Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
phareck
csendes tag
Üdv!
Szombaton vettem egy UE40D6500-as LED TV-t. Nagyon szuper a készülék.
A problémám az lenne hogy a win7 miatt nem ismeri fel a HD filmeket és igy nem tudom a PC-ről elindítani megosztással csak az AVI-kat. Mit lehet tenni ez ügyben?
Egyik amire gondoltam ,hogy veszek egy HD Stream-es WiFi-t, de hiába, ha nem látja. Ettől csak a gyorsaság van meg. Van esetleg valami program ,codec vagy support hogy a win7 videó fájlnak tekintse az mkv-kat?
A másik, hogy inkább egy külső merevlemezt veszek amire ráteszem a HD filmeket majd onnét játszatom le. De hallottam már olyat,hogy nem ismeri fel a külső merevlemezt a tévé.
Utolsó amit hallottam lehetőségként ,hogy valami otthoni szervert kell venni. Ami valójában csak egy merevlemez és a router kapcsolódik hozzá. Így az itthoni hálózaton mindenki hozzáférhetne a tartalmához.
Van esetleg valaki aki megoldotta ezt a problémát? Mindezek tudatában ti mit javasolnátok?
Előre is köszönöm a segítséget.Üdv:
phareck
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Sennheiser HD 650 - 2 év garancia
- Razer BlackShark V2 Pro (2023)
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest