Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankstork
aktív tag
válasz gyeniko #134912 üzenetére
Nem kívánom kommentálni, kb EAGLE leírta, amit gondolok csak szofisztikáltabban, ezt köszönöm neki. Annyit hozzáfűzték: nem is néztem a speciben, mert szerintem annyira alap, hátul van egyébként, ami jacknek néz ki, meg a fordult a fejemben, hogy nincs.
Djnice & Gombinyó összevont válaszom. Nyilvánvalóan sem a dedikált analóg, sem a Fiio nem kiemelkedő,nem is ez lett volna a lényeg, hanem a kényelmi szempont, és hogy miért kényszerítenek valamire. PS4-ről semmi olyan nem jön ami indokolná egy komolyabb DAC vásárlását egyébként.
Jó, mindegy, elengedtem, ez van.Pumba, annak idején megnéztem, beszéltünk is róla, hogy elvileg 120Hz, azért lett ez. Tévedtünk mindketten? (mondjuk akkor ritka sz.. vétel volt 😁,)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz gyeniko #134912 üzenetére
A 2 ütemű Trabantok, Wartburgok, Barkasok tulajdonosai is felháborodhatnak azon, hogy nem kapnak keveréket a benzinkúton. Ki is nevetném őket.
Ez kimerítette a TOP durván gáz összehasonlító példát ezen a fórumon. Megveregetheted a vállad. Omg...
A scart csatlakozót és a jack-et meg főleg ne említsd egy lapon. Az egyik egy őskövület lejárt technológiai ami az SD fénykorában volt "menő", a másik egy mai napig használt, több milliós fejhallgatókban is jelen levő minőségi hang "átadó" eljárás, ami sosem fog kimenni a "divatból".
A samsung meg szarik az igényekre, de te csak hangoztasd ezt a sok (nyilván saját agyszüleményű) bullshit-et.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 65 QLED Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD
- Samsung 55" QE55S90CATXXH 4K UHD Smart OLED TV
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest