Hirdetés
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
David3 #11052 üzenetére
Ez a ChatOn ingyenes az internet költséget leszámítva?
Be akartam állítani a telcsin és megriadtam az aktiváló sms-től, meg a figyelmeztetéstől, hogy ennek költségei lehetnek. Nem szeretném az Antiga- és barbudai aktivációs díjat fizetni.
Amúgy megnéztem a webes felületét (onnan se derül ki semmi), de chrome alól be se tudok lépni a samsungos accountommal
Persze mért gondoltalm, hogy esetleg ez gond nélkül megy -
@matthew@
őstag
válasz
David3 #10921 üzenetére
Igen már ajánlották de én inkább cserélek, mert az egyszerűbb
De holnap jön érte szervízfutár majd meglátjuk mit alkotnak, bár úgysem tudnak vele mit csinálni hacsak a szerviz nem multiz rá nekem vmit
Ha másképp nagyon nem sikerül a dolog akkor marad a multi, de az lenne az utolsó amit próbálnék
Majd jelentkezem h mi hogyan alakult -
nokiander
tag
válasz
David3 #10900 üzenetére
Sajnos így sem jó de memoriakártyára volt állítva és mikor telepedne az alkalmazás azt írja a telefon hogy kevés a memória a memóriakártyán,kívánja a telefonra menteni
leslieke: kénytelen voltam egy bizonyos alkalmazás végett ami csak 2.0-án megy illetve már az alkalmazások 80%-a (az a sok
) igényli sajnos és kénytelen vagyok megbékélni vele...
-
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
David3 #10451 üzenetére
Megmondtam, hogy leportolják a Tizent Wave-re vagy megmondtam?
Már csak WP7 kellene és megszületne az új HD2, de minimum megugrana a használt hullámok ára
Dhampir: szerintem meg inkább megszokás kérdése, hogy kinek mi jön be jobban. TouchWiz van ugyan úgy badán, mint a Galaxykon. Basket, hiányolom a live panelt, annyira tetszett a Wave 3-on
snecizerio: azt azért vedd hozzá, hogy a WinMo platformjai sokkal nyitottabb volt, nem telt semmibe feltörni és megoldani más OS-ok,feltelepítését. De.persze nagyon akarni kellett
-
-
Dhampir
félisten
Főleg azután, hogy az iromány szerint az orosz piacon szerepelt legjobban a bada.
Ez meglehetősen durva cikk volt, és elég nagy fórumvita alakult ki róla. [link]
Ezt a vásárlókban/felhasználókban kialakult bizonytalanságot a Samsungnak kellene eloszlatnia egy közlemény kiadásával, amely tisztázhatná a helyzetet.
-
gelbelex
őstag
Navigon: Csak Wave 3 készülékekre!
Lószerszám a kipufogójukba!
Irhatok nekik szép levelet, hogy utalják vissza a vételárat, és akkor nem haragszom... -
anrab
addikt
igen az LC1-ben amit csinált.
sajnos megyek melózni már csak holnap reggel leszek. ha más nem jelzi majd írok neki ha haza jöttem. ott nem igazán tudok kommunikálni.
egyébként megvolt előtte a kártya formázás. a fw. felrakása után pedig az xeh preconf. ami egyébként azon is volt. érdekes lenne ha csak nálam jelentkezne. -
-
chubii
senior tag
Koszi szepen! Mar fenn is van a frissites, eleinte hasznalhatatlanul lassu volt,de most mar sebes mint a villam. Eddig tetszik a 2.0, de meg korantsem neztem vegig mindent.
Tegnap egyebkent majdnem tonkre ment a telefon. Kb 3 orat szenvedtem vele mert mindig felbemaradt a frissites.Egyik alkalommal pedig taccsra is ment majdnem. Csak a veszvisszaallito opcio segitsegevel tudtam helyrehozni, de ott is kellett vagy 5 probalkozas. A kies-t ha lehet inkabb kerulom a tovabbiakban -
laden
tag
Hát consono már beszámolt róla, hisz ő is a fejlesztők közt van. A srác elég gyorsan halad szerintem. Pár nap leforgása alatt képes volt bebootoltatni a rendszert szeretett vasunkon. Remélhetőleg a modemmel is tudnak valamit kezdeni. Igaz épp ma olvastam, hogy lesz egy pár hét kihagyás, mivel mike gépe elfüstölt. Remélem sikerül nekik összehozni.
-
szebev
senior tag
Nekem tokeletesen lejott a tort magyar forditas, bar en tudok egy picit angolul is ! A forditas meg olyan lett ,mintha angol forditotta volna a szoveget es nem magyar . Angolul nem tudo emberkeknek boven eleg!Koszonet erte ! Itt a szandek volt a fontos( sot az a legfontosabb tobbnyire ) !
-
s4tch
veterán
Wandorkának nem az angol tudásával van a baj, az látható, hogy megértette, mit válaszolt neki az ügyfélszolgálat. Inkább arról lehet szó, hogy nem rutinos fordítóként. Könnyen dumálok, szakfordítóként is végeztem az egyetemen (igaz, francia nyelvből), de annyit azért be lehet látni képesítés nélkül is, hogy a magyar szövegnek magyarul kell értelmesnek lennie. Sosem cél a tükörfordítás, sőt, a tükörfordítás csak a legritkább esetben jó. A lényeg az információ: ha nem tudod lefordítani normálisan a szöveget, de érted, miről van szó, fogalmazd nyugodtan át az eredetit. Ezek nem jogi szövegek, nem használati útmutatók, nem gyógyszerismertetők, ahol minden kötőszónak súlya lenne... A válasz "lényege nagyjából" egy mondattal összefoglalható, ehhez nem kell szóról-szóra megpróbálni lefordítani az eredetit. Wandorkának a magyarral vannak problémái (ez a kiemelt magyar mondatból kiderül, amiben nincs megfelelő központozás), amit egy nonprofit blognál tulajdonképp el lehet nézni.
Ilyen kritikák esetén kétféle reakció kerül elő általában: 1. "csináld jobban" 2. "akkor nem csinálom". Egyik sem célravezető. Dolgozzon a srác a magyarján, ez mindenkinek pozitív eredménnyel jár.
Az invitálás megtisztelő, de találtok nálam ráérőbb, ügyesebb, a bada felé elkötelezettebb tagot is. Wandorka is biztos ilyen, lehet, hogy csak rossz napja volt.
-
s4tch
veterán
Ha elfogadtok egy kéretlen tanácsot: ez a cikkíró inkább ne fordítson, borzalmasan magyartalan, amit képernyőre vetett. Mondjuk az "Akik esetleg nem annyira jól beszélik az angol nyelvet a válasz lényege nagyjából a következő:" mondatért is maximum egy gyenge kettes jár nyelvtanból, pedig itt fordítani sem kellett. Lektoráljátok egymást! Hiánypótló az oldal, amit csináltok, kár az ilyesmiért.
-
satomee
senior tag
Mivel az online verziót el lehet böngészővel is érni (a mérete miatt leginkább opera mini-vel) szerintem is egy offline verzió lenne az igazi. Főleg ha az adatbázisa időnként frissíthető lenne, akár automatikusan akár manuálisan. De akárhogy is, mindenképpen hasznos alkalmazás lenne szerintem.
-
leslieke
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Home server / házi szerver építése
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest