Hirdetés
-
GAMEPOD
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is ezt gondoltam, hogy elég jó nekem a 24" FullHD monitor a 8bit játékra és hát nem...
Beszereztem ezért a 37cm-es Samsung TV-t, ami az íróasztalon is elfért még a monitor mellett. Jóval nagyobb élmény azon a kis TV-n nyomni ezeket a játékokat, de egy 21" síkképcsőves Samsung TV-n már majd mindenki igényét kielégiti. Használtam már 28" (72cm) Panasonic TV-n, de ott már nekem nagyok voltak a karakterek és a pixelek. Messzebbről meg nem állt módomban játszani a kábelek miatt. Egy retró játékgépre azért érdemes lehet egy 14" vagy 21" hagyományos TV-t tartani, ha jó képminőségben és teljesen ki akarod használni a konzolt. Duck Hunt és más lövöldés játékhoz meg alaptartozék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest