-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz mirci18 #5894 üzenetére
Nekem is édesapám hozzott egy gameboy-t még általános iskolás koromban amcsiból. Mai napig azt mondom, hogy felejthetetlen élményt okozott. Páromtól kaptam egy nintendo ds lightot, azt a mai napig használom /sőt mostmár a gyerekeim is/.
Az xxl-nek esett már az ára? Szemeztem vele, de kézközelből kellene látni milyenek a gamék a nagyobb kijelzőn.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Aramir
őstag
válasz mirci18 #5894 üzenetére
Volt vetélytársuk, technikailag jobbak is voltak, Sega GameGear, Atari Linx, stb, de mind elbukott a gyér szoftverellátottság miatt, vagy mert egyszerüen zabálta az elemeket. Ez ma is így van, lásd DS vs Sony PSP vagy 3DS vs PSP Vita. Igaz, ma már ez utóbbi két gépre azért nem lehet azt mondani, hogy bukta, de alul maradtak a Nintendo gépével szemben.
A GC chipnél meg arra lennék kiváncsi, vajon a lézer potméterének a beállítására is figyelmezteti a vevőket? Mert anélkül nem fog vinni semilyen másolt lemezt, ha nem tekeri lejebb az ellenállást.
[ Szerkesztve ]
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Durrogtass
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Limitált bontatlan God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch okosított RP2040 CFW Picofly ingyen játékok + 128GB SD kártya újszerű!
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest