-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
Másold be kérlek, hogy szerinted a hozzászólásomban hol volt hírdetés, illetve hol kerestem családtagokat. Tényleg kíváncsian várom!
Családi csomag egy előfizetés szolgáltatásra, eddig működött ... frissítés óta viszont nem. Technikai információt kértem, hogy hol tudom ellenőrizni, hogy nálam (app akármi) vagy náluk van e a hiba.
(Visszább kérdezte valaki hogy 5fős családi bővíthető e 6főre... vajon ő is bűnt követett el...?)
[ Szerkesztve ]
-
Digital
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #2992 üzenetére
Tetszik a playlist, köszönöm!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Melorin
addikt
Üdv.
Spotify van a médialejátszómon a telefonon és a webes playert is használom.
A weben elindítok valamit és kiválasztom, hogy a mplayeren játsza le. Működik is pár percig, majd egyszercsak elnémul a lejátszás és a telefonon kezd el szólni. A weben látom, hogy a telefon van kiválasztva mint lejátszó eszköz. Miért nem marad a mplayeren? -
gabo91
aktív tag
Üdv. Családi csomagnál, tudom ellenőrizni hogy bent vagyok e még a csoportban? Eddig remekül működött a prémium most pár napja átvaltott ingyenes fiokra. Aki betett a családi csomagba azt mondja bent vagyok...
-
Alvin_ti4200
félisten
Rég jártam erre, viszont van egy új listám, ha valaki egy kis nyugalomra vágyna, de nem tud hirtelen elmenekülni a városból
Elég egy jó füles hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sehogy nem értem, ha az előadó kiadója izél, hogy lehet az album többi dala jó továbbra is, csak az az egy dal szürke?
Kíváncsi lennék régiónként milyen arányban szürkülnek ki a dalok? Ez is meg a Netflix is kezd olyan téma lenni, az egyező név ellenére a magyar változat gyengébb mint a nyugati. A német Ariel jobban mos! -
törölt tag
Évek óta prémiumos vagyok, de már tényleg az összes faszom kezd tele lenni amikor egyik hétről a másikra kiszürkülnek dalok a régiós jogdíj baromságok miatt. Jobb esetben egy másik válogatás albumról újra elmentem és listához adom. Már ez is elég macera. A legviccesebb amikor melyiket húzzák ki? Azt az egyet amit nagyon szerettem és nincs másik belőle!
-
kmarci25
veterán
válasz
#20749568 #2985 üzenetére
Hú, igen, ez így nagyon kevés. Engem leginkább az zavar (így első blikkre), hogy kizárólag véletlen sorrendben lehet hallgatni a zenéket. Én egy albumot 99%-ban az eredeti sorrendben hallgatom.
Amúgy az ötlet jó, de a funkcionalitás lehetne egy picit bővebb. Kíváncsi vagyok a nyilvános verzióra, hogy az miben lesz más."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
patex1983
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Petike12345 #2982 üzenetére
nem fogják lelopni
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Petike12345
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy eddig prémium előfizetője voltam a spotifynak de most lemondtam az előfizetést. Viszont a kártyaadataim még ott vannak , a fizetési módba, azt én hogyan tudom onnan letörölni hogy ne szerepeljen ott semmi se ?
S8+
-
zseko
veterán
Nem értem ezt a programot
Múlt hónapban előfizettem a családi csomagra, három napja vonta le a következő havidíjat, és most már másodjára azt adja be az app indításkor, hogy ma lejár az előfizetés, fizessek elő a premiumra
Weboldalukon megnézve látszik hogy levonta, ott a számla
Korlátlan mobilnetem van, sose volt offline-ba.HR24.hu
-
kmarci25
veterán
-
mobilizmo
addikt
válasz
kmarci25 #2973 üzenetére
Egyébként hogy lehet működésre bírni? Kíváncsiságból telepítettem. A kezdő képernyőn viszont nem tudok túl lépni. A sign up free, continue with facebook, log in gombok nem működnek, más meg nincs ezen a képernyőn (a Stations by spotify, meg a logón kívül).
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
jupp008
senior tag
Tavaly egyszer kaptam egy email-t, hogy ebben az évben eddig hány órát használtam a Spotit, de azóta egyszer sem jött hasonló.
Nekem nem sikerült kiszednem ezt az adatot sehonnan, de kíváncsi lennék rá.
Van erre valamilyen mód, vagy számunkra ez hozzáférhetetlen ? -
kmarci25
veterán
Apropó lossless. Tegnap hallgattam a Stations-t (ami a spoti béta projektje, de apkmirror-on elérhető, telepíthető és használható). Az már korábban feltűnt, hogy jóval több adatot forgalmaz, mint a spoti, de tegnap azt is észrevettem, hogy sokkal "szebben szól", sokkal jobb minőségű, mint a spoti "Kitűnő minősége".
Érdemes próbálgatni.Arra van egyébként megoldás, hogy a random zenehallgatás közben megjelölt számok (amikre nyomok egy szivecskét
), külön listázva legyenek valahol?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
unravel
őstag
Közösségi zenehallgatás:
¯\_(ツ)_/¯
-
patex1983
őstag
-
Az miért van, hogy néha letölt már letöltött számokat ismét? Most pl indítás után lerántott majdnem százat.
-
OPiiPO
veterán
válasz
customer114 #2952 üzenetére
igen
u.i.: köszönöm mindenkinek a playlisteket!
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Nektek működik a paypal-os fizetés a prémiumért?
Köszi
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
#20749568 #2905 üzenetére
Itt egy pár nekem is.
90-es évek külföldi
90-es évek magyar[ Szerkesztve ]
-
Hátha valaki szereti az industrialt, ahhoz nekem is van egy playlistem, ami mehet összefoglalóba.
-
borges7
aktív tag
válasz
unravel #2892 üzenetére
Szia!
Az mennyibe kerül? Hol lehet megnézni erről az infót? Ha telefonról játszom le Hi-Fi-n(Denon) bluetooth-tal, az hallható lesz minőségben a sima prémiumhoz képest szerinted? köszi
ja közben megkerestem, a 3ezer/hó az korrekt ajánlat, mondjuk a "16 bit, 1 411 kB/s, CD minőség, veszteségmentes hangzás" az jól hangzik, de ez még mindig nem az a minőség, ahogy a zenét eredetileg felvették
Most hallgatom a NYA-ot, itt 3500 kbps-on szól - na ez veszteségmentes! az öreg feltette az összes lemezét, számát ingyen! a netre, master minőségben, lehet utánozni!
akit érdekel: https://www.neilyoungarchives.com/
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
-
jegenye77
addikt
válasz
kmarci25 #2942 üzenetére
Értem.
Rakerestem a többinél is és ott se volt.
Így maradok itt.
Amúgy az új albumok egyből a megjelenés napján fent vannak?
Értem úgy, hogy eddig még nem használtam ilyen alkalmazást akkor a lemez megjelenését vártam.
Most itt is ugyan úgy fent lesz egyből?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
kmarci25
veterán
válasz
jegenye77 #2941 üzenetére
Nekem anno azért sem volt szimpatikus a deezer, mert több olyan album is hiányzott róla, ami spoti-n megvolt. Úgyhogy - ahogy már írta a kollega
- nem lehet tudni, hogy melyik előadó mit engedélyez és melyik szolgáltatónak.
-
jegenye77
addikt
Mi alapján kerülnek fel albumok vagy számok?
Kiadóval egyeznek meg?
Már több albumot nem találatok rajta amit szeretnék hallgatni[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
zseko
veterán
válasz
#20749568 #2931 üzenetére
Én alapvetően Operát, de azon nem indul el a Spotify webplayer-e, így Chrome alatt néztem. FF-et nem szeretem, nekem csak rossz tapasztalataim vannak vele, nálam mindig az rohasztotta le a gépet leginkább, (és minél öregebb gép, annál inkább)
Ami az érdekes, hogy 3 DailyMix-et kaptam, és egyik lista sem egyezett a telefon és a böngésző közöttAhogy később írod, nem az én döntésem milyen gép legyen, meg igazából nem is nagyon kell, kis excel táblázatra van használva néha, meg rajzot nézni ha kell (mármint műszakit), és böngésző kb. ki is fekteti
már két fülnél is újratölt ha átváltok a másikra
online rádió is csak úgy megy, hogy kiszedtem a stream címét az oldal forráskódjából, és egy régi winampban játszom le.
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz
kmarci25 #2928 üzenetére
És ezzel a mondatoddal le is írtad, hogy miért tetszik jobban a Deezer.
Nem lenézve a Spotit, meg szép hogy Deezerhez szoktam hozzá annyi év alatt
Mint ha én annyira beírtam volna ide, hogy nem értem miért ezt használjátok :p
De most is csinál olyanokat, nem értem... Előrebocsájtva, hogy egy olyan szintű 'pc'-vel hallgatom munkahelyen, aminél az is legalább egy perc, mire az üres böngészőt megnyitja - de a sajátgép csak fél perc
XP + 1GB ram, azt hiszem mindent elmond. Leszedtem az asztali alkalmazását, szerencsére van xp-re, de már tuti nem fejlesztik, jó pár dolog működésképtelen benne (pl. a top50 listák csak hibára futnak, de DailyMix sincs, stílusok listája hiányzik), viszont legalább lejátssza a zenét, mert böngészőből attól megakad a hang, ha megmozdítom az egeret
Így a connect az tök jó, telefonról elindítom, aztán a pc játssza. Viszont, most beléptem böngészőből is, és a két DailyMix lista nem egyformaplusz csinál egy ilyet:
[kép]
A fotón mondjuk jobban olvasható a lista mint a monitoron, azon a legalsót alig látni.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
kmarci25
veterán
környezetem inkább Spotis, és feszt ez folyik mindenhonnan
Akkor a környezetedben kérdezd meg, hogy mire fel a nagy hype.
Én legalább 4-öt éve használok már Deezert, szóval eléggé hozzászoktam
És ezzel a mondatoddal le is írtad, hogy miért tetszik jobban a Deezer.
Én meg a spotit használom 3-4 éve. Egyszer feltettem a deezert, nem tetszett, hagytam is, nem foglalkoztam vele. Persze beírhattam volna a topikjába (van egyáltalán?), hogy "nem értem, miért ezt használjátok", de nem tartottam szükségesnek.
Szerintem mindenki használja azt, ami neki tetszik.
-
zseko
veterán
válasz
Burt1793 #2924 üzenetére
+ (#2923) kmarci25, hát, környezetem inkább Spotis, és feszt ez folyik mindenhonnan
Én legalább 4-öt éve használok már Deezert, szóval eléggé hozzászoktam
'Dalszöveg van, beállításokban be lehet kapcsolni'
Hát az asztali app beállításaiban nem találok ilyet(#2926) Keem1 Akkor lehet hogy azért mert nem kézzel adtam hozzá, hanem a Deezerről átmigrált lista miatt nem látom?
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Burt1793
veterán
válasz
kmarci25 #2923 üzenetére
A telefonos app-ban (gyűjtemény, androidon jobb alul, majd Dalok) és a gépesen (a képernyő bal felső részén) is van, a webes felületet nem használom.
(#2922) jegenye77: Szívesen.
(#2921) zseko: Én nem hallottam semmilyen hype-ot, jó két éve használom a premium-ot, nincs vele különösebb baj. A kisebb kellemetlenségek ellenére sokkal több időt spórol ez nekem az ncore-ozáshoz képest.
Dalszöveg van, beállításokban be lehet kapcsolni, nem mindenhol elérhető. A mentett számokat pipával jelöli. Az biztos, hogy nem árt az erős telefon és a nagy aksi az alkalmazáshoz.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Nem értem milyen hype-ról írsz...
Burt1793: nem világos, hogy ez az app-ban, vagy asztali alkalmazásban van? Mert én az app-ban nem találtam, viszont van olyan, hogy Dalok, és ott lehet szűrni a Letöltöttekre. Úgyhogy mindenesetre, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Deezerről váltva nem értem ezt a nagyfokú hype-ot a Spoty felé. Alapvető dolgok hiányoznak nekem belőle, például hogy nem látni milyen zenéket jelöltem meg kedvencnek. Deezernél kis szívecskék vannak, ha felveszek egy ismeretlen zenét kedvencnek, később az albumot megnyitva látom ezt.
Nincs dalszöveg. Lehet hogy van, viszont én eddig nem találtam rá, nem jelzi sehol, nem látom. Deezernél szintén ott van egy mikrofon ikon minden zenénél aminél elérhető.
Mivel Deezerről jöttem és ahhoz szoktam hozzá, így nem mondanám negatívnak, csupán nekem kicsit káosz(illogikus)a felülete és a megoldásai az eddig megszokotthoz képest. De ez megszokás kérdése, annál is eltartott egy ideig.
Néha mobilon értelmetlenül sokat kell kattintgatnom ahhoz, hogy bele tudjak tekerni a zenébe.
A fekete alapszín jó, ezt hiányolom a másikból.
A Connect pedig elég faja, tetszik.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
kmarci25
veterán
válasz
jegenye77 #2917 üzenetére
Ilyen lehetőségről nem tudok. Alternatív és kissé melósabb megoldás, hogy csinálsz egy listát, amire felveszed az albumokat (teljes albumot is lehet egyben hozzáadni a listához). Majd ezt a listát játszod keverve.
-
-
jegenye77
addikt
Csak én nem találok olyan lehetőséget, hogy az összes letöltött albumot játsza le keverve, véletlen szerű sorrendben?
Vagy nincs ilyen funkció?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
K1nG HuNp
őstag
iphone gyári fülesével 1 klikk a stop/start, 2 klikk a köv. szám, 3 klikk az előző szám és még tekerni is lehet valahogy, de azt eddig csak véletlenül csináltam
(10 mpt előre-hátra
)
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Gabás
addikt
válasz
#20749568 #2905 üzenetére
hogy ne csak elektronikus legyen, íme az én barokk toplistám
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Mini PC
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok