-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz Antonius1978 #13298 üzenetére
Én még csak most mentem a Gépállomásra, követve a teherautót. Kicsit kiakaszt, hogy a Szabadságosok bázisán nincs egy tároló vagy rejtekhely sem. Másokkal ellentétben nekem van raktárkészletem. Kénytelen leszek keresni egy rejteket a Katona Raktáraknál a Vérszopók falujában. Még Ó-Jantaron sem találtam tárolót.
Ilyen nem lehet, hogy területeken nincs rejtekhely, ez a valósággal ellentétes. Jól megaszondtam, mi?
Mert most nagyon pipa vagyok.Ne csesztessétek CJ4567-et, én is utálok keresni. Legtöbbször úgysem találom.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Sensut
őstag
válasz Antonius1978 #13298 üzenetére
Az a tudós nem az Időjós és a haverjait kell kiszabadítani? A tárolóban van egy fasza mesterlövész puska. A tároló fent van az egyik szemétdomb tetején, megjelöli ha a feladatra lépsz. De vigyázz, hogy amíg odaérsz, ne vegyenek észre a házaknál. Felveszed a fegyvert és elfoglalod a lőállást a megjelölt helyen. Jön egy bejátszás ami megmutatja melyik 5 őrt kell leszedned csendben, aztán lelövöd a többit is és a túszok kiszabadulnak. Még menj vissza az Időjóshoz ezután, mert érdekes dolgokat tudsz meg tőle.
Amúgy a teherkocsi 2-t még ne keresd, azt még messze lesz. Innen mész majd a Bárhoz.
Ja, sajnos azt a jó mesterlövész puskát el is adhatod, vagy valami, mert több lőszer nem lesz hozza.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ukrajnai háború
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest