Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #23016 üzenetére
Nekem nagyon bejött a BSG kivéve a Baltar és szőke cylon szenvedéseit. Na az része a sorozatnak annyira kiakasztott, hogy be se fejeztem. Valahol a sorozat közepén, éppen valamelyik vontatott nyöszörgésnél kinyomtam azt a részt és rá se néztem többet. Szigorúan magán vélemény volt.
Star Treket meg azért szerettem, mert nagyon sok rész volt tele morális kérdésekkel amik ma aktuálisak. Bár én jobban szeretem a TNG-t, Kirk az mindig is cowboy volt. Persze ebben benne van az is, hogy Patrick Stewart az egyik kedvenc színészem a mai napig. Persze szigorúan a saját hangján.
Az új az bejött, de sajnálom, hogy kiherélték az akkori jövőt. Bár az Online az nem alternatív vonalon van és annak a felvázolt jövőképe se tetszik igazán.
Az SG universe-ből bírtam három részt és ennyi egyszerűen számomra ott megölték az SG-t. Pedig az volt talán az egyik kedvenc sorozatom. Mai napig újranézem.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest