Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis79
aktív tag
Nincs 1 linked a progihoz?
Origin:Memphis79HUN
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Lenne 1 kábeles kérdésem D6500 tévémet kapcsolnám össze a pc-vel mert nincs nagyobb pendrive-om a külső vinyó meg most baxott drága lett.
Szóval HD tartalmakat nyomnák át a tv-re meg 3D-s filmeket.
Én HDMI-HDMI kábelre gondoltam-jó lesz ez erre a célra ugye?[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
JoeYi
őstag
én ma voltam euronicsben, szerettem volna előrendelni egy 40D6570-et. Telefonálgatás után bejelnetette az eladó hogy a központban kiadták utasításba hogy már előrendelésbe se vegyenek fel kérelmet, mivel a Samsung idén már nem fog magyarországra szállítani ebből a típusból. A forint uró árfolyam miatt minden szállítmányt nyugateurópába irányítanak át. Corvinból átmentem Kökibe és ott is ezt mondták. Aki tudott szerezni 65xx-et jó áron az örülhet, aki nem, az meg vagy megveszi 200ért vagy drágábban a maradékot, vagy várhat karácsony utánig
-
dansi
tag
sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy 5ös sorozatú samsung led tv-n hogyan lehet netezni? van hozzá wifi adapter csatlakozik is. de konkréten hogyan lehet netezni?
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
air76
tag
Na!Amikor én vettem a D6500-as samut, akkor a haver szólt, a MM tv osztályon dolgozó haverjának, hogy tegyenek el nekem eggyet.12db előrendelés volt de csak 4db-ot hoztak,mikorra kiértem(kb30perc)már csak 2db volt.Sztem ez a 65xx-es széria lett a befutó a termékpalettán.Még elérhető áron minden funkció belepakolva,ja és a vékonyabb(design) keret szebb mint az LG cinema sorozatnál.Én mindíg is sony buzi voltam,de milió tesztet oldalt,fórumot átnyálazva döntöttem a D6500 mellett.
-
candyman83
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, 150e Ft-al a zsebemben. Ami fontos lenne, hogy usbről és külső hddről játsszon filmeket, samsung telóm van, szóval allshare kellene és rá tudjam kötni a gépem hdmi-n keresztül. 40" körüli kellene.
2 napja túrom a netet, de kezdem úgy érezni, hogy egyre rosszabb a helyzet, mert egyszerűen akkora a választék, hogy elvesztem (más márkákat is néztem). Kisegítenétek 1-2 típusjavaslattal? Köszönöm!
-
mrzed
senior tag
-
p1ranha
csendes tag
Sziasztok! Tudjátok esetleg az LG Smart 3D Tv árakat az Euronicsban ami akcióban van? Köszönöm!
-
Asifan
tag
Sziasztok! Az üzleti módot csak úgy lehet kikapcsolni, ha 0-ról újrakezdem a beállítást, azaz a csatorná, stb. kitörlődnek?
-
Csaby15
csendes tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni nekem hogy hol találok a tv-hez ˙(D5500) kép beálitási adatokat.(fényerő,szin kontraszt stb...
Köszönöm. -
Hanok
senior tag
válasz sandró60 #17148 üzenetére
Bármelyiket választja el kell menni és több helyen megkérdezni hogy van-e a dobozban szemcsi, ezt megjósolni nem lehet, személyesen oda kell menni, mert van ahol rókáskodnak.
Más: Ma voltam az Euronics áruházban és megkaptam a +4DB SSG-3102GB szemüvegeket, kíváncsi leszek a dobozban lévő modellhez képest milyen..
-
mrzed
senior tag
A kamerával együtt megküldik a prémium kártyát is?
Vagy ahhoz kell még valamit csinálni? -
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Tomics #17167 üzenetére
itt a forumban olvastam egy olyan megoldásról is hogy egy elfekvőben lévő routert használok vevőnek...ezt hogyan kellene kivitelezni?
amit elértem vele eddig:
-a routert rádugtam tv-re kábellel a lanba
-a távirányítón megnyomtam a menüt/ hálózat/ hálózati beállítások...
-ekkor már látta az ip-t meg minden mást de netet nem látott. mit kéne tennem hogy netet is kapjon a tv? vagy a routert hogy kell átállítanom hogy ne adja a netet hanem fogja?nem tudom esetleg az lehet-e gond, hogy csak 5mb-os netem van
[ Szerkesztve ]
-
-
r.zozoka
aktív tag
hali!
tegnap vettem egy samsung le32d551k2w tv-t és arra lennék kíváncsi, hogy ha usb-n keresztül dugok rá wifi vevőt akkor csak a samsungos jó-e vagy a gagyi 2-3eft-os is jó?
( nem akarok kiadni 15-20eft még arra is )illetve a másik kérdésem az, hogy van nekem egy samsung galaxy s-em és szeretném távirányítóként néha használni a tvn kelll vmit állítanom vagy csak elindítom az appot és már megy is?
segítségetek köszönöm
-
Gabesz1019
senior tag
válasz Gabesz1019 #17003 üzenetére
Help!
-
Tomics
addikt
válasz sandró60 #17161 üzenetére
Már a C-seket is gyártották magyarországon, ettől függetlenül persze lehet hogy nyomják szlovákiában is ugyanazokat a modelleket. Igaz, amit itt gyártanak legtöbb része franciaországba, spanyolországba, hollandiába megy. De gyártanak magyar piacra is tuti (XXH végződésű modellek). Év végére mindig felmegy a termelékenység, nyáron pl. alig 20 ezer TV jött le a szalagról, most meg 50.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
sandró60
addikt
válasz balage. #17154 üzenetére
Gondolom a tv firmwaret akartad frissiteni?Hogy?
Azt tudod a Samsung oldalárol letöltöt firmet az oldalról letöltve futtatni kell ami után kapsz egy IMG filét amit a FAT32-re formázott Pendrive-re másolsz-Igy az usb-re csatlakoztatva már szerintem a tv-menűjében inditott USB-frissités már elindul-Bocs ha ezeket igy csináltad nem kioktatás képpen,mert sokan nemtudják a fissités menetét -
balage.
tag
A kábelt most bontottam ki a csomagolásból. A wd media player is hibátlan, crt tv-n tökéletesen működött, csak ott a 3 jack szerű kábellel volt megoldva az összeköttetés (nem tudom a hivatalos nevét de video+L+R audio ment át (sárga fehér piros kábelek)).
Megpróbálom ezzel a módszerrel összekötni hátha így megy.(#17146) sandró60
Nem, nem formáztam újra (nincs helyem) mert wd-vel eddig együttműködött.--
Szervízmenüben azt írta hogy 1013-as firmware van rajta, letöltöttem 1016-ost felraktam pendrivera ahogy kell, viszont mikor szoftverfrissítés elindult azt írta ki, hogy nincs frissítendő fájl. Nekem így is jó, de az eltérő verziószámok miatt gondoltam lefrissítem.[ Szerkesztve ]
-
-
16gaborm
csendes tag
Milyen szerencse hogy így Karácsony előtt a Samsung és az Euronics nem tud kicsivel jobban felkészülni,egy alap UE32D6100SW-re is úgy kell feliratkozni meg kivárni a sorodat mint a régi rendszerben az új Skodákra meg Ladákra!!
Mészi - UE32D6100SWXXH
-
BBéci
legenda
válasz balage. #17144 üzenetére
Normál esetben működnie kell, ha mindkét készülék hibátlan, vagy kábel, vagy beállítás probléma lehet.
(#17145) sandró60
Pár tucat hozzászólással ezelőtt valaki említette, hogy nem mindegyik modellhez tartozik szemüveg.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sandró60
addikt
válasz james008bond #17143 üzenetére
Tudtommal az idei D-s2011modelekhez csomagolnak 3.D-s szemüvegeket.Csak a kijelölt nagyobb üzletekben-aC-s az tavalyi modelTehát az idei D-s modelt ajánlom neki ha a kedvezményeket megszeretné kapni(5-évre) garancia hosszabbitást is
-
balage.
tag
Összekötöttem a wd media playerem hdmi-n keresztül a tv-vel. WD észleli a vinyóm lát rajta mindent. Elindítottam 1 filmet és itt jöttek a gondok. Nem volt hang. Wd beállításainál 2 féle lehetőség van digital és stereo. Mind a 2 lehetőséget végigzongoráztam a tv 4 hdmi bemenetét és a tv menüben is nézegettem de nem sikerült kicsikarnom hangot. Sikerült egy másik 2 összeférhetetlen eszközre rákényszeríteni az együttműködést?
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
Kollégám ezt a két modellt nézte ki:
Samsung UE46D6500 vs. Samsung LE46C650
Szempont lenne, USB-ről mkv menjen, XBOX ( gyerekek játszanának ), van-e a 3D-s tv-hez a csomagban szemüveg ( ha van, hány darab? ), és jeladó a tv-be be van-e építve? ( infrás vagy bluetoot-os? bár végül is a technika talán mindegy, a lényeg, jelent- e külön költséget, ha akar 3D műsort nézni )
Köszönöm.Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
BBéci
legenda
Ehhez képest szinte ingyen van. A Forest tényleg a minimum, amire áldozni kell, ha valaki számára valóban fontos a lehető legjobb kép és hang.
Igazán komoly rendszerekben ilyenek vannak a készülékek hátuljához csatlakoztatva.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gabesz11
tag
Sziasztok! Ma olvasram egy hozzaszolast hogy a arkadban 5000ft a wifi adapter, most voltam bent es tenyleg gyorsan vettem is egyet. koszi az infot
-
Etikusz
tag
Megjott a webcamera a Samsungtól! Futár hozta! GLS október 25-én vásároltam.
Nokia 3210 (5év)->Nokia 6020(4év)->Nokia 3120c(3év)->Nokia 6303ic(2év)->Nokia Lumia 620(2év)-> Microsoft Lumia 650(2év)->Apple Iphone SE 32GB(2év)->Apple Iphone 8 64GB
-
mrzed
senior tag
válasz samsungnyugg #17128 üzenetére
Egy fokkal jobb, mint 30-40-60 ezret adni egy érintőképernyős távirányítóért. Na meg azért az sem elhanyagolható, hogy 3-5 colon netezel, vagy 40+on...
-
sandró60
addikt
válasz forumozo55 #17136 üzenetére
Szerintem a "valós"100HZ-t nyered vele Böngésző úgy tudom,(javitsatok ki ha van)nincs benne.Nem konvertál 3D-be
[ Szerkesztve ]
-
forumozo55
csendes tag
jeleneleg 32d5500 tulajdonos vagyok, de lehetosegem van valtani 32d6100 ra....plusz 20e ft ert....vajon megeri nekem?
ti mit gondoltol?
asszem ez a tipus meg nem konvertal 2d bol 3d be.....
es web bngeszoje vajon milyen? van neki?par ora alatt kell eldontenem a cseret...
-
sandró60
addikt
Sajnos ez a kategória ezen a fórumon elég drága,de ez se biztos,hogy jó lenneÉn úgy vettem észre a sok usb-kábel kipróbálása után,"már tapintásra vagy ránézésre"(JÓS-tehetség ) megmondom,hogy azzal a kábellel ven esély arra,hogy továbbitsa a jelet.sok kidobot pénz usb-kábelre tapasztalata után ajánlottam azt a linket már egy pár embernek
Itt aránylag elfogadható árak vannak -
balage.
tag
válasz sandró60 #17129 üzenetére
A vinyó 1 partícióból áll össz-vissz. A kábel meg vagy 50 centis.
Tegnap rajta hagytam 1 órát, hátha a sok film és zene miatt olvassa lassan, de nem. Van egy WD live media playerem még a régi crt-hez, azon működik. Szerintem az a baj, hogy win7 alatt formáztam és az ilyen mdr/ntfs fájlrendszerrre formázta ami annyit takar, hogy pl. win xp nem ismeri fel, csak win7 és vista és ezt nem szeret(het)i a samsung. -
BBéci
legenda
válasz sandró60 #17129 üzenetére
Utálni fogtok miatta, de megmutatom, hogy szerintem melyik kábel a minimum, amivel biztosra lehet menni: Audioquest Forest.
-
sandró60
addikt
válasz balage. #17125 üzenetére
Még1 kérdés amit rákötsz vinyót a tv usb-re az hány felé van particionálva?Általában 1 partició,de több könyvtár lehetséges,megpróbálhatod másik usb kábellel.Itt egy link ahonnan én is vettem usb kábelt,mert nálam is volt,hogy nemolvasta be a hozzáadot kábelén a vinyót
[Innen rendelhetsz is][ Szerkesztve ]
-
mrzed
senior tag
Akik nyögvenyelősnek érzik a távirányítóval való netezést, azoknak ajánlom az androidos telefonokra telepíthető Samsung Remote app-ot:
http://href.hu/x/gixiTökéletesen működik, szövegbevitelnél használható a telefon billentyűzete, sőt még a laptokokon megszkott touch pad egér módja is van.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Simán megy USB-ről a 3D-s film. A baj az, ha rákeresel torrent oldalon, akkor tömegével kapsz 3D-s filmeket, de csak a töredéke rendes 3D. Soknál csak vakítanak a 3D elnevezéssel, vagy csak mókolt 3D filmek. Érdemes a sample-t leszedni, mielőtt leszedi az ember a teljes filmet. RIo-t és Karibtengert néztem, ezek nagyon frankón mennek...
-
balage.
tag
válasz sandró60 #17116 üzenetére
Vissza már nem viszem. 80km-t utaztam érte összesen és ha nem találok ugyan ilyet az auchanban akkor meg feleslegesen tettem meg megint a távot. Regisztráltam a samsung.hu-n kaptam még 1 év garit. Érdekességképpen nem volt benne a cég neve a listában (gari papíron 3 féle cégnév van feltüntetve).
A vinyót pedig a rackhez tartozó gyári kábellel kötöttem a tv-re de nem észlelte. Ez mini usb-s, a végén pedig 2 sima usb-vel. Mind2 bekötésével sem ismerte fel. 3,5"-os hordozhatóm meg nincs.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz elistvan #17121 üzenetére
Egyrészt az még legalább 10 év, mire minden full HD lesz, másrészt a 1080-as filmek, adások nagyon jól néznek ki HD-ready tévéken, a gyakorlatlan szemű felhasználó észre sem veszi a különbséget, pláne 3 méterről egy 32 colos tévén. Arra én sem vagyok képes, de 2 méterről sem.
A HD-ready nem ír elő semmit.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz elistvan #17121 üzenetére
Mitől véreznének el a nem full HD-s TV-k?
Én anno néztem 1080p-s MKV-t CRT Tv-n is, szépen lesklázza a saját felbontására a TV, illetve a régiek (amiben nincs digitális vevő) meg amúgy is valamilyen analóg forrásból tudnak táplálkozni, így oda már a külső eszköz elvégzi ezt a módosítást.;) - The Power of the Light Side
-
elistvan
őstag
-
BBéci
legenda
válasz phareck #17119 üzenetére
Köszönjük, hogy leírtad, de ez számtalanszor volt téma itt a topikban és a kezelési könyvben is benne van.
Miből gondoltad, hogy csak úgy, minden nélkül menni fog a megosztás?
Amikor tegnap olvastam a problémádat, az volt az első gondolatom, hogy nem telepítettél megosztó programot, de nem mertem megemlíteni, mert attól féltem, megsértődsz ha annyira tudatlannak nézlek.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
phareck
csendes tag
Üdv!
Tegnap írtam az UE40D6500as LED tévémmel kapcsolatban fellépő megosztási problémáról. MKV fájlt nem ismerte fel.
Utána jártam. Küzdöttem vele egy darabig ,de most már működik.
Megoldás egyszerű: Töltsétek le az AllShare programot a Samsung oldaláról. Ott kell megosztani a mappát amiben a filmek vannak. A tévén viszont nem a PC-t kell megnyitni, hanem szintén az AllShare-t és onnét már könnyedén nyitható a fájl. MKV-val tesztelve.
Így már csak a HD-stream-es WiFi vásárlása maradt hátra. Hétvégén már 3D-ben nézhetem a TRON Legacyt! jupi! ami amúgy 45 GB :/Sok sikert hozzá, remélem segítettem!
Üdv
phareck
Facebook: Phareck Works LIKE KÖSZ!
-
BBéci
legenda
válasz elistvan #17108 üzenetére
"úgy hallottam ha végleg átáll az ország digitálisra kiegészítés nélkül a hd ready tv-k nem lesznek használhatóak)"
Ez minden alapot nélkülöző, teljesen valótlan butaság.
A digitális átállás a földfelszíni analóg sugárzás beszüntetését jeleni, semmi egyebet.
A DVB-T vételéhez szükséges tunert a HD-ready tévékbe is beépítik. A 3 évnél régebbi gyártású készülékekben nem biztos, hogy van ilyen, azokhoz kell külső vevőegység.[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz balage. #17115 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha vissza viszed.A töblet költség visszajön a hosszabb garancia időben(5-év)plusz a dobozban lévő tartozékok megléte(szemüveg-ek?)
Mivel kötöd össze a noti vinyót-usb hosszabbitókábellel vagy a vinyóhoz adott usb kábellel
Itt a fórumon egy párszor leirtuk a legbiztosabb megoldás külső tápos 3,5"házban lévő vinchester-Mindezek ellenére a 2,5" vinchesternek is menni kéne megfelelő csatlakoztatásal(kábel)[ Szerkesztve ]
-
balage.
tag
Elektro outletben vásároltam a TV-t, ahol ált. sérült dobozú minden ezért is olcsóbb. Na már most nekem nem is tűnt fel, hogy a dobozáról 1-2 helyen le van nyúzva a felső réteg, ma alaposabban szemügyre véve ezt okosan csinálták, hogy ne tudjam mi van benne, mi járna. Ezen kívül csak 2 év garit kaptam a 3 (multiknál 5 év) helyett. 72 órán belül visszafizetik az árát gondolkodom, hogy visszavigyem-e. Volna az adott városban 1 multi ahol elvileg van ilyen tv, de potyára nem akarok bemenni, hogy tényleg van-e. Azért vettem ezt a tv-t mert az előző crt behalt és javíthatatlanná vált.
(#17098) morMi3
én láttam mm-ben 198k-ért és auchanben 200k-ért.---
Nekem 2,5"-os noti vinyóval nem működik a filmezés -külső rackben- (ez kimaradt az egyik hsz-emből)
[ Szerkesztve ]
-
aboy
csendes tag
sziasztok
néhány hete vettem az Euronicsban egy UE40D6570 típusú Samsung tévét.
A tévé remekül működik, egy dolgot kivéve: ha olyan app-ot indítok a Smart Hub-ban, ahol SMS szerűen (T9 beviteli mód vagy sima ABC) gépelni kell a távirányítóval (tehát a számokat kell nyomkodni egymás után) akkor tízből tízszer le tudom fagyasztani a tévét, sőt rebootol is. A következő app-okkal próbáltam: Youtube, Skype, Google Maps és a webböngésző, ezután már elég ideges voltam és mást nem próbáltam ki.
A vicc az, hogy bementem az Euronicshoz ahol kipróbáltam egy D6500-as
modellt, SIMÁN LEFAGYASZTOTTAM A BOLTI KÉSZÜLÉKET IS ugyanazzal a módszerrel, az eladók néztek is nagyokat. A Samsung Magyarország teljesen fogalom nélkül van, azt állítják, hogy lassú/instabil az internet kapcsolatom és azért rebootol a tévé (!). Csere értelmetlennek tűnik mivel a bolti tévé is ugyanúgy lefagy, de ezt ellenőrizni kellene azért.Otthon 5-6 Mbites kábelnet van, a tévé kábellel rákötve a routerre, a boltban wifin működött, nem tudom milyen kapcsolattal. Firmware a legfrissebb.
D65XX tulajdonosok! Kérlek titeket üzenjetek nekem privátban, ahol leírnám hogy mit kellene kipróbálni, és megnézni hogy nálatok is fagy-e a tévé!
Köszönöm a segítséget!
üdv,
aboy[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz joefasalasso #17100 üzenetére
A TaB és a SbS 3D-s filmeket tudja 3D-ben lejátszani. A field sequential 3D-t nem.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
16gaborm
csendes tag
válasz samsungnyugg #17105 üzenetére
Ez cáfolnám hogy kellene hozzá külön lejàtszó!Fórum társnak az UE40D6100SW vitte külső HDD-ről a 3Ds filmeket!
Mészi - UE32D6100SWXXH
-
16gaborm
csendes tag
UE32D6100SW típushoz tényleg kell külső 3D-s lejátszó a 3D Ready miatt?? :'(
Mészi - UE32D6100SWXXH
-
elistvan
őstag
Muteroméknak behalt a 15éves Orion 82-es CRT tv-jük. E helyett vennénk valamit.
Elvárások:-Kb 2-3 méterre van az ülősarokotól a tv állvány szóval szerintem 32"-os elég lesz. (szerintem)
egyelőre főleg analóg adás menne max az ingyenes földfelszini.
-keret ,max 120k
- minél hosszabb garanciaidő.
-médialejátszó ami a pendrive-ra leszedett mkv-t xvidet szépen vigye
-LED-es legyen
- nem tudom a full hd-nek van-e értelme (úgy hallottam ha végleg átáll az ország digitálisra kiegészítés nélkül a hd ready tv-k nem lesznek használhatóak)
Ergó egyszer vennénk egy időre de jó legyen.Tudnátok ajánlani valamit? Miskolc környékén lakunk szóval van a környéken Euronics, Tesco, Auchan, MM, Extreme Digital lehetőleg innen ajánljatok valamit.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
16gaborm
csendes tag
UE32D6100SW típushoz tényleg kell külső 3D-s lejátszó a 3D Ready miatt?? :'(
Mészi - UE32D6100SWXXH
-
samsungnyugg
csendes tag
HAli!
Ez az utolsó félmondat mennyire igaz? Mármint a 3 D ready azt takarja, hogy külső lejátszó kell hozzá? A sima háttértár és a belső lejátszó nem képes a 3D-.re?"A teljes 3D támogatás 2D-3D konverterrel viszont megmaradt a felső három kategóriába, azt csak a 6500-as, 7000-es és 8000-es sorozat tudja, viszont a 6000-es és 6100-as sorozatba is lecsúszott a 3D, igaz csak 3D-ready-ként, azaz külső lejátszót kell használni hozzá, s 2D-s képből sem tud térhatásút készíteni."
-
JoeYi
őstag
-
szelidorzo
aktív tag
Fájlok lejátszáshoz mindenképp érdemes NTFS-re formázni a vinyót és a pendrive-ot is. Főleg azon okból, hogy stabilabb, na meg egy tisztességes méretű .mkv-be rippelt blu-ray film 15-16 gigás méretet eredményez. Ez meg Fat-ra formázott módon nem megy át.
Csatlakoztatott vinyónál érdemes odafigyelni a fogyasztására, mert ha sokat zabál, akkor képes ledobni a rendszerről filmnézés közben is (ez pedig a vinyónak sem használ)
Magasabb fogyasztású vincsinél érdemes külön táplálás megoldást választani.[ Szerkesztve ]
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
joefasalasso
aktív tag
Ja és a UE40D6500 TV-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest