Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz p1ranha #16387 üzenetére
üdv a fórumon
Előszöris grat a sikeres okosításhoz.
Másodszor: a pendrive beszerzésénél csak arra figyelj hogy minimum USB 2.0 -ás legyen, és ezen felül is olvass át egy-két tesztet. Hogy röccenés mentesen tudj filmet nézni csak arra van szükség, hogy minél gyorsabban lehessen adatokat olvasni a pendriveról. Jópár típus képes akár az USB 2.0 által garantált 25-30 MB/sec sebességet is garantálni, ami bőven elegendő a legdurvább videók lejátszáshoz is. Őszintén szolva már a 10MB/sec-et garantáló adathordozó is elég lehet a TV által lejátszható formátumokhoz
pl egy pendrive teszt, ezek mind jók
[ Szerkesztve ]
-
sgyulus
csendes tag
válasz p1ranha #16794 üzenetére
Szinte 100%, hogy a vinyónak kevés a táp a tv-ből.
Ha van a vinyónak külső táp bemenete adj neki akár a számítógépről 5V-ot
és valószínűleg menni fog.Egyébként a Samsung D5500-as TV-jén az egyik USB csati direkt HDD-k fogadására van kialakítva azaz képes ellátni a magasabb tápigényt.
-
BBéci
legenda
-
r4dek
csendes tag
-
sandró60
addikt
válasz p1ranha #16794 üzenetére
Ha használsz usb hosszabbitót lehet,hogy az kavar be és ezért nemismeri fel a tv-d a vinchesteredet.Itt a fórumon már megjárta egy pár ember,azt hitte.hogy a tv-nek van hibája,de kiderűlt az usb hosszabbitó nem megfelelő minősége miatt volt a hiba.Próbáld ki más usb kábellel összekötni.Itt van egy üzlet ahol én is vettem usb hosszabbitó kábelt nekem ezzel működik
[link] -
BBéci
legenda
válasz p1ranha #16923 üzenetére
Rengeteg ilyennel találkoztam, semmi köze a mérethez.
Rengetegszer leírtuk, hogy a tévék médialejátszója csak egy plusz szolgáltatás, messze nem tökéletes, nem egyenértékű egy külső eszközzel, célhardverrel.(#16922) madarasz92
Scarton kinyerhetsz belőle sztereó hangot, de az csak félmegoldás, az igazi egy normális, tisztességes házimozi erősítő, ami rendelkezik optikai bemenettel.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sonye
senior tag
válasz p1ranha #16923 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a PC-t használom vinyónak Azaz az is összekötve és ha nem támogatott, akkor a gép csak támogatja... Egyébként szépen megy ezzel a megoldással a 3D megjelenítés is.
A poén, hogy 5.000Ft-os 10m-es HDMI kábellel kötöttem össze gépet a TV-vel, és nem az iszonya drága kábellel.
-
air
nagyúr
válasz p1ranha #17095 üzenetére
Nekem 640GB-os, 2,5"-os, Samsung S2 portable van, tökéletesen kezeli a TV. Pedig nem is a saját kábelét használom legtöbbször, hanem a GPS-ét, vagy a fényképezőét, amelyik éppen a kezembe kerül.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mrzed
senior tag
-
veterán
válasz p1ranha #25840 üzenetére
Nálam is eltűntek. Hiába csinálok új keresést és kézi keresést nem jönnek be. Mondjuk nálunk eddig is trükkös módon jöttek be ezek az adók. A többi adótól eltérően más jelátviteli sebességet kellett beállítani és kézi kereséssel megkeresni. De most sehogy sem találom őket.(olvastam a digi honlapot) Holnap bemegyek a szolgáltatómhoz.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
serac
csendes tag
válasz p1ranha #25840 üzenetére
Szia!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg tudnád mondani mit kell a service menüben átállítani ahhoz, hogy menjen a video lejátszás USB-n? Most vettem egy D5003-at s nem tudtam hogy ebben nincs film játszás.Nem hiszem, hogy ki tudom cseréltetni már a vásárlás helyén. Tudsz mondani egy segítséget?Te tényleg meg csináltad anélkül,hogy ez más funkcióban gondot okozott volna.
Hálásan köszönöm a választ.
serac
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik) - - Tényleg!
-
nayro
csendes tag
válasz p1ranha #16383 üzenetére
Én is átirtam 5800ra, videókat szépen lejátsza .
De sajnos az érintőgombsort azt kinyírta ez az átállítás. Ha visszaállítom 5003-ra akkor sem működik már a gombsor.
Esteleg ötlet?
Rászeretnék hangolni egy univerzális távírányítót, azért hogy megtudjam állítani a filmet amit nézek.
De ehez az kell hogy a tévét manuálisan kapcsoljam be, ne a távirányítóval.!
Mert különben nem ismeri fel az univerzális távírányító. -
InfiniteReality
őstag
válasz p1ranha #49631 üzenetére
Ha egy kábellel összekötöd egy routerrel, akkor nem kell adott típusú WIFI-t vadászni hozzá, teljesen jó lesz bármilyen router.
Egyik ismerősömnél láttam ilyen wifi-s böngészést, de ott sem "hagyományos" vezetéknélküli egérrel ment, hanem ilyen Samsung billentyűzettel, amin van egy touchpad.
A vezetéknélküli egérnek semmi köze a WIFIhez (a frekvencián kívül).
Én egyébként routerrel kötöttem össze a TV-t és iPhone-t használok távirányítónak. 2 féle App is van ohozzá, egy egyik a Samsung sajátja, a másik MyTifi Remote.http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Inhouse
őstag
válasz p1ranha #49631 üzenetére
Szinte bármelyik vezetéknélküli egérrel és billentyűzettel megy, ehhez nem kell wifi adapter, mindegyiknek van saját vevő része, amit az USB-be kell dugni. Jobban jársz az UTP kábellel, ettől függetlenül, pl. egy okostelefonnal és a Samsung remote app-al wifi-n keresztül is tudod vezérelni a TV-t. Sőt a Youtube alkalmazással még a képet is át lehet lőni wifi-n keresztül a TV-re (csak a linket viszi át, de ott játsza tovább a telefon helyett..)
Üdv Inhouse
-
Flashget
félisten
válasz p1ranha #49637 üzenetére
A D szériánál még csak a D6300-tól lehetett használni egy bizonyos samsung billt ami 45K volt.
Az ES szériánál már javítottak a BT technológián így lehet már nem csak samsung billt használni hanem Logitechtől kezdve 1-2K-s tescós kacatig. Egérrel kapcsolatban nem sok tapasztalat van itt, inkább a tapipados Logitech K400-at ajánlották mert az működik.
Viszont hiába a BT javítás kamerából még mindig csak a samsungot engedi használni. Jó lenne az F szériából egy olyan teszt amiben leírják hogy pl. a Logitech wireless egér működik vagy sem illetve billentyűzetek.Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.