-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
borges7
aktív tag
Tudja valaki, mit takar a streaming-nél, valamint a letöltésnél beállítható automatikus/közepes/magas/kitűnő minőség? A jobb minőség mennyire hallható egy olcsóbb mobilon(Redmi 4a) bluetooth fülessel? nem figyeltem eddig ezt a beállítást mobilon, így nem is tudom, alapból milyenben töltötte le
-
Burt1793
veterán
válasz #20749568 #1995 üzenetére
Én maximum nagyon vidéken tapasztaltam térerőgondot, de ott is ritkán. Amúgy van egy 128 gigás kártya a telóban 100 gb zenével, sok lejátszási listával. Spotify előfizetésem 1,5 éve van, azóta nem nagyon használom a poweramp-ot, de nincs letörölve.
Az esetek 99,9%-ban Budán és az agglomerációban vagyok. -
unravel
őstag
ezt használom. nem csak a spotit képes kilőni x perc után.
https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.pboos.android.SleepTimer¯\_(ツ)_/¯
-
K1nG HuNp
őstag
válasz BenQhunria #1948 üzenetére
Jóval több mint 150 számot lehet lementeni.
"You can listen without an internet connection and save your mobile data by downloading up to 3,333 songs per device, on a maximum of 3 different devices."Hamarabb fog megtelni a telefonod memóriája, minthogy eléred ezt a limitet.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
MODERÁTOR
Én vagyok helikopter, vagy tényleg nem lelek androidos appban időzítő kikapcsolást.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
koxaman
tag
Sziasztok !
Tud valaki arról, hogy spotify-n lennének magyar nyelvű podcastok ? Vagy létezik egy lista, keresési lehetőség magyar nyelv szűrésesre ? thx
Huawei Mate 20Pro (LYA-L29)
-
őstag
válasz domerator #1982 üzenetére
Iphone 7- el nem is.
Nekem is a 6+-mal minden ok,de az S7 csinál vicces dolgokat,pár szám eltűnik és szívja le mobil netet.
Ráadásul minden extreme qualitibe van beállítva.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
-
őstag
válasz bebe159 #1925 üzenetére
Ezt az SSD elhasználódást mivel ellenőrizted?
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
domerator
veterán
Nálam 5 szám látszik, mindegyik elindul.
Burt:
Erre mondtam hogy zabálja a netet... nekem 12+25 giga netem van és ha online vagyok és zenét válogatok útközben akkor egy hónapban beharap nekem is 20-25 gigát.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Keem1
veterán
válasz Oliverda #1964 üzenetére
és Burt1793
Köszi srácok. Ez amúgy eléggé bosszantó, mivel fizetek a szolgáltatásért, jó lenne, ha ilyenek nem lennének. Pláne, ha egy korábban lejátszható nótával esik meg. Mintha a lemezboltos 1 év után visszakérné az amúgy kifizetett cédét. Tudom-tudom, nem teljesen ugyanaz, mivel a Spoti esetén csak bérlem a dalokat. Viszont a bérleti szerződésem nem szűnt meg, hiszen továbbra is fizetem a szolgáltatás díját. Na mindegy, kimérgelődtem magam.
-
Burt1793
veterán
válasz domerator #1951 üzenetére
Én kiválón hallgatom a zenéket, havi 20-30 giga adaforgalmat generál a spotify, nem gyenge. Egy-két szám le van töltve, de korlátlan a mobilnetem, így nem zavaró a dolog, csak térerő legyen. Van.
(#1963) Keem1: Ilyen nagyon sok helyen van sajnos, sőt én mostanában nem találok meg mindent, ilyenkor maradnak a régi módszerek, amik működnek...
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Srácok, valaki csekkolná nekem ezt az albumot?
Nálam egy csomó szám lejátszhatatlan. Másnál? Az mitől lehet, hogy nem érem el, se PC-n, se Androidon?Köszi annak, aki ránézne!
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz patex1983 #1955 üzenetére
Igen így van, bár lehetnél kevésbé kioktatóbb... picit félreérthető volt a kérdés.
Még csak annyi, hogy nagyon hosszú ideig nem lehet offline lenni, mert időnként az app ellenőrizni akarja az accountot online.
Nekem majdnem ezer zeneszám van letöltve offline hallgatáshoz, szóval nemcsak 150 a limit.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
patex1983
őstag
válasz BenQhunria #1958 üzenetére
Ha csak a letöltött zenéket fogod útközben hallgatni, akkor arra nem fog adatot felhasználni a mobilnetből, de a háttérben szinkronizálhat. Ha azt akarod, hogy semmilyen mobiladatot ne fogyasszon, akkor két dolgot tehetsz: vagy beállítod, hogy offline legyen az applikáció, vagy ahogy nálam is van, letiltod a mobilnet hozzáférését az appnak. Ez utóbbi annyiban jobb, hogy nem kell mindig kapcsolgatni az offline/online mód között.
X
-
PhilBrick
őstag
válasz BenQhunria #1958 üzenetére
Ha offlineba rakod, akkor semmiképp sem használja a mobilnetet.
-
BenQhunria
tag
válasz patex1983 #1955 üzenetére
Így van ,ahogy leírtad.
Gépen kiválasztom, telefonon csatlakozom a wifire "letöltöm" és az autóba akarom hallgatni, bluetooth keresztül csatlakozva.
Erre voltam kíváncsi , hogy használja a mobilnetet ilyenkor.
Iletve ez a diákkedvezmény érdekelne.Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Szeretnék családi csomagra váltani, de most is megy a prémium előfizetés (okt 10-ig). Ha igénylem, akkor különbözetet kell fizetnem, vagy teljes árat. Várjam meg a fordulót? Vagy, hogyan járok jobban. Köszönöm!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
patex1983
őstag
válasz domerator #1951 üzenetére
Miért zabálná a mobilnetet? A kolléga az offline zenehallgatás mikéntjéről kérdezett.
Ha otthon, wifin letölti a zenéit, akkor útközben semmi mobilnetet nem fog használni.
Azt se mondta senki, hogy másolni akarja a zenéket. Az nagyon elképzelhetetlen élethelyzet, hogy a telefonja is nála van, ha autóba ül és egy sima aux-csatin, ne adj isten bluetooth-on csatlakozik az autó hangrendszeréhez?[ Szerkesztve ]
X
-
borges7
aktív tag
válasz FoxiestFox #1952 üzenetére
De ez-ha jól értem-nem a letölthető zenékről szól, hanem csak a gyűjteményről, ami maximum tízezer szám lehet, ami eléggé érthetetlen.
-
félisten
Van remény, hogy a jövőben kiüssék a korlátot az offline zenékre vonatkozóan.
-
domerator
veterán
válasz BenQhunria #1950 üzenetére
Zabálja a mobilnetet. Valahogy úgy van, hogy a jó minőség az kb 160kbps a kiváló meg 320. Ebből ki lehet számolni a net fogyit.
-
BenQhunria
tag
Tudom , le is van tölve az app csak a reklám me ,hogy nem válthatok ahoyg akarok azért kérdeztem , mert ha "zabálja" a mobilnetet nem fizetek elő akkor marad az eddigi opció.
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
domerator
veterán
válasz BenQhunria #1946 üzenetére
A spotify csak a saját appjában hallgatható, szóval nem tudod a zenéket ide-oda másolgatni, nem mp3 formátumú (állítólag ogg, de kódolt és nem látod a fájlokat)
-
borges7
aktív tag
válasz BenQhunria #1946 üzenetére
Szia!
1. Igen, amit letöltesz, azt lehet offline hallgatni, viszont ez nem korlátlan mennyiség, bár elég sokat le lehet tölteni azért(pontosan nem tudom mennyit, ha túlléped, azt jelzi, és akkor valamit törölni kell, ha újat akarsz letölteni)
másodikra nem tudom a választ
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Lenne kettő gyors kérdésem, ha prémuim vagyok akkor hallgathatom offline a zenét, tehát itthon berakom a zenéimbe wifin keresztül, beszállok az autóba és hallgathatom a kiválaszotott zenéim?
Illetve a diák kedvezmény csak egyetemi halgatóknak jó, vagy a lényeg hogy diák legyen és kész?[ Szerkesztve ]
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
Ala
tag
válasz bebe159 #1940 üzenetére
Sikerült megoldani, igaz egy kicsit levert a víz.
Szóval facebook fiókkal lett létrehozva a profil, és iPhone-on mindig feldobta, hogy vegyek prémium csomagot, és nem lehetett beletekerni sem a számokba.
Próbáltam a fiókhoz az emailcímmel jelszó emlékeztetőt kérni, de akkor azt írta, hogy ugyan az a jelszó, mint a facebook fióknál, ezután megpróbáltam azzal bejelentkezni, azt nem fogadta el, viszont lehet igényelni az eszközökhöz felhasználónevet és jelszót, azt végigcsinálva már minden megy flottul!
Köszönöm a segítsége bebe159!
-
félisten
-
unravel
őstag
-
félisten
Nektek bejelentkezik droidon?
-
Ala
tag
Sziasztok!
Előfizettem családi csomagra. Az előfizetésben 3 androidos telefonnal rendelkező és egy iPhone-nal rendelkező tag van. Az Androidos telefonokon szabadon lehet váltani a zeneszámok között, bele lehet tekerni, és el is lehet menteni, valamint semmilyen reklámot nem dob fel. Ezzel szemben az iPhone-on nem lehet beletekerni zeneszámokba és folyamatos feljön az ablak, hogy válts prémium csomagra. Már csináltam egy ki-be jelentkezést, de nem változott a helyzet.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
K1nG HuNp
őstag
Mivel ad többet a spotify az apple musicnal? Decemberig spotifyos vagyok, utána megéri váltani?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok.
Most ismerkedek a Spotify-jal és lenne pár kérdésem. Milyen előfizetést érdemes venni és hol? Azt olvastam a felhasználási feltételekben, hogy lehet kódot beváltani ami hosszabb idejű(nem havi) előfizetést takar. Ilyet szoktatok venni, vagy érdemes egyáltalán? A másik pedig hogy ketten lennénk a feleségemmel akik használnánk, így milyen előfizetést lehet és érdemes venni? Köszönöm a segítséget és elnézést a kezdő kérdésekért, amiket már biztosan ezerszer megválaszoltatok.
XO: Gollami26
-
deny330
aktív tag
válasz PhilBrick #1929 üzenetére
Jaah, értem! Bár van ott 800gb-nyi szabad hely, sok vizet nem fog zavarni. Illetve többnyire online hallgatok zenét, nem szoktam letöltögetni. Maximum akkor, ha telefonra is ráakarom rakni (telefonon ritkán van netem Spotifyozni). Köszi az infót, ezt eddig nem is tudtam.
-
deny330
aktív tag
bebe159 , Aweriot: Köszönöm szépen a segítséget!
(#1927) PBrick Ezt tegnap este már megtettem. Nem tudtam mit ért offline adatok alatt, én a letöltött zenékre gondoltam, így ezt kiválasztottam a Winchesteremen levő zene mappának.
-
deny330
aktív tag
Üdv!
Spotify probléma ha SSD-n van? Nem volt lehetőségem kiválasztani azt, hogy a winchesterre telepítse.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy egy playlist -nél be legyen állítva a crossfade -es lejátszás, függetlenül attól, hogy az adott Spotify felhasználónál milyen beállítások vannak? Mert van egy ilyen lista, aminél vagy ez van vagy állandóan bugos, de baromi idegesítő, hogy nem tudok úgy léptetni a számok közt, hogy ne próbálná meg összekötni a két számot....Köszönöm
-
underdark
aktív tag
Hali
Mobilon a mostanaban hallgatott zeneket nem lehet valahogy eltavolitani?"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
domerator
veterán
Egy ideje ha egy előadó oldalán lent az "Itt megtalálod" cím alatti, általában válogatás lemezt megnyitom, akkor csupa Various Artist előadót jelez. Csak akkor látszik az igazi előadó ha a lejátszót megnyitom.
Régebben a számlistában is ott voltak az előadók....Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
unravel
őstag
Nagyon sok albumnál odatették a napra pontos megjelenési dátumot.
¯\_(ツ)_/¯
-
Oliverda
félisten
Amennyiben tetszik az ötlet nyomjatok rá egy vote-ot légyszi. Köszi
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Mennyi idő kell a spotifynak, hogy aktiválja a prémiumot?
Most vettem, (15 perce kb), de nem enged skippelni telón, csak feldobja megint, hogy váltsak premiumra, de azzal a különbséggel, hogy most a családit ajánlja fel. Esetleg lehet nekik valahol írni? Nem adományként szántam az 5€-t... App és telóresi is volt màr.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest