Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Xbox Series X|S
- The First Berserker: Khazan
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 7
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- PlayStation 3
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Maxxy10 #3251 üzenetére
Én is azthittem, hogy köztudott, de most úgy felkapták, mert lehet savazni az alma ellen... Pedig anno mikor ezek bejöttek, mármint a holdfotók, akkor a Huawei előadta magát, átverve az embereket, majd jól lebuktak, addig a Samsung már akkor is azt mondta tájékoztatásul, hogy AI kép kerül ráolvasztásra hogy jó legyen. a kettő kommunikáció között rengetegsok különbség van... Egyik őszinte, a másik meg átverés... most mégis megy minden hülye helyről a fröcsögés, ömlik a sz@r rá.
Engem csak az lepett meg, hogy újra ráugrottak és elterjedt, az hogy a sok sötét híroldal csak a kattintásvadászatként hozza le a hírt, az a része már nem lep meg.
-
bigdigit
addikt
válasz
Maxxy10 #1992 üzenetére
Jó de S22-vel eddig működött igaz voltak gondjaim de mivel AAwireless adapterrel is kínlódtam(amit most ki is cserélnek lehet hiába)amikor kábellel ment jónak tűnt.Idétlen egybeesés pont telefon váltáskor derül ki az autónál is vannak gondok....vagy csak eleve már ott voltak és most halt be teljesen.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Maxxy10 #1815 üzenetére
Egy 5-600ezres telefon is luxuscikk sokaknak, ahogy egy zsír új autó is. Sajnos…
És nem baj, hogy felkapta a net a dolgot, legalább megint látjuk, hogy milyen szemét módon rázza le a Samsung a lelkes tulajokat (mint a Z sorozatnál). Ha a tiéd is érintett volna, szerintem nem így reagálnál…
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Maxxy10 #1804 üzenetére
Azért baccameg a Samsung, hogy 5-600ezres kategóriánál ilyet megenged magának. Ez igenis baj. Hatalmas baj ennyi pénzért.
Ha vennél 10millióért egy zsírúj autót és egy minimálisan gyárilag horpadt lenne az oldala, de a gyártó szerint ez nem probléma, elfogadnád az indokot? Nem hinném…A 12-es iPhoneom anno pöttyösödött az oldalán. Olvastam, hogy a 14Pro-k is pöttyösödnek egyeseknél. Amint meglátok rajta egy pöttyöt is, megy a szervízbe cserére. Ennyi pénzért ilyen hibát nem fogadok el. Oldja meg a gyártó a problémáját, azért fizetem a mérnököket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Mikrotik routerek
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest