-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Miért áll meg állandóan a lejátszás?
Van egy válogatás listám és szinte minden szám után megáll a lejátszás. Van, hogy lejátszik pár számot, de aztán újra megáll. Ingyenes fiók van most épp.
Be van kapcsolva az automatikus lejátszás. Ha megáll és megnyitom az appot, akkor folytatja magától. Ilyenkor megjelenik egy értesítő szám az app ikonján. De nincs semmi értesítés. -
félisten
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #1586 üzenetére
Dettó, nekem is mindig a populáris 4-5 számot adja be egy-egy előadótól, még akkor is, ha mondjuk van 15 albumuk, amin lenne 500 dal
-
félisten
-
-
lappa86
aktív tag
válasz #20749568 #1577 üzenetére
Van most egy újdonság (a PC-s alkalmazásban biztos, máshol nem tudom), hogy ha véget ér az aktuálisan műsoron lévő zenéd (mondjuk egy lista, vagy egy album), akkor elkezd hasonlókat lejátszani. A beállításokban ki-be lehet kapcsolni, de alapértelmezettként be van kapcsolva. Szerintem ez történhetett itt.
#1579: én is egyből kilőttem, úgy látszik, nem mi voltunk az újítás célközönsége.
[ Szerkesztve ]
Always with the negative waves.
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Tegnap Punnany zenére kerestem, aztán valahogy onnan tök jó magyar számokhoz jutottam, de nem tudom hogyan. Hogy kerülhettem oda?
-
Terapeuta
őstag
Sziasztok!
Xperia2 tablettal használom, de egyre lassabb és akadóssabb a program. Nem látom, hogy az alkalmazással kapcsolatban lenne ezzel kapcsolatos "panasz". Percekig úgy tűník, mintha nem lenne adatkapcsolat (pedig van). Mostanában már ott tartunk, hogy magát a tabletot is "fogja", nem tudok kilépni sem, ilyenkor akad.
Másnak ezzel kapcsolatban van tapasztalata?
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
félisten
-
unravel
őstag
válasz FoxiestFox #1566 üzenetére
vannak akik akkor is szeretnék meghekkelni ha 3 forint lenne a havidíj
¯\_(ツ)_/¯
-
Alvin_ti4200
félisten
-
félisten
-
[P]laci
senior tag
válasz FoxiestFox #1561 üzenetére
BME-s diákoknak átdobott egy BME neptunos felületre, debrecenben még ez nem megy, ott áll az oldal, szóval ez nem olyan lesz, mint a családi csomag.
btw nem egy évig lesz jó, hanem 1 év, utána lehet hosszabbítani, de a 3 további alkalom a plafon."A Jogosult diákoknak havonta („Kedvezményes hónap”) ötven (50) százalékos kedvezményt biztosítunk a Spotify Prémium szolgáltatás havi előfizetési díjából (a Spotify Használati feltételek meghatározása szerint), legfeljebb tizenkét (12) egymást követő hónap erejéig („Kedvezményes időszak”).
[...] Mindaddig, amíg Jogosult diáknak minősül, Ön legfeljebb három (3) további Kedvezményes időszakot aktiválhat. Ehhez ismételten be kell küldenie adatait a Diákkedvezmény ajánlat feliratkozási oldalán.
[...] Annak ellenőrzéséhez, hogy Jogosult diáknak minősül-e, a Spotify szert tehet az Önnel kapcsolatos Jogosító információkra, ezen információkat megoszthatja a SheerID, Inc. vállalattal, a SheerID, Inc. vállalat pedig megerősítést küldhet a diák státuszra vonatkozóan. Fenntartjuk a jogot arra, hogy saját belátásunk szerint ítéljük meg a jogosultságot. A Spotify megőrzi a nevét, az oktatási intézmény nevét, az e-mail-címét és születési dátumát."[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
válasz Alvin_ti4200 #1560 üzenetére
1 a goa psytrance tökéletes sportoláshoz. Az Ozora festival 2016 listát szoktam pörgetni.
2 a hardstyle listában nincs benne a Hardwell - Apollo - Dr Phunk remix. Vagy ezek underground előadók?
3 Drum&basst ritkán hallgatok.
Ügyes vagy!
¯\_(ツ)_/¯
-
Rimuru
veterán
válasz FoxiestFox #1561 üzenetére
Ezt irjak: "Az Ajánlat aktiválásához elegendő információt kell a rendelkezésünkre bocsátania ahhoz, hogy ellenőrizni tudjuk, Jogosult diáknak minősül-e"
Plusz csak 1 evig hasznalhato.Alvin_ti4200: Nalam van olyan egyuttes aminek 9 kovetoje van es kb ennyi havi hallgato, ehhez kepest az a lista szuper jo.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van három új publikus playlistem, gondoltam, megosztom Veletek, hátha lesz itt, aki kedveli a stílusokat
People Can Fly
PsyTrance és Goa dalok alaposan megválogatva, elsősorban a dallamosabb vonalról.
Euphoric Hardstyle
A pár éve berobbant Hardstyle stílus azon alfaja (Euphoric Hardstyle), amik szintén a dallamosabb vonalat követik.
Drum & Bass
Nomen est omen Szintén a dallamosabb számok mentén építettem fel, liquid D'n'B ugyanakkor nem nagyon van benne.
A Happy Hardcore Til I Die listám pedig lassan eléri a 2500 követőt, soha nem gondoltam volna, hogy rábukkannak az emberek
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
"Az eddigi három helyett mától 36 országban elérhető az olcsóbb zenehallgatás a Spotify-on. Mostantól a diákoknak féláron adja a Prémium előfizetést a szolgáltató."
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hello srácok!
Van mód a "Daily Mix" - listák manuális frissítésére? Túl sokáig vannak beragadva, ráadásul tele vannak olyasmikkel, amiket már szénné hallgattam, én inkább a felfedezést preferálnám... -
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
2 napja egyszerűen nem tudjuk működésre bírni a családi csomagot. Kimennek a meghívók, de nem lehet velük beregisztrálni a 2. lépésben cím megadásánál.
Találkozott már valaki ilyennel? (Cím 100% hogy egyezik stb.)
-
TiMoN
senior tag
Ha valakinek van ideje, türelme leírná nekem, hogy működik ez a családi dolog?
Lépésről lépésre, PM ben. Meg hát ugye elvileg 1 cimen kell lenni stb.
Mondjuk nem tudom össze tudnék e szedni annyi embert ehhez aki fizetné ezt.
Sokan csak a ingyenes részét használják.köszönöm!
-TiMoN-
-
Viper26
nagyúr
Ez nagyon gáz így akkor, kb. használhatatlan....akkor inkább lenne egyszeri ára, és le lenne tudva, de így gusztustalan.
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
Viper26
nagyúr
Remélem tévedek, de...
A számokba nem lehet tekerni, és a véletlen lejátszás az egyetlen opció, ha nem vagy prémium előfizető?
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Alvin_ti4200 #1537 üzenetére
És a legújabb verzióval (1.0.52.725.g943b26a8 - macOS) ki is javították.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Alvin_ti4200 #1536 üzenetére
-
Alvin_ti4200
félisten
Az új asztali klienssel (MacOS) más is tapasztalta, hogy bármelyik számot indítjátok el egy elmentett albumról, az elsőt kezdi el lejátszani? Lehet a megfelelő gombokkal léptetni számot, de dupla kattra mindig az elsőt fogja elindítani. Marha idegesítő, az alkalmazást már újraindítottam, a helyzet ugyanaz. Playlistnél nem csinálja.
-
Dave™
nagyúr
-
whbear
senior tag
válasz mgTerminator #1529 üzenetére
Nem. A kliensből kijelentkezés.
Arch Linux, openSUSE, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
válasz mgTerminator #1527 üzenetére
Ki-belépés megvolt?
Arch Linux, openSUSE, Network Radios, VoIP, HAM
-
mgTerminator
veterán
Srácok, előfizettem a családira, meghívtam apámat, haveromat meg a barátnőmet... Nekem és a barátnőmnek nem mutatja a beállításokban hogy váltás prémiumra, viszont apámnak meg a haveromnak igen. Ez azért van mert apámnak meg haveromnak nem járt még le a 7 napos próba? Vagy mert nem együtt lakunk? Természetesen mindenkit én aktiváltam be és én írtam be a címet... A webes felületen egyébként mindent jól mutat, mindenki aktív, mindenki prémium felhasználó, csak az alkalmazásokban mutatja hogy "váltás prémiumra"...
-
r3dsnake
nagyúr
Létezik esetleg valami látványos, albumborítós player/controller windows alá? OSX alá találtam egy mini playert, és tök jó, de gyakrabban vagyok Win rendszeren. Köszi!
-
maestro87
őstag
válasz Alvin_ti4200 #1522 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Nekem is, csak nem játssza le (nem elérhető), csak a koncert albumokat meg még egy-kettőt.
Most meg lejátssza. Ezt nem értem, az előbb még azt írta ki, hogy nem érhető el, de hozzá adhatom gépemről ha meg van.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
A Republic szinte összes albumát levették Spotify-ról, ezek előfizetéssel rendelkezőknek sem érhetőek el? -
törölt tag
válasz mgTerminator #1517 üzenetére
Ha az offline megy, akkor lehet, hogy csak a netkapcsolatod áll le, és a Spotify azt hiszi, hogy offline módba került. Ez ugye visszaáll a képernyő bekapcsolásával, mert olyankor újracsatlakozik. Nézd meg esetleg a WiFi beállításokat, hogy a WiFi ébrentartása "mindig" legyen, ne "csak ha töltőn van".
-
mgTerminator
veterán
válasz #16820480 #1515 üzenetére
Azt hiszem amelyik meg le van töltve az nem áll meg, de majd még tesztelem a dolgot. Egyébként van mégegy érdekes dolog... Létrehoztam egy lejátszási listát és az égvilágon senki nem látja, de a többit igen. Érdekesség hogy ugyan úgy van beállítva, sőt, akármit állítok, legyen titkos, közös akármi, nem változik semmi...
sszemtelen: Kipróbálom majd azt is!
-
sszemtelen
őstag
válasz mgTerminator #1512 üzenetére
Esetleg adatok törlése/app újratelepítés? :/
-
törölt tag
válasz mgTerminator #1514 üzenetére
Nálam működik rendesen, eddig sosem állt meg. Csak azért gyanús ez, mert Mi5-ön MIUI alatt folyton szívtam azzal, hogy az általam telepített (és használt) appokat bezárogatta a rendszer, amikor háttérben voltak. Pl. a zenelejátszót, még akkor is, ha ment zene.
-
törölt tag
válasz mgTerminator #1512 üzenetére
Gondolom a telefon memóriakezelése lehet a gond, kilövi a Spotify appot. Esetleg próbáld meg beállítani valahol, hogy ne optimalizálja, vagy tartsa memóriában.
-
mgTerminator
veterán
Másnak nem szokott leállni a zene 2-3 szám után? Ha nem basztatom a telefont, leáll. Felébresztem és egyből folytatja.
-
törölt tag
A Spotify desktop appban nincs lehetőség dalszöveget megjeleníteni az éppen lejátszott számhoz? Régebben mintha lett volna (csak nem talált nekem soha semmit), de most nem találom egyáltalán.
-
mgTerminator
veterán
Valószínűleg így lesz ahogy mondod, mert tegnap töröltem én is a mappát, letöltöttem pár számot (kb 8) és 760 mega adat van... Viszont ami van alkalmazáson belül hogy gyorsítótár és mentett adat törlése, az sajnos mindent töröl, újra be kell jelentkezni.
Na de mindegy is, mert 32-es a telóm és 15-16Gb helyem szokott lenni általában, és így hogy törölni fogom az mp3-akat mégtöbb helyem lesz, szóval dagadhat a picsája egészen nyugodtan Köszi az infót! -
Keem1
veterán
válasz mgTerminator #1505 üzenetére
Letörli, de mást is cache-sel. A wifin hallgatott dalokat is.
-
[P]laci
senior tag
válasz mgTerminator #1505 üzenetére
legutóbb nekem az volt a megoldás, hogy töröltem a teljes cache-t, újraleszedtem ami kell és kész. nem ügyfélbarát megoldás, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy ez működik a legjobban.
-
mgTerminator
veterán
Ha letöltök egy albumot, de mondjuk nem akarom hogy továbbra is letöltve legyen, akkor ha kikapcsolom le is törli az eszközről? Mert én azt vettem észre hogy csak hízik és hízik...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz V.Stryker #1502 üzenetére
Simán ki tudod számolni, mivel tudjuk a hivatalos tömörítési rátákat:
30 perc zene - naponta
Normal (96 kbit/s) - 21.1 MB
High (160 kbit/s) - 35.2 MB
Extreme (320 kbit/s) - 70.3 MB (csak Premium előfizetéssel érhető el)30 napos mobilnet használat - napi 30 perc zenével
Normal (96 kbit/s) - 633 MB
High (160 kbit/s) - 1.03 GB
Extreme (320 kbit/s) - 2.06 GB (csak Premium előfizetéssel érhető el)Erre jön még rá havonta nagyjából 150 MB, amit maga a Spotify alkalmazás használ a cover artok letöltéséhez, adatok frissítéséhez, stb.
Hacsak nincs valami nagyobb mobil internet csomagod, akkor nincs értelme streamelni ilyen felhasználás mellett, ugyanis a havi 1550 Ft körüli Premium előfizetési díjjal elérhetővé válik a playlistek és albumok letöltési lehetősége.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Rendelkezésre állnak mobilnet felhasználási adatok, hogy mennyi mobilnet szükséges mondjuk napi fél óra spotify hallgatáshoz?
-
-
Criminal017
őstag
válasz mgTerminator #1500 üzenetére
Működik, kicsit átalakították az egyes fülek kinézetét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest