Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz gaben200 #1331 üzenetére
Én nem vettem féltengelyt, nekem recsegett a külső csukló.
Én a nálunk lévő gépműhelyben csináltattam.
Nagyon szépen esztergálnak a srácok.
11.000.- volt darabja de jobb lett mint amit boltban utángyártottat kapsz.
Ebben benne volt a szerelés és gumiharangok cseréje is.
Tehát nekem csak az autót kellett odavinni.
No és ráadásul kész lett 2 óra alatt.Renault power
-
-
rob210
nagyúr
válasz gaben200 #1225 üzenetére
Hígabb olajjal jobb a motor kenése.
HA nem tartósan 120 feletti a sebességnél használod és nincs valóban szanaszét kopva a motor akkor érdemesebb a 10W40-et használni nem olyan sűrű könnyebben felkapja, jobban ken.DE hangsúlyozom ezt csak és kizárólag télen.
Nyárra én is mindig 15W40et tettem bele mert olyankor a meleg miatt a 15W40 olyan állagú lesz mint a 10W40 télen.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz gaben200 #1189 üzenetére
Az erősító egy wrc500 as volt nagyon keményen ütötte a ládát ami hátul volt.
Effektív messziről lehetett hallani hogy érkezem.
Valamint szépen szól kategóriájában szerintem nagyon megéri az árát.Az áramot a biztosíték tábláról vettem le és a jobb oldali küszöb borítás alatt vittem el hátra.
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz gaben200 #1177 üzenetére
Vagy van egy rövidzárlatod.
Letestel valahol valamelyik kábeled, vagy pedig a szokásos jó öreg Favorit hibád, van tönkrement vagy eloxidálódott a világítás reléd a műszerfal alatt található biztosíték tábládban.
Azt nézd meg első körben ez igényli a legkisebb bontást, hogy a relét ha kiveszed megcsiszolod lábát utánna is csinálja-e.
Ha ez nem segített akkor bizony ki kell mérni a kábeleket, hogy hol lehet a kontakthiba.
Egy biztos, nem a kapcsolóval van baj.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz gaben200 #1164 üzenetére
A műszerfal bontása nem egyszerű és időigényes.
Egyébként le van már írva, ha gondolod leírom megint.A fűtésednél a fűtéscsapot nézd meg, valamint a hűtőt kitakartad télire?
Mert hogy favoritnál érdemes kb felesbe kitakarni a hűtőt télre.
Akkor lesz benne fűtés.Ezt a szivató meg állok a pedálon dolgot kicsit részletesebben írd le mert ezt nem értem.
Hidegen indítasz és nincs alapjáratod?Renault power
-
Darkmind
csendes tag
válasz gaben200 #1164 üzenetére
Elvileg 12V 1.2 W-os izzó kell bele, én ma megyek megvenni a Jókai utcába (V.ker.-nekem közel van) 63 Ft.
A műszerfalat tegnap én is szétszedtem pont emiatt, de csak félig, mert rámsötétedett (nincs garázs). Egyébként a fórum első témái között megtalálod, hogyan kell csinálni, aztán a kb. 592 hsz-ben is erről volt szó.
Az volt a problémám, hogy a fényszórókapcsolós panelt és a középsőt kiszedtem, kihúztam a műanyag lapot, de alatta nem találtam csavarokat, ami a műszeregységet fogta volna. Lehet, hogy az enyémben már nincs, ezért nem láttam, vagy nagyon el van rejtve? Próbáltam mozgatni, de nem volt világos, hogy melyik műanyag kerettel kell kibillenteni a műszeregységet. Látszólag 2-höz is csatlakozhat, van egy fekete és egy világosbarna. Nagyon feszíteni kell, vagy csak óvatosan? Nem akarom eltörni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...