- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
UDPSendToF #21351 üzenetére
Nekem is megvan még a
Wave II. -
UDPSendToF
tag
Működni még éppen működik, csak már nagyjából minden online funkciója halott, WiFi-re csatlakozva még az időt se tudja magától beállítani.
Az Android ebből a szempontból jobb, de szerintem marad rajta Bada, pihenjen csak eredeti állapotában.
Durva, hogy a 14 éves gyári akku még egyáltalán használható, pár havonta feltöltöm 80%-ra. -
ABal
őstag
válasz
UDPSendToF #21348 üzenetére
WOW! A Bada örök.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
UDPSendToF #21348 üzenetére
Jéézus nehaggyel
-
UDPSendToF
tag
válasz
gyulank #21347 üzenetére
Ma random eszembe jutott, hogy ott lapul a fiók mélyén a Wave, gondoltam elszórakozok vele, mert miért ne.
Eddig Android 4.4.4 futott rajta, itt találtam hozzá nagyjából stock Bada rendszert, ami nincs túlságosan széthackelve: [link]
Ezzel a MultiLoader verzióval felment hibátlanul: [link]
4.4.4 droid, ami eddig volt rajta, linkek még élnek: [link] -
gyulank
addikt
Tud valaki firmwareket? Kéne Bada amin működik a wifi, a telefon, és a fényképező. És egy Android, amin működik a wifi, a kamera, és legalább az IP webcam normálisan műkdik, nem fagy le. Az xda-s linkeken nem elérhető semmi. Most azt a 6.0.1-et raktam fel amit találtam, de ha működik is, akkor se sokáig. És most vissza akartam rakni egy Badát, ami rajta volt az nem csatlakozott a wifihez. De a sammobile-on csak prémiummal lehetne letölteni, máshol meg nem találom.
-
válasz
matthews #21341 üzenetére
"Nekem nagyon bejött a fényképezője..."
Nekem is. Simán verte az S5 mini-ét, és kábé egálban volt az A3 2017-ével. A mostanimé (Nokia 8 Sirocco) már veri, de nem sokkal, és hát van köztük pár év. Illetve tökéletes fényviszonyok mellett sikerült anno olyan képeket is lőnöm a Wave-vel, ami kis méretben kinyomtatva ma is bőven jónak számítana.
-
matthews
aktív tag
Nekem is megvan... SIM-et már nem tudok vmiért belerakni, de memóriakártya van benne. Nagyon sokáig ezzel fotóztam miután telót cseréltem. Nekem nagyon bejött a fényképezője...
-
ABal
őstag
Kb. most lehet 10 éve, hogy az első darabokhoz hozzá lehetett jutni.
Nekem máig itt van a fiókban és működik is. -
Nimda
addikt
Ha valakinek van eladó, wave 1, akár működésképtelen, alkatrésznek, de hibátlan külsővel, az keressen meg.
Bocsássák meg a moderátorok, de talán itt van a legnagyobb esély találni egyet.
-
törölt tag
Sziasztok!
Azóta is tökéletesen működik a Wave.
Viszont van egy érdekes probléma. Igazából már azóta csinálja, mióta rajta van ez a ROM (Omni 4.4.4), nem foglalkoztam vele, de hátha tudja valaki.
Tehát a gond: Ha lezárom a képernyőt, és sleep módba megy, véletlenszerűen, kb 10-ből 4-6 alkalommal újraindul 1-2 percen belül. Viszont nem az egész telefon, csak a rendszer, tehát az android boot animációtól kezdve, a fota és a badadroid kép ilyenkor nem jön be. Rendszerinfónál a bekapcsolva töltött idő is megmarad annyin, amennyi a legutóbbi rendes restart óta eltelt. Képernyő lezárásnál csak egyszer csinálja ezt, utána a következő feloldásig "alszik" normálisan, de töltés közben 10-15 percenként "újraindult" (ezt a részét sikerült megoldani képernyővédővel, így amíg töltőn van, nem megy sleepbe).
Próbáltam a logcatet életre kelteni, de teljesen kivették a rendszerből. Reinstall volt már. Hogyan lehetne kideríteni, hogy mitől csinálja ezt? Használat közben teljesen stabil, egyszer se restartolt még.
-
David3
őstag
Na srácok, tegnap megtaláltam a fiókban a telefont, előkerült a jó öreg Wave.
Kicsit körbenézegettem, egyedül a Samsung Apps nem akart működni, bár a fiókomba valahogy be tudtam lépni, meg el is kezdte letölteni az alkalmazásokat... méretben viszont elég rendesen eltűnik a V30 mellett... érdekes, hogy annak idején szinte óriásinak számított a kezemben...
-
-
giroud199
senior tag
Üdv valaki használ meg ilyen telefont? Nekem lenne egy, aminek sajnos betört a kijelzoje, de veszi az erinteseket
Szívesen venném meg hasznát led lámpakent, azonban nem tudom, hogyan lehetne bekapcsolni rajta....
Esetleg valami gyorsgomb stb? -
törölt tag
Wave I, S8500-as. Javítva, szétszedve nem volt soha, így elvileg minden eredeti benne. A fényerő változtatásával a fekete nem világít erősebben, ezért sem értem, mitől lehet. Igazából nem is nagy probléma, csak érdekes, boot képernyőn is ilyen. Talán a fota / kernel hibája.
-
törölt tag
Sziasztok.
Ha valakinél van működő Wave, meg tudná nézni, hogy teljesen sötétben, fekete képnél is van háttérvilágítás vagy nincs?
Érdekes módon ezen van, pedig elvileg az AMOLED képernyőn csak a használt pixelek világítanak.
-
Halaman
tag
Szisztok sajnos ennyit találtam lehet valamelyik fiók alján lenne, de nincs időm megkeresni
https://drive.google.com/open?id=1vR4Y0m0Y0mJV4Wzl5mTBGDb41dMH9tQX
-
David3
őstag
Ilyenkor bánom, hogy nem tartottam meg a felgyülemlett fájlokat.
Rengeteg szoftver és miegymás.... amúgy külföldi fórumokon se nagyon van már semmilyen szoftver. : (
-
törölt tag
válasz
quailstorm #21304 üzenetére
Töröltem, semmi változás.
Így már nincs ötletem, mi lehet a baja.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
#38742016 #21303 üzenetére
Igen ezt kell csinálnia, mivel a 4.x UI hardvergyorsított.
Az a cucc meg elvileg kell oda, de nem tudom mit csinál.
De kitörölheted, max glitchel. Valamit ki kell próbálni. SGS KitKat-ban is ott van az a sor.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #21300 üzenetére
-
quailstorm
nagyúr
Bada OS appok telepítőfájljait pls
Éppen múzeumgyártás van itthon. Badám meg még sose volt.
-
leslieke
Jómunkásember
Felpezsdült a fórum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest