Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz marked one94 #4070 üzenetére
Az vicces, amúgy csak az elején van mindig ilyen pénzszűke, 2.0-ban már 300.000-em van, 2/3 részben fullos exoval, 2/3 fullos AEK gépfegyverrel, már ezekre megvettem a teljes átalakítást is ami 20K+20K volt, így alig kopnak a cuccaim Ja meg a Strikert is felturbóztam. Mondjuk az EXO mellett nincs gondom a súllyal mert fejlesztve 115kg-ot tudok cipelni és van nálam egy Goldfish artifakt ami még +15 kilót ad ha nagyon kell, ezzel meg a herkules bogyóval közel 150kg-ot el tudok cipelni, Jupiteren 1-1 körben úgy 16-18K értékű cuccot viszek be Yanov-ra és adok el.
Hiába nem tudok még benne futni de olyan lettem mint egy két lábon járó tank, nincs akadály, csak az alpha osztag öl meg állandóan de azok szerintem túljátszák a szerepüket, mindig tudják hol vagyok mert még a bokrokon keresztül is leszednek egy golyóval. Meg azt imádom hogy az észlelési csíkban 1 vagy 2 csík telik fel és már tudják hogy ott vagyok, meg ha valahol feltűnök és utána fedezékben arrébb megyek úgy hogy nem is láthatnak, akkor is mindig odavágják az arcomba a gránátot... Ezek picit fel szoktak idegesíteni, de imádom ezt a játékot így ezzel a moddal
Amúgy ez az AEK tényleg annyira durva fegyver hogy nem is kellene igazából vinnem mellé semmit, egy Alpha Squad-os "Mongol" nevű sniper lőszeres karabélyt is feltuningoltam de rájöttem hogy tök felesleges volt, mert az AEK-el + AP lőszerrel szétlövök bármit 1-1 sorozattal, nem beszélve arról hogy sniper puskának is tökéletes, picit jobbra lövi a golyót az optikában de már kitapasztaltam, így szinte mindig betalál a fejes
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest