenkit, aki pl egy oculust szeretne venni az sc-hez vagy esetleg csak almodozik rola... - en is csak azert irtam, mert a srac ebben a dologban oriasi tevedesben van - tudom egy csak egy igazi jopofa lelkes tulzast irt, de a lenyeg, hogy hiaba lesz bekateterezve, my body iz redi, stb, vr szemcsi nem lesz rajta. csak ennyi. nem ettol lesz a jatek jo

Új hozzászólás Aktív témák