Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz marked one94 #32836 üzenetére
creatures\actor.ltx-ben a jump_speed sor
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Aarpok
őstag
válasz marked one94 #24550 üzenetére
Ebben nincs semmi meglepő az ilyen "fontos személyek" legtöbbször csak a játékos szívatására szolgálnak.
Аарпок
-
SaGa59
őstag
válasz marked one94 #24548 üzenetére
A legtöbbje nem fontos, de azért nem árt, ha minél többen maradnak, mert később nélkülük elég nehéz lesz a következő rohamot elintézni. Lesz majd olyan helyzet is később (pl Limanszkban), amikor egy-két fontos karakter is ott van a csapaban, akik nélkül macerás a továbbjutás.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
SaGa59
őstag
válasz marked one94 #24522 üzenetére
Magyarítás a googledrive-on is fent van Úgy tűnik, a MEGA egyre többször behal, lehet, hogy teljesen át kellene máshova költözni, csak ennyi helyet sehol sem adnak...
Frissítettem a "A Szövetség ideje v2.0" magyarítást, most a 7-es az utolsó.
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
shield
Topikgazda
válasz marked one94 #24522 üzenetére
Ma sikerült leszednem, az este nekem sem jött le.
IDE felraktam.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Phobion
őstag
válasz marked one94 #21201 üzenetére
Ez jó, nem baj, úgyis aktuális.
-
PeL
addikt
válasz marked one94 #20501 üzenetére
Van. Ne az xrEngine.exe-vel indítsd hanem a Stalker-COP.exe-vel ami a játék főkönyvtárában található
-
Antonius1978
addikt
válasz marked one94 #19577 üzenetére
Na mi van, te is lejjebb hagysz a World of Tankozasbol ? (ma en is jatszodtam vegre megvettem az E100at, de meg nincs legenyseg, es kikutattam az M103at).
SUNI igen, mondom hogy tiszta veletlenul kaptam meg azt a rohadt novenyt.Ha nem kergetozom a kepzodmennyel, akkor meg sem talalom.
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz marked one94 #18760 üzenetére
Akkor a 32 bites Win lesz a kulcs.Sajnos a módoktól picit növekedhet a memóriaigénye a játéknak.Mivel a játék motorja 2GB - ig is képes elmenni és a Win - nek is kell ezért inkább a játék száll el.Alapjátékhoz módok nélkül elég lehet a 32 bit.
Аарпок
-
törölt tag
válasz marked one94 #18755 üzenetére
Meg azt mondják, hogy 32bites win alatt a high res texturás atmosfear is hasonlót produkál.
-
Antonius1978
addikt
válasz marked one94 #18755 üzenetére
Nos egyszeru, elfogyott a memoria.Nekem ezt palyavaltaskor irja ki.Nem tudom hogyan lehet rajta segiteni, ha neked nem palyavaltaskor irja ki...
-
törölt tag
válasz marked one94 #18680 üzenetére
Hát, akkor tényleg fogalmam sincs :/
Én még a Cordonon vagyok de hálistennek már nem fagyogat. 1-2 órát simán eljátszok fagyás nélkül.
Most találkoztam ez egyik felderítővel a keleti alagút mellett, és most találkoztam Cordonon az első szerelővel a déli előörsön. Mi értelme van itt egy szerelőnek?? Egyik fegyveremet/páncélomat se tudja megjavítani, mert arra hivatkozik, hogy túlságosan is rossz a tárgy, pedig csak a feléig vannak ledegradálva. Ráadásul a páncélom is tönkrement, kezd haználhatatlan lenni, és nincs másik (vacak bandita páncélok vannak de azok nem érnek semmit)
Hol találok egy normális szerelőt? Mert ami Cordonon van az egy vicc.
-
Antonius1978
addikt
válasz marked one94 #18680 üzenetére
Hat ha jol dereng, ott azert nekem is kiakadt parszor sajnos.Amugy a LOG allomanyban mi a hibauzenet ? A legvegen irja...En az Enotot vegigvittem, sikerult, habar voltak vele gondok...
UI : lehet kesore valaszolok, ha visszairsz, mert lehet hogy kell segitsek a szomszednek szolot szedni.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz marked one94 #18678 üzenetére
Nekem is ugyanez az osszeallitas van.Szoval neked nem csak palya atlepeskor, hanem kozben is kiakad ?
-
törölt tag
válasz marked one94 #18676 üzenetére
Akkor annyi maradt, hogy a grafikát visszaveszed dx8ra (static light)
Valószinűleg neked is 2 giga ramod van, vagy ha több akkor nem kezeli le az oprendszered és ezért dobál ki.
-
törölt tag
válasz marked one94 #18649 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám! A Stalker COP főkönyvtárodban keresd meg ezt a filet:
sound_theme.script
helyezd át valami helyre ahol biztonságban van, a lényeg hogy a főkönyvtárban ne legyen. Én kivettem onnan a filet és azóta az out of memory és "kevésalemezterület" fagyások szinte teljesen megszűntek!
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz marked one94 #18645 üzenetére
Ne izgasd magad, nalam is altalaban kifagyott.Akkorjaban (1 eve) nem neztem a LOG allomanyt, de valoszinu, hogy Out of memory hibaval allt le.Viszont az automentest (amikor a palyak kozott lepkedsz), azt visszatolti.Nincs kep hozzarendelve olyankor, de tuti hogy visszatolti, legalabbis nalam igy tortent.
Ha nem tolti vissza, vagy sokat vacakol, akkor inkabb hagyd a fenebe, mielott nekilendulnel, mert marha hosszu az Enot (ugy sacc/kb 1-2 honap) es csak idegbajt kapsz ha nem tolt vissza rendesen - mint az en es Aarpok eseteben a Geo 2.
Ma reggel melo elott kiprobaltam, pripjatybol nem zatonba, hanem janovba mentem, es a mentes jo.Kesobb elinditom a jatekot, most filmet nezek, most ertem haza megfaradva a melo + a sorozes miatt -
emre
veterán
válasz marked one94 #18543 üzenetére
igen, és a 3 sgm patch-ből csak az egyik kell hozzá
majd holnap megnézem melyik az igazi
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Antonius1978
addikt
válasz marked one94 #18535 üzenetére
Azzal nem jatszodtam, csak a raja epitett/hozaadott/kibovitett Enot-tal.
Inkabb az Enottal told, ahhol van magyar szoveg, ugy emlekszem. -
Aarpok
őstag
-
rétisün
veterán
válasz marked one94 #18225 üzenetére
a way in pripyat-nál volt róla szó, de az pont csak dinamikussal megy.....más modoknál nem szokott ezzel gond lenni, statikus sztem általában működik mindegyiknél.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz marked one94 #18222 üzenetére
nálam garik is eltűnt, így most mehetek mindig az alagúton, nincs pripjatyból kalauz
-
Physicist03
senior tag
válasz marked one94 #18222 üzenetére
Semmi, egyszerűen eltűnik, tőbbé nem látod sehol, majd csak a játék záróvideójában. Pedig valamelyik modban igazán csinálhattak volna valamilyen hozzá kapcsolódó küldetéseket ha már az alapjátékban nem volt.
-
dodopek
addikt
válasz marked one94 #18217 üzenetére
Az egy lövéses küldetést csak akkor adja, ha a vegyesboltnál elintézted az irányítót(kovalszki adja a küldetést, hogy nézz utána az eltünt felderítőnek), és a bázisra visszaérve garikhoz mégy.Ha bárhova máshova, akkor nem kapod meg. Ebben a küldetésben szerezheted meg a belépőkártyát az X8 lezárt ajtajához, de csak ellátmány van benn, nem létfontosságú.
Szerk: Ha szólt a stalker, akkor utána fel kell menni az ezredeshez, Ő majd intézi a többit.
Vicces, és bárkás holttestét így találod meg legkönnyebben.Olvasd el, a Zatoni részt.
[ Szerkesztve ]
-
xFreex
aktív tag
válasz marked one94 #18214 üzenetére
Nekem 6 rémlik. Végig kell nézni minden szintet és szobát. Az egyik liftaknán keresztül juthatsz majd be a jodás szobába. Velük vigyázz! Nem halhatatlanok, csak iszonyatosan magas a gyógyulási képességük. (Ez persze alapesetben igaz. Complete már javította.) A gránátot és a Gauss puskát nem kedvelik.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
rétisün
veterán
válasz marked one94 #18186 üzenetére
kapsz egy 'plecsnit':
kérezz nyugodtan, bár az alapjátékkal már nem sokan játszunk (a legkülönbözőbb modok kerülnek sorra) azért természetesen válaszol valaki, ha tud....
-
rétisün
veterán
válasz marked one94 #18184 üzenetére
zatonban: a cementgyár alatt, mocsárban (ahol a heli van), fenyőtölgynél, jupiterben: lápos, betonkád, kőfejtő, rendellenes liget anomáliákban találhatsz.
azért hátránya is van, ha 4 mberrel indulsz neki, mert szeretnek meghalni útközben, szóval ha mindenkivel át akarsz érni, bizony sokszor neked rájuk vigyázni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz marked one94 #18181 üzenetére
-Te.
-Zulu fent a toronyban a Janov állomás mellett.
-Vánó akinek elintézted a banditás balhéját és ott van a Janov állomáson.
-Kósza aki a monolithos csávó és besegítetted valamelyik frakcióhoz, annak az ajtaja előtt áll Janov állomáson.
-Szokolov meg a helikopterpilóta a tudósbunkerban a Janov állomás mellett. -
törölt tag
válasz marked one94 #18179 üzenetére
4-et. Te vagy az ötödik.
-
Stalker78
tag
válasz marked one94 #16445 üzenetére
Fura dolog a Fix biztos kell neki és abban van 3 orosz nyelvű mappa abból elég az elsőből a gamedata (kikapcsolja a dinamikus hudot).Esetleg a log-fájlt megnézhetnéd ott nem ír - e valamit.Ahol a játék a mentéseket tárolja ott van egy log mappa és abban egy log fájl.
-
ViZion
félisten
válasz marked one94 #15877 üzenetére
Nem lehet nagyon bóklászni, főleg az elején, amíg nincs fain ruhád. Minden -még a megszokott helyek is- radioaktívak.
Antonius1978 és dodopek: Jajj má! Ne legyetek negatívak Fel kell ugrani a betondarabokra. Onnan távcsövessel leszedni pár kutyát, megvárni a vérszívókat. Az ugrálós nagymacska lehet csak gond, a csahosok nem ugranak! Lepukkant egyet, vár... Odamegy a többi, ezek a malacok meg is akarják kajolni. Csak türelem, és betontól betonig futás, felugrálás. Van, ami rádióaktív. Az út bal oldalán kell menni, ott jobbak a lehetőségek. Van egy kidőlt fa, arra is lehet menni. Utána az elhagyott faluban van 3 vérszívó, illetve fent vannak a dombon. A toronyból el lehet kapni, vagy oda mennek a toronyhoz.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Antonius1978
addikt
válasz marked one94 #15875 üzenetére
Ne izgasd magad, ugy tunik, ez a mod eleg rovid, sztem egy hetvegen siman vegig lehet vinni.De legtobb 5 napot adok neki.
Szoval nem csak WOT rajongo vagy ? -
Medvelászló
senior tag
válasz marked one94 #4521 üzenetére
Más nem kell hozzá,peccs vagy valami?
-
trassher
addikt
válasz marked one94 #4435 üzenetére
Este mivel vaksötét van és lámpát kell kapcsoljak ugyanúgy meglátnak nem? Nightvision-öm az nincs. Amúgy Misery moddal játszok, nem tudom ez számít e valamit.
Redmi Note 7
-
dodopek
addikt
válasz marked one94 #4243 üzenetére
Én a Pripyat alagútnál hagytam abba, és kezdtem az elejéről a 2.0-val. Szerintem ( legalábbis az eleje) nehezebb, mint az 1.7 volt. Kevesebb artyfract,szegényesebb kereskedői kínálat.
De stabilabb, úgyhogy nem bántam meg. -
PeL
addikt
válasz marked one94 #4070 üzenetére
Az vicces, amúgy csak az elején van mindig ilyen pénzszűke, 2.0-ban már 300.000-em van, 2/3 részben fullos exoval, 2/3 fullos AEK gépfegyverrel, már ezekre megvettem a teljes átalakítást is ami 20K+20K volt, így alig kopnak a cuccaim Ja meg a Strikert is felturbóztam. Mondjuk az EXO mellett nincs gondom a súllyal mert fejlesztve 115kg-ot tudok cipelni és van nálam egy Goldfish artifakt ami még +15 kilót ad ha nagyon kell, ezzel meg a herkules bogyóval közel 150kg-ot el tudok cipelni, Jupiteren 1-1 körben úgy 16-18K értékű cuccot viszek be Yanov-ra és adok el.
Hiába nem tudok még benne futni de olyan lettem mint egy két lábon járó tank, nincs akadály, csak az alpha osztag öl meg állandóan de azok szerintem túljátszák a szerepüket, mindig tudják hol vagyok mert még a bokrokon keresztül is leszednek egy golyóval. Meg azt imádom hogy az észlelési csíkban 1 vagy 2 csík telik fel és már tudják hogy ott vagyok, meg ha valahol feltűnök és utána fedezékben arrébb megyek úgy hogy nem is láthatnak, akkor is mindig odavágják az arcomba a gránátot... Ezek picit fel szoktak idegesíteni, de imádom ezt a játékot így ezzel a moddal
Amúgy ez az AEK tényleg annyira durva fegyver hogy nem is kellene igazából vinnem mellé semmit, egy Alpha Squad-os "Mongol" nevű sniper lőszeres karabélyt is feltuningoltam de rájöttem hogy tök felesleges volt, mert az AEK-el + AP lőszerrel szétlövök bármit 1-1 sorozattal, nem beszélve arról hogy sniper puskának is tökéletes, picit jobbra lövi a golyót az optikában de már kitapasztaltam, így szinte mindig betalál a fejes
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz marked one94 #4064 üzenetére
A 4051-ben írtam, fogsz a dobozért kapni egy FN-F2000 Hurricane fegyvert, 80-as tárral, ami elég brutális mindenhez. De csak majd Pripjatban.
Igen a dobozba került fegyverekből, de akár anomáliából is alkatrész lesz, ezen alkatrészek nélkül hiába van meg a megfelelő toolkit-ed, nem fog tudni fejleszteni egyik szerelő sem.
Csalás nélkül még mindig az anomália vadászatban van pénz
De én az elején sikkasztottam kb. 8 millát az elég volt végig mindenre, és csak a játékra kellett figyelnem.dodopek
Gyakorlatilag egy hordozható teleportról van szó. Ami az adott pályarészen egy kattintással eljuttat az egyik pontról a másikra. Viszont map-ok között nem használható.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
dodopek
addikt
válasz marked one94 #4064 üzenetére
Én eladtam a rádiót.Remélem nem fog kelleni..
Ha berakod a dobozába, szétszedi alkatrésznek,és több fejlesztést tud megcsinálni.Emre!
Amúgy mire is való a gps red, és hogy kell használni?[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz marked one94 #3962 üzenetére
documents & settings mappából ne felejtsd el kitörölni a stalker mappát amit a mentéseknek és konfigurációs fájlnak csinál
-
PeL
addikt
válasz marked one94 #3959 üzenetére
1.6.02-es a játék? ha nem akkor arra patcheld fel. a főmenüben baloldalt alul meg tudod nézni a verziószámot. a modot a linkről töltötted le?
-
emre
veterán
válasz marked one94 #2672 üzenetére
nem vagy elég türelmes
oázis video[ Szerkesztve ]
-
GhostLead
tag
válasz marked one94 #2669 üzenetére
Itt találod meg az Oázist!
először egyesével végigmész a csillogó "függönyökön" és utánna sorban mindegyik alatt és láss csodát ott lesz az oázis! letéped a cuccot és utánna spuri fel a létrán! v. jó erős fegyver legyen veled!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest