Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Meddig él a Regalaxy akció?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
TODI1111
veterán
-
autotaxmo
őstag
Aki beszeli az angolt es erti is illetve latja mi a problema, akkor egyszeru a matek. Miutan az S24 exynos procival egy atbaszas itt Europaban, mert ugyanugy kifizetjuk a kva sok penzt erte mint az amcsik akik a snapival kapjak es brutalis a kulonbseg minden teren. Ha megnezed a fotokat, foleg az utolso kettot, lathatod, hogy az S24 exynossal csak ugy tudja hozni majdnem a tavalyi ev teljesitmenyet, hogy akksi meretet noveltek es meg a hutest is nagyobbra mereteztek de még igy is minimalisan jobban teljesitett az S23, na akkor most miert is kene az europai piacnak usereknek ezt bologato kutyakent lenyelni ugyanazert a penzert ??
-
TODI1111
veterán
válasz autotaxmo #756 üzenetére
Azért nyomják le az európaiak torkán, mert megengedik. Addig ameddig az eladási számok hozzák az általuk meghatározott szintet addig biztosan nem lesz változás. Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy megvegye, mégis megveszik. Ezer emberből csak tízet zavar amiért "állandóan hőbörögsz". Addig miért változtatnának?
-
Atomgoa
csendes tag
válasz autotaxmo #756 üzenetére
Szia,
Igen, az általam linkelt videót megnéztem és megértettem mielőtt linkeltem volna.
Igen, tudok olvasni is: S24 Ex: 6:20; S23 SD: 6:23
Ez több mint 6 óra alatt 3 percnyi különbség, azaz szilárdan tartom korábbi állításomat: "Akkuidőben nem egyértelmű a 23 előnye,inkább határeset"
Feltett kérdésedre nem tudom a választ. -
qltsar
veterán
Ha 0-24-ben WiFi-t használsz, akkor releváns a teszt, ha nem, akkor még nagyobb a differencia.
Ez már közelít valamelyest, de ez sem adja vissz a real-life tesztet, mivel ahogy poziciót változtatsz, úgy változik a térerő zajszintje, torony típus, stb.; és eszik többet az Exynos 5300 az X70-hez képest.
-
Tekergő82
tag
válasz autotaxmo #753 üzenetére
Szia! Nekem van S23 és most lett S24 is. Akku kb ugyanaz, de a térerő ég és föld az S24 javára. Nagyon vastag falak vannak itt ahol dolgozok, S23 sok helyen megszakadt. S24el még a liftben is tudtam telefonálni ahol az S23al nem. Nem tudom mit csináltak vele de térerőben messze a legjobb eddig!
-
csakany2001
senior tag
Sziasztok!
Most nézem, hogy a szolgáltatónál elég kevés a különbség a S23, meg az S24 között.
Kb. fele annyira jönne ki így, mint egy 15 Pro és hasonló tudással rendelkezik.
7 év support-t kap, ami messze a legígéretesebb telefonná teszi az androidos telefonok közül.Valaki röviden össze tudná foglalni, hogy pár hónap használat után miket tapasztalt a telefon használata során? Illetve láttam, hogy volt aki az S23-ról váltott, szerintetek megéri úgy a felárat?
Igazából nekem az ultra széles látószögű kamera esti teljesítménye lenne úgy fontos, meg hogy mostanában ne kelljen telefont váltanom.Játékra sosem használom, szóval számomra nem releváns az Exynos vs Snapdragon ilyen téren.(perpillanat a A13 is elég nekem, csak összességében érett meg a váltásra a 11-es iPhone)
Előre is köszönöm!
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
gangstagergo
senior tag
válasz csakany2001 #769 üzenetére
Legigéretesebb jelző elég túlzó szerintem. A kamera szerintem pont nem az erőssége, bár ha valaki tudja használni akkor biztos jobb eredményt tud kihozni belőle mint én. Akkumulátor egy napot lazán kibír. Átlagosan 5-7 óra képernyőidőt tudok kihozni egy nap.
Én a helyedben maradék Iphone vonalon. Egyik "csúcs" telefon se váltja meg a világot
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
"Igazából nekem az ultra széles látószögű kamera esti teljesítménye lenne úgy fontos"
Ezt engedd el mindket modell eseteben OIS es AF hianyaban. -
TTom65
tag
válasz csakany2001 #772 üzenetére
A Xiaomi-nál az a kérdés, hogy a kamera párásodással mit tudnak kezdeni. link
-
Tekergő82
tag
válasz nincsnév007 #768 üzenetére
Telekom. De az S23 is az volt. Esim, szóval hiteles az összehasonlítás.
-
Tekergő82
tag
Ja, és amiben még jobb szerintem az S24 az a fotók minősége, főleg nappal. S23 brutálisan túl volt élesítve, szerencsére ezt jól visszafogták, és a színek is életszerübbek S24-en. Valamint, az S23 jobb felső sarka nem egységes, lágyabb a rajzolat is(bár lehet, hogy ez az én készülékem hibája volt), de a túlélesítés az nem.
-
qltsar
veterán
válasz csakany2001 #772 üzenetére
Ahogy elottem is irtak a parasodas a fo lencsenel, plusz a melegedes nem tul jo jel, de ettol fuggetlenul nem vagy elobbre, mert az UW lencseben ugyanugy nincs OIS sot a modern telefonokban ezt nem fogod megtalalni, viszont az AF-et igen.
I15 Pro-ban sincs OIS az UW lencsen.
Ha nem szamit a szoftver funocionalitas, es a gyengebb hardware, lehet, hogy erdemes ranezned egy Pixel 8 Pro-ra, esetleg OnePlus 12.
Ha a meret a szuk keresztmetszet, akkor nincs mas lehetoseged, I15 Pro.
-
veterán
Szia!
Annyiban tudok segíteni, hogy nekem i15pro-m van a páromnak S24-e.
Kamerában éjszaka egyelőre látványosan jobb az iphone. Nappal kb nincs különbség.Bevallom én ha nem lennék kötve az ökoszisztémához akkor tuti a samut venném mert ár értékben ezerszer jobb. A teljesítménye bőven elég nagyon fluid a rendszere a 7 év támogatás meg több mint elég. Egyszerűen a szifon 2x-es ára nem éri meg, de persze egy szenzációs telefon.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Multi13
tag
Sziasztok
Egy elég "béna" és nem szokványos kérdésem lenne.
Nem terveztem a sima S24 vásárlását, de a sors másképp döntött...ugyanis a 3 év garis S21-em 3 év és 2 hónaposan alaplap hibás lett , így maradva a "kompakt méret" vonalon tervezek vásárolni egy S24-et.
A 256 GB-os változatot tervezném, mert az S21 128 GB-al voltak tárhely gondjaim. A problémám/dilemmám csupán annyi, hogy azon a helyen, ahol kedvezményesen tudnám megvásárolni (szolgáltató), csak Borostyánsárga színben érhető el, viszont én maradtam volna a fekete vonalon. Mivel amúgy is (hátlapi) tokban tartanám, amiből feltehetően a fekete szín felé mennék el, így azt szeretném kérdezni, hogy a hátlapi tok(ok) mennyire képesek takarni a telefon eredeti színét, illetve milyen tokot ajánlanátok erre a célra? A Nillkin-nek az ablakos/nyitogatós verziója felejtős számomra. Azt a vizuális élményt mindenképp elkerülném, hogy tarka-barka legyen a telefon.[ Szerkesztve ]
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
jeni
félisten
-
Multi13
tag
Sajnos a szolgáltatónál online sem érhető már el feketében (2 napja még volt, csak vártam az S21 eredményeire), illetve a helyi üzletben sem volt és nem is ajánlották fel, hogy máshonnan áthoznák (online javasolták ők is).
Gondolkodtam az S23-n is, de nekem az S21-nél sem volt semmi bajom az Exynos-al + a szolgáltatónál az S23 256 GB már egyáltalán nincs, csak a 128-as. Ami számomra még fontos az a kijelző fényereje és ebben ha jól tudom az S24 jobb az S23-nál.Igazából az érdekelne, hogy egy hátlapi tok, mennyire takarná el pl. a kamerák és az előlap felől látható sargás alumínium keretet?
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
maszibmw
tag
Szia!
Hardveraprón találsz nagyon kedvező áron bontatlan S24/256-ot ( és bármilyen más S24-et ) 3év magyarországi hivatalos Samsung garanciával, bármilyen színben. ( szállítás max 2 munkanap, ha nincs készleten ) Jelenleg 100e ft az árelőny a listaárhoz képest. ( 299e Ft )
Én is ebben gondolkozom jelenleg.[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
A gyári tokokban (bőr, szilikon) a kameráknál teljesen eltakarja a hátlapot, csak a lencséket körbevevő fémkeret látszik ki, valamint a vaku mellett egy icipicit. De ez látszik a Samsung weboldalon is, ha megnézed a tokot...
A 780-ban írtam még, hogy a töltőport mellett látszik még ki kicsit.
De ez nyilván függ attól, hogy milyen tokot választasz.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
Multi13
tag
Köszi, ilyen tapasztalatokra gondoltam.
Amúgy az alumínium részek is színezettek (jelen esetben sárgás), mert a képeken nekem úgy tűnik, hogy igen. Talán a MM-nál volt a kezembem már egy ilyen sárga, de erre a részletre már nem emlékszem.
Illetve a kijelzőn az S24-en van vmi fólia vagy érdemes rátetetni? Az S21-en volt vmi gyári, ami 2 évet bírta is...szerintem teljesen jó volt.Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
tms+
aktív tag
Nincs rajta fólia, én még az S22-ét tettem rá átmenetileg, mert az volt otthon. Majd ki akarom próbálni ezt a tükröződésmentest, amit csináltak az S24 szériához.
Igen, a keret is színezett, de ha jól emlékszem, akkor nem erős, szinte ezüst színe van.
(Nekem a szürke van, annak szürke a kerete is.)
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
csakany2001
senior tag
Köszönöm a válaszokat, nekem pont az esti kamerázás az ahol kellene egy kis fejlődés.
Nappal a 11 is kiváló képeket lő, igazából ott nagyon jó kamerás telefonjaim voltak a Nexus 5X óta.(azzal készült képeket is öröm visszanézni, meg az XZ1C is csodás képeket lőtt jó fényviszonyok mellett)Igazából ennyi pénzért nagyon kompromisszumot, gyártási hibát sem engednék meg.
Szóval inkább hozzáteszek egy I15 Pro-ra, a Xiaomi 14-hoz képest.
Mondjuk ott a rövid support is kicsit aggasztó, az Apple meg a Samsung ilyen téren kiváló.
Xiaomi-nak van miben fejlődnie.
Köszönöm még egyszer a segítséget, sajna a méret fontos tényező. Amúgy egy S23U/S24U környékén is lenne keresnivalóm, de az már hatalmas lenne és így már túl sok kompromisszum.[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
maszibmw
tag
Médiában ma egymás mellé tettem az S24-et és az S23-at. Az S24 színei láthatóan fakóbbak, élénk beállításnál is. A médiamarkt weboldal piros színeinél nagyon látszik a különbség. Mitől van ez, lesz ez javítva szoftveresen ? ( egyáltalán felhozható az S23 szintre ? )
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Előjött egy probléma is az S24el. Amikor videót rögzitek mindegy, hogy 30 vagy 60fps el akadozik a felvétel. Neha jobban, néha kevésbé, de mindig csinálja. Volt fr és wipe törlés is. Azóta is ilyen. Ötlete valakinek???
-
zzola
titán
-
KD6-3.7
őstag
Srácok én is beléptem a klubba egy 256GB-os fekete modellel.
iPhone 13 Miniről jövök. Tulajdonkèppen iPhone-ról jövök, mert előtt is Apple telefonom volt és az előtt is.
Jó ez a kèszülék, nekem eddig nagyon tetszik, pozitívan csalódtam. Kamera maszatolást nem tudom hova tenni gyengébb fényviszonyoknál, de még tanulom, ismerledek. -
tibbike01
őstag
válasz gangstagergo #795 üzenetére
Belefér, de minek? Illetve jobb a vanced, mint a premium. De persze mindenki azt vesz-tesz, amit szeretne.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz gangstagergo #795 üzenetére
+1, szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest