Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz Dhampir #7896 üzenetére
Szerintem ő örül, hogy nincs magyarítás a játékhoz. Így kevesebbet látja a hátam miközben a monitort bambulom.
Anno elég sokat kockultam a S.T.A.L.K.E.R. -rel.
Az igazat megvallva most nem sok játékidőm lenne. A nagyobbik (2éves) fiam baricskaként tapad, semmit nem tudok mellette csinálni.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
"Én is csak vártam és vártam" Magam is vártam eleget. Mint írtam időközben már két fiút is sikerült összehozni. Lehet egy-két lány is összejön mire lesz magyarítás. Már ha lesz.
Sajnálatos, hogy a magyar nyelvet ennyire elhanyagolták. Főleg, hogy elvileg ígérve is volt (·f·i· csoport oldalán olvastam).[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
A ·f·i· csoport oldalán olvastam:
"Ja, meg még az is, hogy egyébként továbbra is tartjuk a kapcsolatot Dezodorral, aki a ModDB-n pár hónapja az élénken figyelő nagyközönségnek bejelentette az ukrán és a magyar nyelv integrálását a következő nagy javítócsomagba. " Ezek szerint nem sikerült a történet. Hát sajnálom.
Már két fiam született azóta, hogy várom a végleges verziót magyarítással ....Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Nem úgy volt, hogy lesz magyar nyelv? Vagy csak én nem látom?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Hurkaleves #4021 üzenetére
De a S.T.A.L.K.E.R. mégis jobban megy. Mi sem bizonyítja jobban hogy évek óta csak egy "csajom" van!Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Hurkaleves #4016 üzenetére
Ennyire nem vágom! Innen a fórumról szoktam puskázni ha netán felvetődik valami gond.
Szóval ha van rá lehetőség az itteni szakik biztos segítenek!Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Hurkaleves #4014 üzenetére
Igen ezt a megjelenéskor felvetették többen. Szerencsére nálam azzal is játszható. Villogni meg soha nem villogott az égbolt. Igazi S.T.A.L.K.E.R- finomságok ezek. Nélkülük nem is lenne az igazi.
Pl. havernál játszhatatlan lett állandóan kidobja míg én vígan bóklászom ....
Gondolom a következő javítás erre is talál majd gyógyírt. Mint arra is hogy DX10 mellett ne legyen olyan sötét és ne keljen átírogatni értékeket.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz ZetorGumi #4011 üzenetére
Mondjuk a Skyrim az tényleg nagyon szép, és tényleg alig kér vasat maga alá. Csak egy baj van vele, hogy nem S.T.A.L.K.E.R. !
Személy szerint most csak belekóstoltam a Lost Alpha-ba. Majd ha a következő javítás, és a hozzá igazított Magyarítás kijön belevetem magam.
Mindenesetre szerintem hihetetlen munkát végeztek a játékkal! Remélem sikerül még egy-két dolgot helyretenniük. Bár nekem nem nagyon van gondom a gépigénnyel sem, pedig nincs erőművem .....Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Hurkaleves #4007 üzenetére
Szerintem ha elutaljátok azt a pénzt, amit a felsorolt játékok fejlesztése került, akkor jó eséllyel Dezowave összeszed egy csapatot és optimalizálja nektek!
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz cheatergs #3703 üzenetére
Még nem fejlesztek, csak császkálok a zónában. Néha bevállalok egy küldetést hogy legyen kicsit értelme is.
Személy szerint minél lassabban haladok a főszállal, várom a következő javítást (bár nekem viszonylag stabil a játék) és a Magyarítást.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Balathruin #2907 üzenetére
Most nézem mér próbálkoztam az átírással. Akkor nem jött be mert túl finoman módosítottam.
De a
r2_sun_lumscale_amb 1.25
r2_sun_lumscale_hemi 1.65
Úgy látszik tökéletes még épületben is. Köszi!Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
A S.T.A.L.K.E.R -nek mindig is lelke volt!
Akinél nem fut rendesen, az nézzen magába hogy megérdemli vagy nem!(#2907) Balathruin
Na ennek adunk még egy esélyt.
Talán a
r2_sun_lumscale_amb 1.25
r2_sun_lumscale_hemi 1.65 -öt próbálom.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Ez bejött de eltűnt a lábam viszont lett árnyékom!
Nálam az eső van eltűnve ...(#2818) Habugi
Be van kapcsolva. DX10 max. fényerő , DX9 alap fényerő.(#2837) Balathruin
Nem az APU-d okozza?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz torma1981 #2428 üzenetére
Pont arra "panaszkodunk" hogy könnyű ... A hídnál lévő katonákat úgy szedtem le hogy nem lőttek vissza! A bázisnál már szerencsére nehezebb dolgom volt (meg is haltam 1x2x) de szinte végig pisztollyal ...
A vaddisznókat is egy fejlövéssel le lehet teríteni pisztollyal is.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Természetesen nem azt írom hogy tökéletes. De azért nem 1/10!
Nekem talán egy S.T.A.L.K.E.R. sem volt hibamentes. A modok jó részével végig sem bírtam játszani.
És azt se felejtsük hogy nem most és így akarták kiadni ....
"Azért az AI-ra tényleg ráfér a boost mert nem sok kihívást jelent a tapasztalt stalkereknek jelenleg még master fokozaton sem (pláne egy SGM-hez vagy Misery-hez viszonyítva)." Igen úgy látszik hozzászoktunk a majdnem lehetetlen küldetésekhez!(#2325) vhw
Még nem utaltam (majd a fizetés megmondja mennyi megy ). Egyáltalán hogy lehet regisztrálni az oldalra?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz westcoastog #2313 üzenetére
Mondjuk tegnap rám lőttek a katonák.Meg is sebesültem ...
Viszont a játék gyönyörű, nagyon jó hangulata van, és csak kétszer dobott ki. Szóval nagyon ott van.
Remélem belekerül egy újabb szint vagy valaki megírja nekünk mit kell átírni ....(#2316) emre
Igen![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz westcoastog #2279 üzenetére
(#2280) Pacy
Ezek szerint nem csak nekem tűnik túl könnyűnek. Pedig nálam a legnehezebb szint van belőve, de így is egy fejlövés Makarovval a vaddisznónak és terül.(#2281) westcoastog
"főleg mikor az ember szájába is bedobták a gránátot." Mondjuk az meg már idegesítő volt hogy távcsővel alig láttam, ezek meg gond nélkül mellédobtak vagy 3 gránátot ...Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Épp ez a gondom hogy még csak Makarovval osztom az áldást ... Mi lesz ha előveszem az SVD-t?
(#2243) kislaki92
Esetleg az Ashampoo Core Tuner 2 -őt megpróbálhatod hátha ...Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz kislaki92 #2239 üzenetére
Igen azon! Nem sokat voltam a zónában (megvárom a Magyarítást) de egy pisztollyal irtom a zombikat .... A banditák vissza sem tudtak lőni .... Ráadásul az egyik kóbor fosztogatótól zsákmányoltam (többek között) egy SVDm2 -őt. Hát így elég egyoldalú lesz a dolog.
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Valahogy meg lehet oldani hogy nehezebb legyen a játék?
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Plazmacucci #1979 üzenetére
Hát nálam nincs még +700Mhz. Marad a progi ... Szerencsére nálam használt.
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz #90933760 #1972 üzenetére
Hát a kis Sandy CPU-val sem sírok!
"Az a cpu kontrollos progi meg nálam pl nem ért semmit se." Nem értem nálam érezhetően jobban fut a játék. Ma elindítottam tiszta ideg lettem mert néha akadozott ... na mondom mi a .. van. Elfelejtettem tegnap bekapcsolni az automatikus indítást ... Beállítás után nem lépsz ki véletlenül? Úgy csináltad mint én? Hogy minden egyéb 1-es mag a játék meg 2-3-4?
Szerk. : Látom két magos CPU-d van ... hát csodát ne várj.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Tényleg, a LA options aktív valakinél?
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Execute #1682 üzenetére
" A program pedig nem listázza nálam ki a folyamatokat..." Nem tudom meglehet az I7 kavar be neki ....
Nálam mindig gond nélkül futott/fut [link] .
A VGA-m is teljesen kihajtja ~1,5VRAM-al. Most húztam kicsit a VGA-n kíváncsi vagyok ér e valamit vagy maradnak az előző FPS-ek ...Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz capulet75 #1648 üzenetére
Gondolom kétmagos CPU-val készült a kép ...
(#1646) Execute
Remélem segít.
SSD + I5-2310 kis tuninggal egy GTX660Ti-t hajtva: [link](#1647) kislaki92
Nálam nem villog semmi.(#1650) capulet75
Én is majdnem megszívtam. Mondom kifagyott szép kezdet ...[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Először is nagyon ott van ez a játék! Dezowave nagyot alkottatok!
Másodszor nálam szerintem csak egy magot használ. Így meg belassul (10-.. FPS) ha mindent max.-ra húzok.
Viszont a nekem régen is bevált CPU Control2 -vel három magot beállítottam és érezhető javulást eredményezett 30FPS környékén. Mondjuk harcba még nem bocsátkoztam. Viszont csak négy magig kezeli a CPU-kat.
Ha valakit érdekel és tenne vele egy próbát:
1. telepíted
2. indíts S.T.A.L.K.E.R.-t, majd ugorj ki a windowsba alttabbal
3. indítsd el a CPU Controlt
4. jobbra fent a MOD kézire álítani
5. bal oldalon látni fogod a futó folyamatokat
6. jobb klikk az XR 3DA.exe-re
7. hozzáadás cpu listához itt kiválasztod hány és melyik magot használja a program (jobb lent a profilnál látni fogod nálam 0111 vagyis 2-3-4mag)
8. én az összes többi folyamatot egy magra korlátoztam 1 mag(1000) bal egérgomb (így a játék használja csak a fennmaradó magokat) folyamatosan nyomva tart kijelöl az összes program majd jobb klikk hozzáadás cpu listához és kiválasztod a használandó magokat.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz BorgBoss #1358 üzenetére
Ha visszaolvasol hamar kiderül hogy nem így gondolták a "kiadást". Csak valami gyökér kiszivárogtatta a "félész" játékot ezért adják ki úgy ahogy és elvileg most ..... Szóval már előre írták hogy jönnek javítások a közeljövőben. De a S.T.A.L.K.E.R. soha nem volt hibamentes nem is azért szeretjük ennyire.
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz kislaki92 #1347 üzenetére
Azért itt senki nem szidja a készítőket. Mindenki tudja mennyi munka van egy ilyen kaliberű projekttel. Amit szerintem az itt "várakozók" honorálni is fognak a saját lehetőségeihez mérten.
De mint fanok nem értjük hogy több év munka (számunkra várakozás ) után hogy nem lehet a saját kiadási dátumot tartani. Egy ISO egy nagyobb torrent tracker-re és szia.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Barin_Duty #1263 üzenetére
Persze, persze (majdnem elkezdtem nézni )! Kb. annyi esélye van mint annak hogy ma játszok a Lost Alpha-val. Szóval mára felfüggesztem a várakozást.
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Plazmacucci #1224 üzenetére
Hát ha nem hónapok óta, és most 0.00-tól várnám akkor nem számítana. De így kicsit csalódott vagyok, mint a kisgyerek akinek elnapolták a Karácsonyát!
(#1225) Balathruin
Ott még 0.01 van, vagy már 23.59?(#1226) mate3553
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz Barin_Duty #1194 üzenetére
Mondjuk páncélzatban meg a Military jön be legjobban.
(#1196) Dhampir
Ez a fajta [link]? Még nem találkoztam vale a S.T.A.L.K.E.R.-ben.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Na mégiscsak megélem hogy megjelenik!
Kár hogy nem vágom kellően az Angolt. Na meg az is hogy Magyar fejlesztés és nincs alapból Magyar nyelv ...!(#911) capulet75
A zónában nincs helye puhányoknak![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Pedig bíztam benne hogy születésnapomra megvehetem magamnak!
Na majd jövőre.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
"Vagy még a kés jöhet számításba. Bazi nagy, véresen csillogó kés. Olyan éles, krokodilnyúzó kés. A kés azért jó, mert csendes fegyver. És minél kevesebb a zaj, annál elégedettebb a raj. Tökön szúrjuk őket, mi aztán nem cicózunk. Puska a nyomiknak, kés a profiknak."
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz warmonger441 #821 üzenetére
Lehet nem kezeli a 8magos CPU-t (sőt). Esetleg próbálkozz valami hasonlóval mint az Ashampoo Core Tuner2. Vagy vegyél Intel I5 CPU-t.
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz warmonger441 #814 üzenetére
Csodát azért ne várj tőle ....
(#815) capulet75
Hányszor felmásztam a tetejére ... Durva élőben látni ezeket a helyszíneket.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz warmonger441 #811 üzenetére
Az FX gyenge egymagos teljesítményére tippelek ... Játsszál szolidabb beállításokkal.
Esetleg megpróbálhatod:
"CPU Control (letöltés,KATT):
1. telepíted
2. indíts S.T.A.L.K.E.R.-t, majd ugorj ki a windowsba alttabbal
3. indítsd el a CPU Controlt
4. jobbra fent a MOD kézire állítani
5. bal oldalon látni fogod a futó folyamatokat
6. jobb klikk az xrEngine.exe-re
7. hozzáadás cpu listához itt kiválasztod hány és melyik magot használja a program (jobb lent a profilnál látni fogod nálam 0011 vagyis 3-4mag)
8.én az összes többi folyamatot két magra korlátoztam 1-2 mag(1100) bal egérgomb (így a játék használja csak a fennmaradó magokat) folyamatosan nyomva tart kijelöl az összes program majd jobb klikk hozzáadás cpu listához és kiválasztod a használandó magokat.
Egy próbát megér."Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Plazmacucci #808 üzenetére
Tökre megötöltem az új hsz.-nak .... Már azt hittem a letöltési linket kapjuk.
Már vagy két hónapja nem játszottam S.T.A.L.K.E.R. -t kezd elvonási tünetem lenni.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz capulet75 #754 üzenetére
Teljesen egyetértek veled!
Azért is említettem a Skyrim-et. Már 90órát a játékban töltöttem és szerintem még a negyedénél sem járok. Óriási bejárható területek , mehet az adok veszek , .... szóval elég jó kis játék. Egy baj van vele hogy nincs benne Kalasnyikov! Szóval csak nem S.T.A.L.K.E.R. hangulat.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz capulet75 #742 üzenetére
Nincs akkora smile amekkorát ide szeretnék szúrni! Főleg ha Magyarítás is lesz hozzá (sajnos az Angolom egyenlő a 0-val). A S.T.A.L.K.E.R. a mai napig a kedvenc játékom! Amikor cikkeztek hogy leálltak a S.T.A.L.K.E.R. 2 készítésével nem kicsit voltam csalódott! De azt hiszem a Lost Alpha kellően kompenzálni fogja! Áprilisig meg kihúzom valahogy a "The Elder Scrolls V: Skyrim"-el.
Azt lehet tudni hogy lehet majd megvásárolni?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Hú gondoljatok bele 2015-re milyen jól fog kinézni!
Alig várom hogy végre feltelepítsem!Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Gyári Apple Watch Ultra 49mm Sötétzöld Alpesi pánt szíj Új M
- Xplora XGO3 G2 Gyerek Okosóra - Nano Sim, Fekete
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Black Titanium !! !! 3 Hó Jótállás
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
- Feiyu Tech Feiyu pocket + tok + 32sd evo sd 4k 60fpshez
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest