Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Hát igazából már az 1-6 is elavult,nekem nagyon sok gondom volt vele ... 2012-ben egy egy magra terhelö játékot kiadni ... hm.....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
capulet75
addikt
Ha jól gondolom akkor az X-ray ne 1.0 lesz a LA alatt. Tehát DX9. Persze lehet h tévedek, ebben a témában nagyon amatőr vagyok.
Version 1.0 - S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Version 1.5 - S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Version 1.6 - S.T.A.L.K.E.R.: Call of PripyatIntelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
M@trixfan
addikt
válasz capulet75 #38 üzenetére
Jelenleg egy E8500 van egy 1GB-os 4870 MSI OC kártyával. COP alatt azért jobb lenne már valami erősebb 1080p-ben ami DX11. A régebbi motorok is tudják fogni a gépet az ilyen utólagos grafikai tuningok esetén amikre eredetileg nem volt felkészítve. Még az is lehet, hogy COP motorral jobban futna. Azért én is remélem, hogy szépen fig menni
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Aarpok
őstag
Igen ép ma csináltam addig,de már nagyon kivoltam.Képzeld a monolitosok meg a zombik szövetkeztek,hogy eltesznek lábalól párszor sikerült is nekik Lementem a laborba ott nem haltam meg egyszer sem.Kijöttem ki se tudtam lépni a liftből ott vigyorgott a zombi.Azt lelőttem jöttek a kutyusok persze kinyírtak.Nagy nehezen visszajutottam a mosodához még 1 - 2 dolgot lerendeztem aztán most ott tartok,hogy el kell menekülni.
Bocs az offért.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
-
capulet75
addikt
válasz M@trixfan #37 üzenetére
Nem lesz ennek akkora gépigénye.Mivel a régi motorra épül, simán elég 2magos proci meg egy 4890/5770 - 9800GTX/ GTX460. 4ram is simán jó lesz alá.És ez már a high end beállitás sztem.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
M@trixfan
addikt
Azonnal mentettem a kedvencek közé. Úgy érzem számomra ez sokkal többet fog adni mint a Survarium, az már nem Stalker. A fenébe is, meg kéne újítanom a gaming PC-t mire ez kijön!
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
ZetorGumi
addikt
Várandós, mint a kismama!
Képek alapján meg bruti lesz.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
nagyúr
Egyébként hogy megy egy ilyen mod? Letöltöm, setup.exe aztán örülés, vagy kell mókolni még csomót, hogy menjen?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
proci985
MODERÁTOR
na, csak elkészül lassan ez a huge mod is.
sima stalkert meguntam, miután kb pontosan tudtam, hogy mi hol van. OL szintén. CoPt szintén kijátszottam teljesen, CS pedig szerintem sose volt teljesen kész (bár letoltam azt is).
de egy új mod jó lenne, ha már a kettő nem jön.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
Huhhhhuuuu.... nagyon várjuk!!!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
SzlobiG
félisten
Idén várható ez? Mer már nagyon várom...
Most vittem végig megint a pripyatot complete moddal igencsak jó volt.
Grafika természetesen büntet.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Hát ezek a képek azért ütnek. Nem kell nekem Crysis 2 szintű grafika, csak a Stalker Feeling legyen meg, nekem ez számít.
Ha már a modoknál tartunk, meg tudnátok mondani hogy milyeneket érdemes felrakni?
-
Aarpok
őstag
-
westcoastog
veterán
Na végre, topik.
-
Aarpok
őstag
Köszönöm,hogy létrehoztad a topikot Amennyire én tudom ez különálló játék lesz tehát a SOC sem kell hozzá.
Аарпок
-
nagyúr
Állat.
Valaha megvolt a dobozos Stalker, de már nincs meg sajna, pedig újra kellene játszani lassan
Viszont ilyen modokkal még sosem próbálkoztam, így nem értek hozzá egyáltalán, ezért lehet láma a kérdés, de megy ez önállóan, vagy kell hozzá az eredeti játék? Ha kell, akkor jó a Steam-es verzió is? Máshol már nem kapni sajnos...Aki él és nem boldog, az téved!
-
capulet75
addikt
1. Cordon
2. Darkscape
3. Rostok Factory
4. Garbage
5. Construction Site?
6. Agroprom
7. Dark Valley
8. Rostok
9. Yantar
10. Army Warehouses
11. Dead City
12. Black Marsh Swamps
13. Red Forest?
14. Countryside?
15. Outskirts?
16. Pripyat
17. Generators
18. Desolated Factory
19. CNPPIntelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
"We urgently need a volunteer modeler! Please let me know if you can help, or if you know someone, who might help us. Xray sdk + plugins are given, but you need to have SoC unpacked (textures, and meshes needed for the sdk to run properly). For modelling tool: maya, max, or milkshape, blender, doesnt matter, just be quick, and experienced. \o/"
Lehet jelentkezni ha valaki érzi az erőt.
-
capulet75
addikt
Lassan a finishez közeledik az LA,legalábbis a nem régen megjelent nyilatkozatok ezt támasztják alá. A Dezowave Group oldalán friss információk vannak, a Lost Alpha facebook csoportjában meg sok fanatikus rajongó.
Mi is az LA? Dezowave interjú 1. és 2.
Az LA teljes térképe.
És a Moddb.com oldala.
És reméljük mihamarabb megjelenik ez a remek mod, ha már A Stalker 2-őt ilyen csúnyán elmeszelték. Bármi információtok van azt tegyétek közzé a topikban, vagy ha nagyon közérdekű, akkor természetesen kirakom ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest