Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Nem csalni akarok, időm nincs. Nyilván elmehetnék 3x oda-vissza az összes mapra, ahol lerakatot csináltam, de nem ezzel akarom tölteni azt a kis időt, amikor le tudok ülni gámázni egy kicsit.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
Át lehet szerkeszteni az fsgame,ltx-et? Jó lenni picivel több súlyt vinni, mert sok idő ide-oda mászkálini a cuccokért.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
Nyilván nem emlékszem már, 12 év a krvarég volt. Azóta lett 3 gyerkem, meg csinálok 876459 más dolgot. Gondoltam megkérdem, mert ki tudja már, de mea culpa.
Ja, nincs zöld szerszűmosládám.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Dark Valley-ben a helikoper szétlőtte a Nivát füstölősre, még mielőtt beleültem volna. Így meg nem indul. Van erre valami megoldás, vagy töltsek be valami korábbi mentést?
-
capulet75
addikt
Ha esetleg tudsz rá valami gurvasok fegyver modot, ne tartsd magadban. Hiányolom az Oblivion Lost arzenálját.
-
capulet75
addikt
Sziasztok. Nosztalgia losztalfázás lenne. Az alapjátékra most miket kell felrakin sorrendben? Mert picit sok már a patch a moddb oldalán.
-
capulet75
addikt
Expression : Invalid call
Function : CRender::texture_load
File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\Texture.cpp
Line : 309
Description : D3DXGetImageInfoFromFileInMemory (S->pointer(),S->length(),&IMG)
Arguments : e:\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\textures\pfx\pfx_lighting_stancia_01.ddsIntelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
Sziasztok, kis help kellene. Évek óta nem Stalkereztem, most gondoltam adok az érzésnek megint. Végigtolom az alapjátékot, valami moddal ( OL ) és aztán az LA-t is. Azonban megakadtam, mert felraktam a gémet, rá az 1.0005-öt, arra az OL-t, átírtam az LTX-et, és load alatt kidob mindig. A menübe még beenged, de amint indítom a gamet, 20s load után kilép az aszalra. Mit felejtettem el?
-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
Ok. Elvileg vége a bulinak, megint a Cordonnál vagyok. Van értelme tovább játszani?
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
A Patriarch küldi után jön egy blowout, ez követően az összes monolit ellenséggé válik. Elrontottam valamit?
-
capulet75
addikt
1.4005
Az utolsót majd akkor ha már rendben lesz.
-
capulet75
addikt
Kihalt kicsit ez a topik...
-
capulet75
addikt
Megtaláltam pár fejlesztést, csak az utolsókat nem. ( Egyenlőre. ) A Veles is működik végre, ahhoz is csak a hatótáv software hiányzik. Valaki tudja hol van?
Bocsi a képért, a prtsc nem működik a játékban vmiért.
-
capulet75
addikt
Össze akarom szedni az összes fejlesztést a páncélokhoz és a fegyverekhez. A Restoration System elvileg a Countryside-on a tunnelben a lift tetején van. Ott állok a lift tetején, és nincs itt semmi. Aki tudja hogy ezek hol vannak, pls írja meg.
Van már Veles detector, 1x működött, azóta az sem. Gondolom vmi bug.
-
capulet75
addikt
Van BEAR detektorom, az egekig pimpelve, de nem jelez semmilyen artifaktot.
-
capulet75
addikt
Sakharov bunkerjében a PC-nek mi a kódja?
-
capulet75
addikt
válasz cheatergs #8079 üzenetére
Nem akarok örök életet meg végtelen lőszert. De azt igen hogy mire eljutok az erőműig, össze lehessen farmolni a pro páncélt és legyen megfelelően upgradelt felszerelés. Így is irreálisan bírják az NPC-k a lövéseket, még bőrkabátban is, szal nem hiszem hogy olyan nagy elvárás ez. Imádom a stalkert, az LA meg olyan mint ha karácsony lenne minden nap, de azért vannak benne bosszantó dolgok.
-
capulet75
addikt
A pénzt nem lehet valahogy szerkeszteni? Nagyon unom már hogy 600 kilónyi SVD meg páncélzat és egyéb felszerelés egy darab 100k-s páncél értéke ( És akkor az upgade még sehol sincs. ). Hogy a bánatba lesz 35kgmos teherbírással értelmes felszerelésed? . Egy legutolsó suttyó is 900-ért ad 30 AP lőszert, de ha én akarom másnak eladni akkor 100-at ér. Ebben az 1.4005-ben alig van artifact.
-
capulet75
addikt
Az X-10-ben az ajtó kód nem jó. Nem tudok továbbmenni, és semmi info sincs sehol. Mindent átnéztem 3x.
-
capulet75
addikt
A Forest pályán van olyan h segíteni kell egy stalkernek és bemenni a bandit campben levő bányába. Ott mit kell csinálni? Mert ki nem enged, már 5x bejártam az egészet, és folyamat psi attack van, de sehol semmi.
-
capulet75
addikt
Még mindig nem tudok súly növelni, pedig az kéne nagyon. Valaki esetleg? A DC final-el játszom.
-
capulet75
addikt
válasz cheatergs #8018 üzenetére
A Data Unpacker látja a confg mappát, de csak az, oa windows nem, hiába álítottam ár hogy minden rejtett mappát mutasson. Onnan meg nem látható az ltx, és a mappa nem másolható vagy szerkeszthető.
-
capulet75
addikt
Hmmm... nincs sys.ltx? Illetve rejtett? Nincs a gamedata mappában egyik sem.
-
capulet75
addikt
válasz Plazmacucci #8006 üzenetére
Te vagy itt a legaktívabb hater. Miért foglalkozol ezzel a játékkal amúgy, ha ennyire utálod?
-
capulet75
addikt
Sok idő után újrakezdtem az Alpát, az 1.4005-el. A kordonnál mikor mennék át Garbage-re az ottani 4 katona valami elképesztően erős. Volt amelyikbe 10-et belelőttem AKMSU-val, és még harcolt tovább. Én meg kapk 3 hitet, és vége. Ok hogy csak egy ( maxra ) fejlesztett banditapáncélom van, de a military armor sem ilyen erős. Az egyiket konkrétan fejbelőttem 5 méterről és kibírta...
-
capulet75
addikt
Sziasztok. Ezer éve már hogy nem STALKEReztem, itt az Alphaban elég az utolsó patchet feltenni, vagy kell mind?
-
capulet75
addikt
-
-
capulet75
addikt
Yantarban a föld alatti járatokban a militray base alatt van vagy 10 bloodsucker egyben. elég kemény a buli. és lesz ott egy kis meglepi. rendesen megijedtem
-
capulet75
addikt
Nem voltam hivatalos értelemben tesztelő, csak kaptam hozzáférést a 1.400-hez. Már a tesztelés vége felé, így én már bugmentesen élvezhettem a játékot.
Van egy jó pimpelt shotgun, én is azt használom. Sima söréttel a legjobb. De tényleg nehéz a gém.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Mivel már játszható és tölthető, beszélhetünk róla. Nehéz lesz. Már stalker szinten is bedurvult az AI. 35kg a max súly, ez később növelhető lesz. Persze nyilván sokan átírják majd, de szerintem nagyon sokat dob a játék hangulatán hogy nem vagy egy tank, 874652 lőszerrel minden fegyverhez, és tíz páncélzattal.
lesz még sok változás, dx10 meg 11 is, bár a 11et nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz Balathruin #7156 üzenetére
Dezodortol kaptam hozzáférést pár hete, még én sem vittem végig. Semmi titokzatoskodás nincs, csak nem ildomos spoilerezni.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz Kaszas1990 #7154 üzenetére
De, volt, illetve most is van.
-
capulet75
addikt
Nem spoilerezhetek, de jó lesz.
-
capulet75
addikt
Folyik a bogárírtás és a tesztelés, nyugi.
-
capulet75
addikt
Nekem mobil vasam van de maxon ment minden vmelyik patch után.
-
capulet75
addikt
válasz Dhampir #6960 üzenetére
Clevo at arbejde med? --- ??????????? Ennek a mondatnak nem sok értelme van.
Amúgy a vas nyár közepe-végén lesz eladó kb, akkor kezdem az asztali gépet.
És ( bebebebebeeeeeeeeeeeeeeeeee ) tesztelhetem a final alphát nem sokára.
-
capulet75
addikt
Nos, hamarosan itt van a végleges verzió! Végre!
-
capulet75
addikt
válasz Balathruin #6832 üzenetére
De.
-
capulet75
addikt
köszönöm mindenkinek
-
capulet75
addikt
A Narodnaya Solyankat honnan tudom letölteni?
-
capulet75
addikt
válasz Dhampir #6627 üzenetére
Nem kötelező de én mindig csinálok mentést előtte, és addig irtom a snipert fent amíg be nem ad vagy 80-100 lőszert a dragunov mellé, azzal nagyon sokáig el lehet menni. Az Agropormnál levő katonai bázist 90%-ban ki lehet vele irtani.
-
capulet75
addikt
Nem tudom hogy csak én vagyok-e ennyire szerencsés, vagy más a balszerencsés, esetleg egyéb anomália, de nekem nem volt gondom az LA-vel szinte soha. Volt persze 1-1 bug, ( kb tényleg csak kettő ha jól emlékszem, és az még az első verzióban ) de az újraindítás, esetleg az egyel azelőtti mentés loadolása mindig megoldotta a gondot. A poén az az hogy hosszú évekig olvasgattam ezekről a radeon driver mizériákról, nekem az sem volt soha semmivel EGYSZER SEM, pedig volt a 4800Ti-től kezdve a 6970-ig bezárólag minden vörös kártyám. És nagyüzemben toltam a játékokat.
-
capulet75
addikt
Beállítottam 500kg-ra a teherbírást, ki is irja hogy x/500, de 150-nél mégis leáll hogy too heavy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest