-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
válasz xFreex #18215 üzenetére
A fenébe én 3nál feladtam a keresést így is felmérgelt, hogy dobált az a izé folyton.
Mondjuk én 4 törpét megöltem és annyit csináltam
De akkor vissza megyek és jobban szét nézek.Ja amúgy tegnap végig is vittem a játékot de 1 küldetést valahogy nem adott be (lehet többet csak nem emlékszem rá)
Azt mikor a zsoldosokat kell levadászni az emeletről Pripyatban.
Pedig szólt a stalker hogy átvezette őket, de semmi küldetést nem kaptamJa és a két barátot hol fogom megtalálni a vodkás csávónak? Most nem jut eszembe a neve
Elnézést hogy ennyit kérdezek
You'll Never Walk Alone
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Star Wars Outlaws - Special Edition - PS5 + Steelbook ( Fémtok )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest