Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
válasz gangstagergo #554 üzenetére
ha naponta nem olvasom el este már nem bírok aludni
-
kchris78
veterán
válasz nincsnév007 #551 üzenetére
őnekik valoszinu nagyobb a ralatasuk mit lehet bevallalni. ez mutatja hogy mennyire behuzta a kezifeket a mobil fejlodes.. mondjuk egy reszet mi is latjuk: nincs ujabb kamera szenzor, mar az s21U-mban is 12GB RAM volt stb...
-
zzola
titán
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv,
S24-nél nem tudok SMS hangot beállítani. Nem értesítéshangot, hanem az értesítéshangtól különböző hangot, amit kizárólag az SMS használ. Ezzel eddig nem volt gond egyik Galaxy-nál sem. Rákerestem, találtam egy videót, de nekem nincs az a menüpont, aminek ott kellene lennie.
Felhívtam a Samsung ügyfélszolgáltatot, 20 perces távoli vezérlés után az lett a vége, hogy fogalmuk sincs.
Megnéznétek, hogy nektek ott van-e az adott menüpont?
Video: [link]A menüpont ami hiányzik az oldal alján lévő Notification categories, Értesítés kategóriák, azt hiszem ez a magyar neve.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
gangstagergo
senior tag
válasz TazLeacher #558 üzenetére
Nálam sincs ez a menüpont
-
-Valinas-
senior tag
válasz TazLeacher #558 üzenetére
Szia!
Beállítások, Értesítések, Speciális beállítások, Az egyes alk.ok értesítési kategóriáinak kezelése BE.
Beállítások, Értesítések, Alkalmazások értesítései, Messages (én a Google Messagest használom, gyanítom, hogy a Samsung Üzenetekkel is ugyanígy működik), Értesítéskategóriák, Bejövő üzenetek, Hang. -
autotaxmo
őstag
Még szerencse, hogy neked is a napi gondokkal kell megkuzdeni, hogy megvegyed-e az uj telefont vagy sem. Aterzem ezeket a problemakat, en is minden reggel ezzel kuzdok, hogy mire koltsem el a felesleges penzemet, de kezdem aterezni ezt az exynos feelinget. Ez egy eleterzes lehet szerintem.
-
migabi24
nagyúr
válasz gangstagergo #563 üzenetére
Jó duma
-
autotaxmo
őstag
válasz gangstagergo #563 üzenetére
Szerintem akkor mar felig baratok is vagyunk, mert minden reggel azzal kezdem a napot hogy elszivok egy cigit es a foldre dobom aztan bemegyek a kfc-be es megnyitom az ettermet.
-
autotaxmo
őstag
válasz gangstagergo #566 üzenetére
Holnap a kedvedert két csikket hagyok a foldon neked, hogy legyen mit szivnod baratom. Az Exyfos legyen Veled.
-
nyesix
senior tag
hogy tudom azt ellenőrizni, hogy valódi gyártói garancia van a telefonra, ha pl nem nagy nevű boltból veszem? (akik azt írják az oldalukon, hogy gyári garis a készülék)
-
zsolez76
tag
Meddig ülnek még a februári frissítésen? Már tolnám fel a színeket ezerrel!
-
TODI1111
veterán
válasz zsolez76 #572 üzenetére
"Meddig kell még várniuk a Koreán kívüli Galaxy S24 tulajdonosoknak? Az Egyesült Államokban és Kanadában a frissítés február 22-23-ig jelenhet meg , de más országokba tovább tarthat, mivel a Samsung hivatalos közleményében nem részletezte a megjelenési dátumot, és csak annyit közölt, hogy „megkezdődnek a frissítések. februárban jelenik meg.”"
-
zsolez76
tag
válasz gangstagergo #579 üzenetére
És végre erősebbek a színek.
-
szami777
addikt
válasz gangstagergo #579 üzenetére
Én úgy látom, sima biztonsági frissítés, nem látok semmilyen változást.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
barnam_
nagyúr
válasz gangstagergo #583 üzenetére
Nekem S24+ van, de a frissítés után már összehasonlítható az S23-mal.
Már az "élénkítő" alapállásában is jobbak a színek, mint az előző SW verzióval. -
mSchumi87
senior tag
Nekem nem tunik élenkebnek, alig változik hiába álitom átt élenk-re, persze mar a frissités telepitve van, érdekes
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
kid46
tag
Sziasztok. Beléptem közétek egy s24 8/256gb verzióval. Nagyon tetszik , eléggé pörög minden. Jelenleg most lakom be a telefont. 2 dologban segítsetek. IPhone 14 pro költöztem át és a messengerbol az utolsó kB 1 hét beszélgetések teljesen eltűntek és van köztük eléggé fontos is, mivel munkával kapcsolatos. Miért? Illetve kB 400 telefonszamom is köddé vált!? Gmail volt minden szinkronizálva, megcsináltam onnan a mentést, majd külön icloud fiókból de így se lett jó. Ezt a 2 dolgot leszamitva nagyon tetszik a telefon, vettem hozzá buds2 pro fülest és valami iszonyat jó az is. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
"Illetve kB 400 telefonszamom is köddé vált!? Gmail volt minden szinkronizálva, megcsináltam onnan a mentést, majd külön icloud fiókból de így se lett jó."
Ha a Google-vel szinkronizáltad, akkor nagy baj nem lehet, annak ott kell lennie. Érdemes volna ránézned, hogy milyen szűrés aktív, illetve mi van engedélyezve a megjelenítendő névjegyek között.
-
nyesix
senior tag
válasz gangstagergo #570 üzenetére
akkor ez kamu? [link]
-
tms+
aktív tag
válasz -Valinas- #595 üzenetére
Szerintem is ez lehet benne.
Chat:
Valóban bevezettek egy PIN kódos megoldást, csak azokon az eszközökön férsz hozzá a chat előzményekhez, amiken megadod a kódot. Nekem, ha belépek új eszközökön,akkor automatikusan kéri a kódot és beszinkronizálja az előzményeket.Névjegyek:
Ha a Google-ben vannak, akkor nyisd meg a Névjegyek appot és bal oldalt felül a három vonalnál tudod állítani, hogy honnan jelenítsen meg névjegyeket.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest