Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Érdekes dologgal találkoztam.
Elindultam ma, 20%al, gondoltam kocsiban töltöm. Hát, nem akart tölteni, azt írta 6ó 10perc a feltöltés. Na mondom valami nem ok. (A kábel új, 100w-ig jó). Átdugtam másik usb-be. Szintén. Oh akkor gondoltam az autóval nem ok valami. Megnéztem a beállításokat de nincs ilyen. Na gondolom szuper. Volt nálam egy laptop, töltő kimenettel. Szintén zenész. Volt nálam másik kábel, mindenhol 6ó+ a feltöltődés (autó és laptopon is).
Eszembe jutott a csomagtartóban a szivargyújtós töltő. Azzal tölt rendesen, minden kábel.
A telefon rendesen tölt az említett kábelekkel és régebbi samsung toltővel, huaweivel, stb.Találkoztatok ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest