- EAFC 25
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- eFootball
- Path of Exile 2
- Már nyugaton is elérhető konzolokra a Ys Memoire: The Oath in Felghana
- Befellegzett a Transformers: Reactivate című játéknak
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Alig két hét múlva indul a Gravelord korai hozzáférése
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz Sensut #13740 üzenetére
1. Akkor itt a kutya elasva, hogy nem talaltam meg a masik taskat, tehat nincs utvonal a Mocsarba, amig nincs, addig a ruha sem kell a katonanak.A Mocsarban van valami erdekesseg ? jaj, es hol keressem a 2ik taskat a bazison ???
2. Ertem, akkor majd inkabb elveszem a zombiktol, a geppuskaval majd lehentelem oket, es kesz.Amugy errol a viz alatti uszkalasrol jut eszembe, regebb beraktal egy kepet, hogy viz alatt kellett menni, es valami szornnyel talalkozol, ez az a tortenet ?
3.Remelem tenyleg konnyu lesz megtalalni, ha a megfelelo idoben megyek, de elobb akkor mindenkit ki kell nyirjak a kornyeken, hogy ne akadalyozzanak, amig befutok a pszi teruletre, es elhappolom a kepzodmenyt.
Addig amig meg kell semmisitsd, addig lehet hasznalni valamire ?
UI : visszavettem azt a kepzodmenyt, amit a sztalkernek kell kihalaszni, es valahonnet van egy Candle,azaz Gyertya kepzodmenyem is, azok hasznalhatoak valamire egyaltalan, vagy foloslegesek, es szep summaert esetleg eladhatom a yantari tudosnak, hogy csinaljak egy ujabb Voros Szem kepzodmenyt ? Vegulis tudtam olyat csinalni, csak 150 ezer az ara, de meg 1 jol johet, +2500 elet, -700 verzes.4.Aham, mostmar leesett, hogy melyik az az anomalia amirol beszelsz, 1 van tenyleg Yantaron,es a Vadvideken is 1, a betonepulet elott, ott ahol zsoldosok tanyaztak.A Sotetvolgybe atmentem, de a tegnap elaludtam, igy nem folytattam a jatekot, majd ma.A leirasban tenyleg szerepel, hogy se fegyver, se pancellal ne menj bele az anomaliaba, azokat leveszed magadrol, es 1 szal puloverben megyek majd be,mintha 4 darabrol lenne szo hogy kell, mindegy hogy milyen es honnan, csak 4 db legyen ? Ha 4 db kell, hol lesz a 4ik leghamarabb elerheto ? Talan a Mocsarban ?
5.Nekem meg csak 2 flashdrive van meg a terkepbol, hogy all ossze terkeppe az 5 meghajto ?
Mas : ahogy atertem a csapos megbizolevelevel Sotetvolgybe, volt egy sebesult bandita, aki azt a feladatot adja, hogy nyirjam ki az ot sanyargato Dutys faszit, az jo otlet, vagy inkabb ne tegyem ?
Valami tanacsa a Sotetvolgybeli tevekenysegekhez ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- eBay
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Politika
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 7700T / GTX 1660 Super / 16GB DDR4
- Umax VisionBook N14G Plus HU
- Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 OD 14" 3K OLED Ryzen 9 5900HS Creator Edition MX450 16GB 512GB magyar gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest