Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
Tegnap este kicsit kortyolgattam a városban.
Yeast Ultraside Ananászos Dupla IPA - illatban bitang ananász, tényleg mintha ott lenne az ember előtt a friss gyümölcs. Ízben kisebb mértékben, de hozta, nem túl édes, egy gyümis IPA-nak jó volt, tetszett.
Hoptop Beet Blood - ez egy céklás gose, én önmagában is kedvelem a savanyú ízeket, sörben is, és a céklát is nagyon szeretem. Meg ezt a sörikét is. Picit talán sok benne a só, de amúgy adja a cékla ízét, és bár kortyolgatás közben nem tudtam mit érzek, de így utána olvasva, rózsabors... Ad egy kis pikáns ízt neki. Nekem nagyon bejött!
Horizont Selfish Games Strawberry Cheesecake - ez egy epres sajttortás milkshake, tiszta őrület mik vannak, könnyű kis csajos kortyolgatós, sütiben is szeretem, így is finom volt.
Reketye Dr. Banghard - nekem ez volt a csúcs, itt eldobtam az agyam. Édes mogyoró, aztán a karamellán keresztül áthajlik csokiba, a vége felé egy kis kávés keserűség, huh... Én ettől odáig voltam meg vissza. Nagyon-nagyon bejött!
Ők meg velem jöttek:
Itthonra is kell az élmény, megnézzük majd mit tudnak.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest