Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
Topikgazda
válasz
hubai1979 #544 üzenetére
Ezt kiegészítem annyival, hogy miután kicsomagoltad a 3 patchet külön mappába, egyesével kell bemásolni a stalker fő mappájába. Mindent felülírni. Ha a magyarítást használni szeretnéd, akkor az eredeti gamedata mappát nevezd át bármire, amiből később tudni fogod, hogy az az eredeti, ha véletlenól megunnád a magyart.
-
hubai1979
őstag
Kérdé mennyi giga a StalkerSoup,egésznap töltöm már 9-GB len van.
-
Gery D.
Topikgazda
Sok baromsággal foglalkoznak, az tény. Pl ez a God módos hülyeséggel. Nem is kellene ilyennek benne lenni. Minek? Az a baj, hogy az ilyen nyílt módnál, ahol a készítő megengedi, hogy a tesztelő beleszóljon, abból sosem sül ki semmi jó. Saját módot akar mindenki csinálni.
Engem is zavar pár dolog, pl az áthaladási pontok. Főleg ATP-n, hogy a háztetőkön vannak. Ez szerintem akkora marhaság. Lenne a pálya szélén. -
Sensut
őstag
Hát a sztorimód vége fele egyáltalán nem volt stabil. Az egész Dead City egy crashhalmaz, minden egyes betöltéskor kidob az asztalra, stb. Küldtem legalább 5 mentést nekik, mert nem haladtak a hibákkal, aztán nem tudom mi lett a vége. De ha azt a részt nem fixálják, akkor hiába minden, nem ér semmit az egész sztori mod, úgy elmegy tőle az ember kedve
. Én nagyon remélem, hogy ezzel foglalkoznak s nem holmi szépséghibákat kezdenek el maszkírozni, mint ahogy a Steamen olvasgattam
.
-
Gery D.
Topikgazda
Nem kell új játékot kezdeni majd, szerintem ezek csak script változtatások lesznek. Meg már a Collector-ral kezdtek el foglalkozni, a Story mód már elég stabilnak mondható. Bár remélem egy két felmerülő hibát javítanak majd. Meg elvileg a Story-ba akarnak még új feladatokat tenni, ha jól értelmeztem. Bár most nem nagyon tudtam foglalkozni vele, majd csak hétvégén. Meló közben ráérek stalkersoup-ozni.
-
Sensut
őstag
-
hubai1979
őstag
Nem, föntebb ott a link aról,ahogy írtam az utorrentest.
Gery mester valami javítást szedjek le?
Bocs nem tudok szerelni másolgatni nekem nem nagyon mennek,azért szedtem le a könyebbbik verziót.
Nagyon hasonló az egyik rémálom modhoz ahogy kezdődik,kordon az öregel duma, pohár víz vagy valami hasonl és jön a pokol.Valami bánya vagy mit tudom én.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #523 üzenetére
Innen töltötted le az alap progit, amit Sensut írt?
-
hubai1979
őstag
Heló sziasztok sikerült letöltenem és telepíteni,a baj akkor jön mikor főlrakom hozzzá a magyarosítást.
Az utorrentest szedtem le.
-
Aarpok
őstag
Ennél a módnál meg hatványozottan igaz lehet a sorrend betartása.Azt hiszem az a baj,hogy én is össze-vissza kóboroltam.Már túl vagyok a Tudat és a monolith labor titkain is.Sakharov akar tőlem a laborokból valami cuccokat,de már nem szívesen megyek be.Az X16 - ot csak 3 -szor jártam meg és egyre durvább ellenségek jöttek (legutóbb 5 törpe várt ott ahol az irányító volt)
-
Sensut
őstag
Ez a baj ezekkel a modokkal, hogy ha nem abban a sorrendben végzed a feladatokat, ahogy azt a modderek elképzelték, akkor egy idő után minden összekeveredik és lesz egy csomó ellentmondás a játékmenetben. Anno így szenvedtem a Secret Trailsel egy csomót, aztán vettem a végigjátszást és úgy tökéletes lett az eredmény. Ezért szoktam egyszer "megtanulni" a modot egy legkönnyebb szinten, aztán egy nehezebb szinten jöhet egy alapos végigjátszás.
-
Gery D.
Topikgazda
Ez is jól meg van keverve. Megcsináltam a Laptopos küldetést, majd visszamentem Dan-hoz, erre most adta be a Sisakos küldetést a Tudós USB meghajtójával. Most már 2 sisakom van.
Cat-nek is most kell Kalmyak Gyógyszere. Ezután beszél majd a Mocsárban lévő Monolith-okról.
Sakharov-nál még mindig inaktív a feladat. Talán majd ezután beadja. -
Gery D.
Topikgazda
Én meg megkaptam a következő feladatot Kruglov-tól, miszerint kell neki egy Számítógép, amit Arhara-tól régebben nem fogadott el. Most megint mehetek Arhara-hoz. Utána jön Pripyat és Yakut.
Többet ilyet nem csinálok, hogy ennyire elhúzom a Mocsaras küldetéseket. FIma nem adott átjárót a Mocsárra, meg nem is tudom, hol kell megmenteni az életét ismét. Mondjuk tippelek arra, hogy amikor kiszabadítottam a Labirintusban, akkor belefuthat egy Anomáliába, és onnan kell kiszabadítani, nem tudom, de már nem is érdekel. Ha esetleg valaki találkozik ezzel, az írja meg.
-
Sensut
őstag
Ez nem fontos. Csak akkor kell Dannel beszélned, ha még nincs meg Sakharovtól a PSI blokkoló. Ha már megvan, akkor mehetsz egyenesen Radarra. Egyszer tőlem az után is elfogadta Dan a flasht, hogy már megvolt a blokkolóm és kikapcsoltam a perzselőt. Ez nem tudom mitől függ? Aztán utána megjelent egy párbeszéd Sakharovnál amiben én arról kérdeztem, hogy szerinte Dan jobb blokkolót csinál volna-e? Azt válaszolta, hogy az övé minőségi és jobbat senki se tud csinálni.
-
Gery D.
Topikgazda
Ez se megoldás, mivel van már nálam egy Sisak, így Dan-nal nem lehet beszélni. Hiába írja ki a feladatot a Mocsárra érkezve, nem aktív a beszélgetés, rögtön menni kell a Radar-ra. Ez gáz, mert a Tudós USB meghajtóját neki kell odaadni elvileg, miután megszereztük Kruglov-tól, hogy beállítsa a Prototípust Dan és úgy adja nekem a sisakot.
-
Gery D.
Topikgazda
Tudom, hogy ez a Spawn menü.
Egyébként van egy kis hiba megint. Arhara Laptopját már jóval előbb megtaláltam, mint hogy megkaptam volna ezt a feladatot. Így Dan-nal való párbeszéd kimarad. Most megpróbálom lerakni valahol a Laptopot, aztán beszélek Arhara-val és utána Dan-nal.
-
Gery D.
Topikgazda
Fang-ot ugye nem nyírják ki, csak Le Havre állítja ezt. Mert ugye Canin=Fang.
Hát, akkor keresem tovább. Egyébként a Trader újítása előtt Adrenalin-nál volt. Ezt a leírásba is berakták, miszerint a fegyvert valamelyik kereskedőnek adták el Agroprom-ban. Ha nagyon felidegesít, belenyúlok a Trader fájlba és belerakom. -
Sensut
őstag
Ez az eltűnt expedíció sorozat nálam így működött:
- Cordonon a katona PDA-ja.
- Szemmétdombon a sebesült bandita PDA-ja.
- Friar PDA-ja.
- Szemétdombon Prapor.
- Barmannak a PDA-t javítani - kell a Tears of Fire arti, de a PDA javítása nem sikerül.
- folytatódik Lukash árulós feladatával - Pavlik PDA-ja, de volt egyszer, hogy nem találtam meg nála (?).
- Grey zsoldos PDA-ja a Wild Terriory-n.
- Sakharov, de csak a laborok lekapcsolása és Fang gyilkosának a megtalálása után...RPD puskát én egy hullánál találtam valahol Radaron.
-
Gery D.
Topikgazda
Közben megnéztem, azt a feladatsort már elvette a játék, hogy találjam meg a PDA tulajdonosát. Már csak az aktív, hogy találjak valakit, aki ismeri az eltűnt csoportot. Itt a Last Day-re gondol a játék, úgy rémlik. De még nem találkoztam egy taggal sem. Ez lesz Le Harve vonala, aki elvileg megölte Ghost-ot.
Friar-t megöltem, Grey halott, Lukash árulós része is kész, de így se adja be. Most csinálom Arhara, Dan, Cat küldetését. De az RPD puska még mindig nincs meg. Ahogy a SKAT-15-ös aktiváló modul sincs meg. Pedig most beszereztem pár Fekete Energiát is.Érdekesség, hogy Ghost Páncélját megvettem Sakharov-tól, miután a küldetést teljesítettem. Na most megint kellett neki egy Egyedi ruha, vissza vittem neki a Páncélt, de most csak 3 pontot írt.
Biztos zabos lett, hogy lenyúltam tőle.
-
Sensut
őstag
Sakharov csak azután fog beszélni veled, hogy megcsináltad Lukashnak az árulós feladatot és kapod Greyt a Vad Vidéken, akinek a PDA-jával mész majd Sakharovhoz, persze a lekapcsolások után. De mindehhez kell Friar PDA-ja először. Bonyolult, mint az istennyila... Azt a Friart is egy kicsit könnyebben elérhetővé tehetnék, mert megtalálni egy szenvedés, és nélküle egy egész történetblokk marad ki, ami befolyással van mindenre.
-
Gery D.
Topikgazda
Nem elég az Agyperzselő lekapcsolása. Ezek már megvannak nekem és még mindig nem aktív Sakharov-nál a folytatás. Folyton az a párbeszéd aktív, hogy van egy fontos üzletünk Sakharov-val, de ő csak annyit mond, hogy előbb menjek el az Agyperzselőhöz és utána beszélhetünk. Gray, a Zsoldost is kinyírtam már, de még mindig nem tudok vele beszélni.
Tuti, hogy Arhara feladatai után lesz aktív a folytatás, mivel már csak ez maradt. Na majd ma kiderül.
Miner-rel se tudok beszélni a széf tartalmáról addig, amíg a nyomozásomat be nem fejezem. Azt hiszem ez a Fang szál. Az eltűnt Expedíciós pedig Ghost-é.
-
Sensut
őstag
Friar -t (Fraer) az eltűnt expedíció vonalhoz kell megkeresni, illetve megszerezni a PDA-ját, amit aztán viszel a Csaposhoz megjavítani. Ez a szál életbevágóan fontos és csak az után lesz aktív Sakharovnál, miután lekapcsoltad az X-16-ban az agyat. Lényegében már az első pályán, Cordonon elkezdődik, amikor megtalálod a PDA-t a halott katonánál a híd mellett, majd egy következőt a Szeméttelepen a sebesült banditánál. Csak miután megvan Friar PDA-ja, beszélhetsz Praporral az Szeméttelep duty posztján és ő küld tovább a Bárba. Friart több helyen is meg lehet találni, de nagyon nehéz. Én a banditák bázisának közelében találtam meg jó későn, és amikor lelőttem (mert le kell), akkor a banditák kiakadtak. Meg kellett várjam, amíg jó messzire nem kerül onnan
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mazda topik
- Villanyszerelés
- Windows 10
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest