-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Erről jut eszembe Mortal Kombat 2 kódokat nem tud valaki Megadrive2 -re? Meg egy kétsoros (6gombos) Joy is kéne.
mod: megy egy ilyen táska: [link]
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz dreamlake #4021 üzenetére
Azok a régi játékok sokkal hangulatosabbak voltak mint a maiak.Persze mikor megy a crysis fullon akkor beszarok a látványtól de akkor is szívesebben játszom a régi játékokkal.Már csak a nosztalgia miatt is megéri beruházni egy ilyen gépbe.A pecsa előtti piacon 300-500ft-ért adják a kazettákat hozzá .Nekem is SM2-m csak nincs hozzá tápom...
-
fekeandras
őstag
-
fekeandras
őstag
Valaki próbált már innen pc-n játszani snes emulátorral valami Super Nintendo játékot???
Érdekelne a téma. -
fekeandras
őstag
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Előre is bocsánatot kérek, tudom ez itt nem az apró részleg de ha valakinek van fölös vagy megunt Sega Megadrive2 vagy Super Nintendó gépe szívesen megvenném.Illetve Mortal Kombat 2 kazit is keresek.bocs az offért.
-
fekeandras
őstag
Ha jól emlékszem a Super Nintendo + a kábel 1993körül valamivel 20ezer forint felett volt kapható.Ehhez még külön kellett megvenni a kart!
Horror.De szerettem volna akkoriba egyet
Pár évvel később tudtam venni használtan kéz alól egyet.Hú hányszor nyomtam végig rajta a Mortal Kombat 2-t...Király volt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest