Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nvidia gtx970-et, amint ismet kaphato 90-95 kozott, lehetoleg jatekkuponnal amit tudsz hasznalni vagy eladni. hatrany: coil whine (jo esellyel halkan es magas hangon cicereg terheles alatt), elony jo ar/teljesitmeny, minden mai jatekhoz eleg, es csak 150w-ot fogyaszt. gtx980nak aranytalanul magas a felára. amd-t hanyagolnam, 10 emberbol aki szidja a kartyajat 9 amd-s.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
KO2
aktív tag
Kis segítséget , vagyis inkább véleményeket kérnék.
Én jópár évvel ezelött hósszú több napos kutatás/utána nézés után arra a következtetésre jutottam, hogy az AMD videókártyák jobbak. Azóta a legkissebb infómorzsa meghalgatása nélkül zárom ki az NVidia kártyákat.
Viszont most gondoltam megnézem újból, hol áll most ez a "verseny".
Nézegettem youtubon többek közt GTX970 980 , R9 290 és R9 290X videókártyákról összehasonlítást / videókat (fps értélkeket stb), a videókártyák árait, és őszintén szólva tanácstalan vagyok. Nem igazán tudom most így nagy hirtelenjében eldönteni, hogy melyiket érné meg megvenni. Sebaj ezt kétféleképpen lehet kideríteni. 1.Folytatom az utánajárást, és 1-2 nap múlva tök profi választ fogok tudni adni. 2. megkérdezlek titeket (és más forumot is).
A lusta hangok a fejemben az utóbbit választották. Szóval, ki mit venne 110 E Ft körüli (jó indok esetén akár több is lehet) összegért ,és mit?
NVidia, AMD? Esetleg konkrát kártya? Vagy gyűjtsek még és addig birjam ki a 3 évvel ezelőtt vásárolt (akkor se volt a legjobb) Shapphire HD 6950 emmel? ( Nemcsak Star Citizen miatt kéne, BF4, Far Cry4, Dragon Age Inq, és minden ilyen nagyobb játék miatt is.)( Ha valaki válaszol azt képzeletben istenné koronázom )
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Drenadar #18384 üzenetére
amúgy megoldotta StarCitizen/CitizenClient/USER mappát kellett törölni és utána már flottul ment minden. holo table-ben is csak pár feles fegyver maradt, de azok épp az F7A-ról hiányoztak
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
mrfire
őstag
válasz PenguinTea #18390 üzenetére
Ha megteheted akkor csak is Avenger. Ahogy mondták, az Aurora egy mozgó koporsó. És ha szereted az FPS-t, akkor egy FPS csomag jövő év elején.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #18385 üzenetére
ez a faqban is benne van...
mindegy milyen upgraderől beszélünk, a csomagban az csak és kizárólag a hajót cseréli ki! a csomag minden egyéb már meglévő paramétere változatlan marad... csak a hajó nem.
Logikus?
-
PenguinTea
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #18376 üzenetére
Már csak azért kérdeztem mert akciósan vettem volna egy cutlasst mert nekem az tetszik , de még mindig nem tudom mit akarok :d vagy avenger vagy aurora hmm egyébként fps-ekben otthon vagyok szóval ha majd lesznek összecsapások jövök
-
Volfram42
senior tag
Ha ccu akkor nem. En is ugy fejlesztettem LN-re anno.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
MerLinh
senior tag
attól függ, hogy? ha ccu-zol akkor nem, úgy tudom
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
mrfire
őstag
(#18387) MerLinh
A sima upgrade esetében sem sz'tem.[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Ha upplolom a masinát nem bukom a csomagom ugye?
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
addikt
válasz GypsFulvus2 #18381 üzenetére
közeben rájöttem, valamiért az összes hajóm darabokban van, 325a-ról hiányzik a fedélzeti komputer, eredetileg hiányzott a thruster is, ezért elindulni se tudott, a bal lézer, stb... meg valamiért lefele bólintani se tud. holo table-nél elkezdtem összelegózni a hajóimat, de nem sikerült továbbra is system overheating üzenettel indul az AC.
lehet törölni kéne a userdata mappát, vagy melyiket?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Az MR es aurorámat érdemes lecserélnem az LX re?
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
GypsFulvus2
őstag
Nálam nincs ilyen probléma. A kijelölés és a tüzlés is rendesen működik, a 325a-val és aurorával is (egérrel legalábbis). System overload, vagy system overheating üzenetet kapsz? Amúgy ez a 325a gép szerentem elég xar. Ha fighternek szánták, hát nem jött össze.
A rakéta indításán kicsit változtattak. Csökkentették az irányszöget (a hajód középpontjából kiinduló kúp szögtartománya, amelyen belül az ellenség befogható, és amelyen belül kell maradnia a missile lock folyamat végéig), és növelték a missile lock idejét. Legalábbis aurorával ezt tapasztaltam. Ezért aztán nehezebb lett a rakéta indítás. Ez nem is baj, eddig nagyon könnyű volt.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
SkyS1gn
félisten
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #18378 üzenetére
ez nem is SC topic hanem soooooooon topic...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #18376 üzenetére
Csak hol van még az a két AAA játék?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PenguinTea #18374 üzenetére
Karácsony körül az egész CIG otthon fog ünnepelni a családdal, leáll a teljes cég.
29-én lesz egy 6 órás hollyday live stream és ennyi.
Ha akciózás alatt azt érted, hogy a mostaninál olcsóbban adnak dolgokat, akkor nem. Olyan nem lesz se karácsonykor, se utána. Soha. Nincs rá szükség.
Akinek két AAA játék nem ér meg 30$-t, az szvsz nem számít fizetőképes keresletnek.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PenguinTea
csendes tag
Nem valószínű hogy karácsony körül lesz valami csomag akciózás?
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #18370 üzenetére
Nem is, biztonságos rendszerben furikázni vele lesz jó. Közben már nézelődöm, mit vegyek az orgos események támogatására.
(#18371) Diopapa
Ezt a hibát szándékosan is elő lehet idézni. Van valami olyasmi, hogy középre fixáljuk a célkeresztet, és ha ezzel játszadozik az ember, húzogatja az egeret, átkapcsolja ezt, akkor ott lesz a közép irány ahol akarja a képernyőn. De nem tudom pontosan, hogy kellett, mert ezt amúgy sosem használtam, csak az M50 akció alatt próbálgattam a vezérlést és azalatt jött elő.(#18373) Drenadar
De. Hát, lehet lesz olyan, hogy hirtelen nem tudom majd mivel kéne foglalkozni, és addig se teljen fölöslegesen az idő lehet ezt a biztos utat választani. Meg meló mellett mehet autópilótán egész nap egyik biztonságos helyről a másikra.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Én egérrel próbáltam tegnap, de olyan mintha el lett volna "kalibrálódva" az irányítás, nem tudok jobb szót rá. Ha középen volt az egész, folyton jobbra le ment, ha bal fel mozgattam, akkor volt kb középen..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
mrfire
őstag
Nekem ment, bár egyszer előfordult ilyen, hogy folyamatosan túlmelegedett a rendszer, de én azt hittem ez szándékos, hogy valami találat érte a hűtő rendszert és 1mp-alatt túlmelegedik. Meg alt+tabolás után volt, hogy használhatatlanná vált a játék, nem lehetett rendesen célozni, irányítani.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz mrfire #18363 üzenetére
btw. Nektek normálisan megy a dogfight? 325a-t próbáltam, ha már lehet a héten, de se ellenséget kijelölni, se lőni nem lehetett és folyamatosan "system overloaded" karattyolás ment. utáne hornet-et próbáltam, de ott meg rakétát nem tudtam kilőni, hanem a cancel-ezte a befogást.
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #18360 üzenetére
Persze, egyáltalán nem ellenzem a digitális hajó vásárlását. Szerintem az optimális kategória a Hornet körül mozog, legalábbis most mindenképp, amíg ezzel lehet csak rendesen dogfightolni, de ez csak ideiglenes motiváció. Kezdőnek minimum ilyeneket néztem volna ki mindig is, hogy Cutlass, Hornet, Freelancer, de min. egy Avanger. (A connieval már túl mentem ezen, de az ezüst doboz miatt tuti megéri nekem.)
(#18361) TESCO-Zsömle
De a lényeg, hogy én csomagban vennék csak ilyet (ha), az meg még nincs.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #18361 üzenetére
Nem is értem hogy miért ne lehetne?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz mrfire #18358 üzenetére
Valószínűleg el fog értéktelenedni, de azért mindenképpen jó lesz, hogy a játék indulásakor nem a nulláról kell indulni...
Nem tudom mennyit kellene fordulnom egy aurórával hogy összejöjjön egy freelancer, vagy egy retaliator ára
(#18359) tkondor: ugyan annyiba kerül mint egy éve... én nem reménykedtem benne, hogy egy ilyen hajó olcsóbb lesz
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #18355 üzenetére
"megcsodálod, azt fél óra múlva már el is felejted"
Nem egészen, most is ott van kivilágítva két szekrénnyi játék a vitrinben, bontatlan eredeti csomagolásban, CE-k, press kitek. Én imádom az ilyeneket. De ezeket is csak azért gyűjtöm, mert valamennyire értékállóak, illetve egy-kettő csak drágább lesz, amúgy fájna érte a szívem, hogy ennyi pénz megy el rájuk. Az SC digitális tartalmai szépen el fognak értéktelenedni pár év után, ahogy fut a játék. Bár az első hónapokban lehet, hogy lesz egy szép kis emelkedés, amikor már storeban nem lehet kapni őket.
-
SkyS1gn
félisten
Bacátokmeg jobban pörög ez a totyik mint egy 1200-es
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz mrfire #18354 üzenetére
Lehet jól esnek az embernek ezek a fizikai cuccok, de egyik sem valami minőségi... vagy hogy mondjam... megcsodálod, azt fél óra múlva már el is felejted, hogy kaptál olyat...
Ha arról a hajóról kapnánk kis minőségi makettet, akkor már mindjárt más lenne, de az meg ugyancsak nem lenne olcsó, és minek? Ez egy digitális játék minek hozzá fizikai cuccok?
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18353 üzenetére
Ja, de ha csomagban adják akkor beolvaszthatom egy év múlva a Taurust és csak +150 dollár ráfordításba kerül majd akkor már. Még mindig jobb, mint most 250-ért. De lehet annyit már nem érne meg nekem. Bízom benne, hogy a Taurus is elég löket lesz az induláshoz, majd meglátom akkor hogy gondolom, messze van még az MM package.
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #18347 üzenetére
Nekem a Gamestop.uk úgy látszik nem vonta le a számlámról a pénzt, pedig előrendeltem náluk nyáron egy Dragon Age Inquisition CE-t.
De így, hogy vehetnék helyette egy MM-t akár, nem fogok csak egy digitális hajóra költeni. Adjanak csak mellé valami fizikai tartalmat, ha már annyit fizet az ember.
Cutlass is ez a kategória, tök jó az aszteroida hangár, meg a hajó is olcsó kis szállító, de nincs mellé semmi.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18343 üzenetére
Olyan Serenitysnek képzelem. Egyszer fel kell hívnod rá megmutatni majd, ha bekerült.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mrfire #18341 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy oldják meg a belső teret/elrendezést abban a 600 tonnás dögben.
(#18342) Drenadar: "A következő 9 napban rengeteg régi hajó nyílik újra ki, valamennyi 2 év biztosítással, a következő héten lesz egy Concept Sale (vagy kettő), és lehetséges, hogy egy limitált hajó is (vagy kettő)."
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #18340 üzenetére
Te... az nem ebben a sales-ben van, hanem 28.ától...
Az alap koncepció az volt:
Az összes hajót meg tudjátok venni amit eddig lehetett, kivéve ami limitált kiadás.Értelemszerűen ez nem jelenti azt hogy soha többet semmilyen hajót nem fognak kiadni többé
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mrfire #18330 üzenetére
Azért elég sokan leszünk itt multicrew ladikokkal.
Reclaimer-embe belefér rajtam kívül minimum 4 ember, Retaliator 8 fős, Connie-k 4, szóval én attól nem félnék, hogy nem lesz elég hajó.
(#18336) mrfire: Veszek bárpultot a Reclaimer-re.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Farewest
csendes tag
Valamelyikőtök megveszi az Aegis Retaliator hajót?
-
Farewest
csendes tag
Az Andromeda nevű hajót kereskedésre vagy felfedezésre jobb használni?
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18329 üzenetére
"Majd Mustang Delta talán kevés ráfordítással...vagy Gladius vagy inkább Hornet?"
Én olyat választanák, amibe más is beülhet, az elején lesz pár tag, akinek nem lesz elég jó hajója, hogy részt vegyen a közös eseményeken. Vagyis SH
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #18327 üzenetére
Cutlass elég lesz ha szállítani is akarok ( eleinte ). Ha meg átmegyek badboyba akkor az már úgy sem opció.
Harcra kellene egy gép LN helyett de még nem tudom melyik legyen a lehetséges 3 közül.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #18325 üzenetére
Én nem vettem még semmit , nem is tudom akarok e. Igazából az LN-t kéne talán lecserélni de nem tudom mire. Majd Mustang Delta talán kevés ráfordítással...vagy Gladius vagy inkább Hornet ?
Vagy hagyom a csomagom ahogy van.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 77.PX_Drebil #18322 üzenetére
Vannak jobb/rosszabb ár/érték arányú hajók, ez mindenhol így van. A Gladiátorról meg még nem tudjuk, hogy mit fog tudni.Pont tegnap beszélgettünk róla, hogy nem lehet a végső hajó 11 tonna, ha egy árban van a SH-el.
Maga méretosztályában a Retaliator egy hihetetlenül jó ár/érték arányú ladik, sőt, jelen álláspont szerint szinte az összes Aegis hajó az, még a Redeemer is, mióta felmálházták + fegyverekkel.
Más: Meglett a 62M, de úgy néz ki ezzel itt vége is a nagy vásárnak. Vagy mindenki a Carrack-ot és a Javelin-t várja, vagy sokan inkább beolvasztással vették meg a kinézett hajót...
...vagy tényleg csak ilyen keveseket érintett ez a sale...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
'reggelt , ez volt már ?
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #18281 üzenetére
Ahogy olvasgatom itt az árakat úgy érzem egyrészt maradok a februári Gladius vásárlásnál, másrészt nem teljesen érzem arányosnak az árakat. De most csak a listát látom amit Zsömle ki írt, mert az RSI lapja nem jön be itt a melóhelyen.Úgyhogy nem látom az adatokat de a ANVIL GLADIATOR - 165$ os ára nekem nem jön össze a AEGIS RETALIATOR - 275$ -os árával. mintha egy Dauntless SBD-t és egy B17 est hasonlítanánk össze. (A B17 es előállítása kb. $187,000, az SBD $25,000,1940 es árakon.) Természetesen nem drágítani szeretném a Retaliátort, hanem olcsóbbá tenni a Gladiátort.
-
Eyesis
őstag
Kiraktam maross akcióját
http://starcitizen.hu/jo-tanacsok/
maxiriszpektEyesis
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #18312 üzenetére
Szerintem is nagyon hasznos lesz a SH. Pont az a kategória, ami a legtöbbet hozza ki egy második pilótából, így sokkal hatékonyabb lesz a harc alatt, hogy valaki segíthet kiegyenlíteni a pajzsot és használni a tornyot. Bár azt nem tudom, hogy hogyan fog célozni vele, úgy lenne jó, ha hátra is tudna lőni vele, de ugye nem a toronyban ül az ember, hanem a pilóta mögött, így valami képernyőt kap esetleg a célzáshoz?
Ha meglesz a Carrack arra is simán elszegődnék, egyszer-egyszer.
-
tkondor
tag
lol, én azt hittem, itt akciós áron lesznek hajók van rá esély, hogy pl. karácsonykor ezt meglépik?
Star Citizen nick: Horus
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18315 üzenetére
Megnezem mik lesznek meg a piacon. Ha ugy alakul, akkor nem kerdes, lassuk a commercialjat.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18305 üzenetére
Olyanokat veszek...
Dogfight: SH, eros hajo, gyors, birja a gyurodest, van jump driveja es tudok hozni-vinni valaki mast is.
Razos aruk szallitasa veszelyes rendszereken: MIS, neve: SerenityA tobbi meg majd kialakul. 345$ egy Carrackert... nem tudom, veszek egy lottot es majd az eldonti.
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Farewest #18308 üzenetére
Ezek nem új hajók... ezek elég régiek!
Csak vannak olyanok amik csak conceptek, tehát még a hangárban sem látod őket, illetve itt jó pár limitált hajó volt, csak pár napig megvehető... Ezekről nagyon hiába kérdezel, nem sokat tudunk, de gondolom nem is akarsz 200+ dollárt költeni.
Elég, ha kezdő hajót veszel, vagy azt ami nagyon megtetszik!
-
addikt
válasz maross #18303 üzenetére
és akkorehhez képzeld el, hogy a limitált hajókra használt piacon nem ritkán 200%-os felár is került...
@(#18304) Drenadar
mindehol máshol a sale az akciós vásár, itt meg az, hogy a ritka (drága) áruk is megvehetők XDarról meg nem is beszélve, hogy pont a régi backer-ekkel csesznek ki, hogy nem lehet melt-elni, ha 2 év biztosítást szeretnél, mert bukod az alpha-t.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #18299 üzenetére
De b*szod, ne ritka hajót vegyél, hanem olyat, amivel játszani akarsz. Egyszerre úgyis csak 1 hajóval tudsz menni, akkor meg az legyen olyan, amivel szeretsz is, nem?
#18303 -> Maross most jött rá, hogy mégse kellett volna 5.000-ért adni a Mustang-okat...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz TESCO-Zsömle #18281 üzenetére
ne szivassatok hogy ez rendes dollar..azt hittem valami jatekbeli valutarol van szo
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #18300 üzenetére
Javelint? F@szt nem sz@rom en sem a zsetont 28-ig erhetoek el, Cutlass egyre inkabb nem tetszik, csak a hangarja, de a Freelancer MIS az szerelem
[ Szerkesztve ]
-
Farewest
csendes tag
Csak a jövő hétig lehet ezeket a hajókat megvásárolni?
Ha igen akkor később, ha kiforrottabb terveik lesznek ezekről a hajókról akkor szintén meg lehet majd venni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest