Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weor
csendes tag
válasz
havenday #9100 üzenetére
Innen is töltheted/tölthetitek, ha az szimpatikusabb:
https://drive.google.com/drive/folders/12IWVgamKiNT_qC21VdlSMF4bjXYUZ_lc
Ugyanazok a modok és ugyanaz a csapat, csak erről a google drive-ról átcuccoltak a yandexre, mert kifogytak a tárhelyből.
Több, mint 20 éve foglalkozom számítástechnikával, elhihetitek, hogy semmi baj nincs a yandexszel, csak egy tárhely
Nekem a HD NPC mod is bejött, itt írtam róla fentebb a 9066-os hozzászólásban.
De a HD textures mod is király, szebb minden (terep)tárgy.
Ezzel a kettővel egy baj van, hogy legalább 8 gigás videókártya kell hozzá.Ezen túl van egy legalább 4 oldalas jegyzetem helyes telepítésről, modokról, hibajavításokról, korrigálásokról, amiket érdemes megcsinálni.
Ami még célszerű, hogy Configurator nélkül elindítva gyorsabban tölt be és több az fps is, a Revisited leírásában benne van (asszem az egyik pastebin linken), hogy milyen parancsikont kell csinálni.
Tervezek ide egy részletes, képekkel ellátott teljes leírást a telepítéstől az opcionális modokig, ha lesz rá időm, de az nem idén lesz azt hiszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- War Thunder - MMO Combat Game
- SSD kibeszélő
- Bitcoin topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest