Hirdetés
-
GAMEPOD
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #13790 üzenetére
szarvasbogár: Köszi, bár most a Wind Waker érdekelne a legjobban elsőnek.
Egyébként sikerült megcsinálni az RGB kábelt.
A gond az volt, ha valakit érdekel, hogy az 5V-os kapcsolójel a szélesvászon kapcsolóhoz volt kötve a Scart oldalon, a kompozit/RGB kapcsolónál semmi nem volt. Így ezt az 5V-ot átkötöttem oda, és rögtön jó lett.
Így a kép elképesztően éles lett az eddigi helyzethez képest, a színek ezerszer jobbak!
Már pár pályát megcsináltam a Rebel Strike-ban, de így most újra kell csináljam mindet, mert így teljesen más. Úgyhogy ennek most örülök.
A kontrollert is szétszedtem, volt valami összeállt kosz a bal joystick-ban ami nem működik felfele tökéletesen, de hiába szedtem ki sajna nem javult meg. Arra gondoltam megcserélem a jobb oldali joystickal, mivel ott annyira nem használja ki. (Egyelőre csak a Rebel Strike van meg, úgyhogy csak az. Viszont már úton van a Metroid Prime.
)
szerk.: Egyébként besz*rás grafikája van. Még mindig rácsodálkozom, hogy mennyit is tud ez a kis kocka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest