Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
ratcache #466 üzenetére
Valószínűleg évekig ugyanez a pántjuk lesz, majd kicsiszolgatják. Legalábbis remélem.
Amúgy ma jött meg, a dobozon a gyártási dátum 2024.11.02. Szóval friss.
De még viccesebb a Galaxy Watch 6 Classic, annak a dobozán 2024.11.12 van. Múlt kedden legyártották Vietnamban, tegnap feladták Európában, ma ideért.
[ Szerkesztve ]
-
simico
aktív tag
válasz
ratcache #359 üzenetére
Nem jó hír. Mindenesetre mivel ingyen adták más termék mellé, így végül csak egy ilyen karkötőt kapott a feleségem. Ha a lépésszámlálás miatt nem válik be neki, akkor továbbadjuk valakinek a családban. Egyelőre tetszik neki. Pulzust nála jól mér, gyakorlatilag hibahatáron belül van az orvosi műszerhez képest.
-
válasz
ratcache #259 üzenetére
negyedik nap, ma ismét anomália. egyelőre kicsi.
telefonon 2587 lépés. pánt felold, befrissül 2611-re. telefonon megnéz, 2605. pánt felold, 2605. visszaszinkronizált.
1-2 alkalommal kimentem a hatósugárból így elvesztette a kapcsolatot, de minimális volt a külön töltött idő. csak telefonnal (pánt nélkül) egyszer sem mentem, egész nap rajtam volt.
folyt köv... -
MLA
tag
válasz
ratcache #193 üzenetére
Igen,sajnos ez a kütyü még eléggé kiforratlan. Magam részéről vissza csomagoltam a dobozába és bevágtam a fiók mélyére. Aztán beszereztem egy Huawei Fit 2-t, amivel már régóta szemeztem csak képbe jött ez a Samu, és úgy megörültem, hogy bele illik az otthoni Samsung világomba.
Azért még figyelem ezt a fórumot és ha kinőtte a gyerek betegségeit újra elő veszem.
-
MLA
tag
válasz
ratcache #133 üzenetére
Nekem sajnos még most estére se javult meg, és mivel nekem nagyon fontos, hogy a napi minimumnál többet menjek egy nap, ezért baromi rosszul érint. Próbáltam az órát kikapcsolni meg vissza, de még mindig a két nap összesített lépéseit mutatja. Ezért most vissza vettem a Huawei Band 8-at, mert már igen tekintgettem a kalapács felé, hogy megcsapkodjam ezt a Samsung csodát.
-
stewe780
őstag
válasz
ratcache #133 üzenetére
Hogyisvanez? Lehet 2 órával használni a telefont? Az nekem nagyom jó lenne, mert akkor a fit2 megmaradna favágós, fűnyírós órának!
Szerk.:
Nekem azt mutatja a fit2, hogy nem lát telefont. Mióta a fit3-at felvettem, azóta rajta a kis ikon, hogy nem látja a telefont. Van valami trükk?[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
vamosip
tag
válasz
ratcache #126 üzenetére
Ez nekem tegnap reggel volt, telefonon közben 0... Újraindítottam, azóta jó.
Plusz 15-én túra rögzítés alatt valahogy megugrott az eltelt idő, ilyen 1122 órára, közben mentek a másodpercek
a km-t közben jól mérte. Leállítás után az egész útvonal eltűnt nem szinkronizálta át.
Gondolom még vannak bugok, remélem mielőbb javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megmaradt az előd minden pozitív tulajdonsága, de nagyobb lett a kijelző és érkeztek új funkciók is.
- Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest