Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sousuke

tag

Sziasztok, nemrég vásároltam egy Sony Xperia 1 V telefont újonnan. Kibontás után a megjelenéskori szoftver volt rajta, amit legalább 15 frissítést követően felfrissítettem a jelenleg elérhető legújabb verzióra. Nagyon tetszik a telefon, a kijelző, a kamerák, a rendszer sebessége. Sajnos tapasztaltam egy olyan jelenséget, hogy a gyári kamera alkalmazást megnyitva időnként a kamera képe megdermed 2-3 másodperc után. A kamera alkalmazás működik, mert bele tudok menni a menübe stb, csak a kamera képe van megdermedve. Ezt a jelenséget tovább vizsgálva letöltöttem a Black magic kameraalkalmazást, amiben ezt a hibát nem produkálja. Van, hogy gondol egyet a gyári kamera alkalmazás és minden rendben, majd kicsivel később újra megdermed a kép megnyitás után 2-3 másodperccel. Más tapasztalta már ezt a hibát? Mit lehet vele kezdeni? A telefont a tatabányai Euronics üzletben vásároltam 3 év garanciával múlt hónapban. Válaszaitokat előre is köszönöm! :R Remélem sikerül ezt a hibát orvosolni, mert legalább 5-6 évre tervezek a telefonnal.

Új hozzászólás Aktív témák