Hirdetés
-
GAMEPOD
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Tegnap este kicsit kortyolgattam a városban.
Yeast Ultraside Ananászos Dupla IPA - illatban bitang ananász, tényleg mintha ott lenne az ember előtt a friss gyümölcs. Ízben kisebb mértékben, de hozta, nem túl édes, egy gyümis IPA-nak jó volt, tetszett.
Hoptop Beet Blood - ez egy céklás gose, én önmagában is kedvelem a savanyú ízeket, sörben is, és a céklát is nagyon szeretem. Meg ezt a sörikét is.Picit talán sok benne a só, de amúgy adja a cékla ízét, és bár kortyolgatás közben nem tudtam mit érzek, de így utána olvasva, rózsabors... Ad egy kis pikáns ízt neki. Nekem nagyon bejött!
Horizont Selfish Games Strawberry Cheesecake - ez egy epres sajttortás milkshake, tiszta őrület mik vannak, könnyű kis csajos kortyolgatós, sütiben is szeretem, így is finom volt.
Reketye Dr. Banghard - nekem ez volt a csúcs, itt eldobtam az agyam.Édes mogyoró, aztán a karamellán keresztül áthajlik csokiba, a vége felé egy kis kávés keserűség, huh... Én ettől odáig voltam meg vissza.
Nagyon-nagyon bejött!
Ők meg velem jöttek:
Itthonra is kell az élmény, megnézzük majd mit tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövedelem
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Micimackó társasjáték eladó
- SPECIALIZED egyedi kerékpár jó állapotban eladó.
- SEIKO CLASSIC SUR375P1 // TITÁNIUM karóra, ZAFÍR üvegezéssel // Teljesen ÚJ // JELENTŐSEN ÁR ALATT
- Eladó bontatlan Garmin VENU 2 óra gránitkék, ezüst kerettel
- Tom Ford Black Orchid All Over Body Spray - 150 ml - testpermet - bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest