Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz SaGa59 #26799 üzenetére
illetve előfordulhat, hogy meghal valaki, aki kell(ene) később, hogy továbbjuss. nálam legutóbb anarxisT halt meg a támadás során (katonai raktárak), utána hiába akartam beszélni bárkivel, nem tudtam továbbmenni.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
SaGa59
őstag
válasz Sensut #26798 üzenetére
Vigyázz, ebből két verzió is van. Az elsőnek Gladiator II - A szövetség ideje a címe, míg a másiknak A Szövetség ideje 2.
Az első rövidebb, gyakorlatilag a második feladatinak egy részét tartalmazza, kicsit más megoldásokkal.
A második sincs teljesen befejezve, a végén lesz egy feladat, ami függőben marad, és a következő részre igérik a folytatást, de van ebben is épp elég járkálni való.Itt-ott hajlamos elakadni.
Egy helyen szinte mindenkinek: a Borongósban lesz egy feladat, ahol a leszakadt hídon túl kell elintézni egy Alfa-bio osztagot. Ha ott egy alfa a susnyásban elhever, nem folytatódik az a feladat. Meg kell keresni ezt az alfát és ha lelőtted, jön egy helikopter támadás. Ha ez elmarad, akkor nem fogsz több feladatot kapni.
Még egy ilyen pont biztosan van. A bár hátsó részében mkadm-től fel lehet venni egy mellékes feladatot, meg kell keresni az általa összállíott enciklopédiát. Ugyan mellékes feladat, de ha nem találod meg, a fő vonal feladatait sem kapod meg egy ponton túl.
Ha olyan feladatot kapsz (az elején több is van), ahol csapattal kell vissszaverni a táamdást, érdemes figyelni a csapatársaid életvonalát és vigyázni rájuk. Nem okoz gondot, ha magadra maradsz, csak a következő akcióban már egyedül leszel...
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Sensut
őstag
Tetszett a Rossz Társaság (Plohaja Kompanija). Bár nem sokat értettem a sztoriból és van néhány befejezése is, egész jó kis változatos mod lett, mindenféle erőltetett sztalkeresdi nélkül. A Szövetség Idejét (Vremja Aljansza) kezdtem el, ami kinézetre profi munka, kíváncsi leszek a fejleményekre. Azt már látom, hogy Csapos mintha lelépett és talán ez a lánya?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Antonius1978 #26793 üzenetére
igen, jöhetne. megköszönöm
holnap délután 4 után leszek csak gépnél, szal....ezt a grafikai dolgot is meglesem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Antonius1978
addikt
válasz - = Zk = - #26792 üzenetére
Jelenleg az alapjatekkal jatszol akkor csak ? es arra akarsz valami grafikai tuningot ? Probald az Absolute Nature 2-t.
Kuldhetek neked olyan XVM-et, amiben be akarod allitani a dolgokat...marmint a nagyobb penzmennyiseget. -
- = Zk = -
félisten
válasz Antonius1978 #26791 üzenetére
(még) nincs gamedata mappám...
csak kell az az SGM meg vmi grafikai tuningoló
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Antonius1978
addikt
válasz - = Zk = - #26790 üzenetére
Az a gamedata/configs/gameplay konyvtarban tudod allitani, F4 a character_desc_general-on, es ott at tudod irni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz xFreex #26785 üzenetére
értem ez alatt azt, hogy kezdésnél legyen annyi rubelem, amennyit beállítok...
erre gondolok leginkább" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sklopp
őstag
válasz rétisün #26787 üzenetére
Jól tudod, mindhárom helyen van bankár. Plusz további pénzszerzési lehetőség, Szakáll pultja mellett álldogáló "kiskereskedő" árul PDA törő programot, így a hulláktól is lehet pénzhez jutni.
(#26788) Dhampir: valóságos botrány kihagyni, hisz szinte kötelező alapmű a modok között.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz - = Zk = - #26784 üzenetére
SGM alapú modokban még bankár is akad a Szkadovszkon, ha jól rémlik.
-
xFreex
aktív tag
válasz - = Zk = - #26784 üzenetére
Complete.
Minden egyben. Bár nem tudom, hogy pénz módon mit értesz, de abban a hulláktól kapsz valamennyit.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok.. ismét itt
feltettem a gémet (steam) és gondoltam tapasztalt STALKER userként gondoltam feltúrbózom kicsit a gémet
jó grafika mod és pénz mod kéne leginkább" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SaGa59
őstag
válasz Riot Gin #26781 üzenetére
Csak az a kijárat van. Azon át tudsz visszajutni Szakállhoz, de azt már csak elolvashatod, hogy oda értél, és attól függően, hogy mit teljesítettél menet közben, mi történt a többiekkel a későbbiekben.
A kereskedő noteszére nem emlékszem, de ezt a modot többször is megcsináltam, mert bizonyos feladatok másképp jelennek meg és hajthatók végre bizonyos korábbi feladatoktól függően és az biztos, hogy a Szakállnak viendő relikvián kívül mindennek meg van a gazdája helyben...[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Riot Gin
aktív tag
Dolina Sohorov / Valley of Whispers / A Suttogások völgye (Ki - ki hogy nevezi):
Megvan, az Oázis szíve. Szakáll merre a bűbánatos ****** életbe van már hogy ott ****ne meg az a r***dt k***va **ten az már!
Megvan a kereskedőnek a notesze is, ami a lezuhant repülőgép mellett volt. Csak 1 map van, amire kitesz a játék, vagy lehet esetleg tovább menni? Am hiába van meg a notesza a kereskedőnek, nem tudom oda adni neki vagy teljesíteni a küldetést.
Esetleg valaki kitud segíteni ebből az isten verte átkozott helyzettből? Csak mert a mapot hiába fésültem át 5-ször nem találtam más kijáratot csak azt, amelyikkel vége lesz a játéknak.
Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects
-
Sensut
őstag
válasz SaGa59 #26762 üzenetére
Igen, ilyesmi. Megnéztem a videót. Valamitől nem tudok visszamenni oda egy ideje, mert folyton kidob a játék egy ugyanazon ponton. Történt valami valahol, mert nemrég még visszajártam az indulási ponthoz többször is, most meg crashel s nincs türelmem keresni a hiba okát. Végül is tekinthetem befejezettnek ezt a modot is azt hiszem, mert más feladatot már nem kaptam sehol, csak ki kellene jutnom .
-
rétisün
veterán
válasz SaGa59 #26778 üzenetére
" A végkifejlet szempontjából tulajdonképpen mindegy, csak rosszul esik az embernek..."
igen, ezért is álltam neki vagy 5x, hogy megvédjem (egyelőre ogre-t) de ha a bio-kat le is tudtam szedni időben, akkor meg a 'vadak' (nem jut szembe a nevük ) nyírták ki 200 m-el odébb.
most nézem a videókat, trio ad egy beretta távcsövest, ha több figurát megtalálok neki, mint amennyi most megvan (talán 4 van meg) asszem muszáj lesz lesnem, hol lehet megtalálni őket
már ha a videókban mind benne van.[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
SaGa59
őstag
válasz rétisün #26777 üzenetére
Ogrét nem tudod megvédeni semmiképp. Scriptelt a dolog.
Lesz egy másik tag, akit majd radarról kell átkisérni a borongósba. Őt elkiséred a radar határáig, aztán eltűnik. Meg lehet keresni és meg lehet védeni (ő nem rambóskodik, inkább elbújik), de ha hagyod elkóbászolni, előbb-utóbb kinyírják. Róla írtam, hogy ha elveszíted, viheted te a tatyóját, illetve ha sokat vacakolsz vele, lekésheted a feladat végét és mire visszaérsz a szérummal, a fertőzött manyusok lemészárolják egymást. A végkifejlet szempontjából tulajdonképpen mindegy, csak rosszul esik az embernek...STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
rétisün
veterán
idióta, balf**z npc-k....Время Альянса mod, feladat: kísérd ogrét pripjatyba. persze nem sétagalopp, alfa-bionikusok jönnek szembe, és nem tudok annyira 'előredolgozni' még távcsövessel se, hogy ez a marha ne lövesse le magát, mert persze rohan előre, akármi is van. 5-6 alkalommal újrakezdtem, de hülyeség ellen nincs orvosság
hát akkor így jártál, hülye...még szerencse, hogy nem kell életben maradnia, mert a cuccaiból ki lehet szedni, ami kell tőle.
-
Antonius1978
addikt
válasz Riot Gin #26772 üzenetére
Igen, arra gondoltam, monitorkartya, videokartya, egykutya.
Szoval a te kartyad az enyemnel jobb, raadasul 2 gigas, az enyem 1 gigas 9500as Nvidia, szoval nem ertem hogy hol lehet a gond.
Ez a kivag az asztalra jelenseg mikor jelentkezik ? Amikor mas palyara mesz at ? Asszem igy voltam a Lost Alphaval egy darabig, csak akkor tudtam atmenni egy masik palyara, ha elotte lebutitottam a grafikat.
De az is lehet hogy a Fotograf modnal volt ez a jelenseg, mar nem emlekszem.
Nade a lenyeg, hogy a magas texturakat ha lecsokkented, akkor kevesebb memoriat eszik a jatek egyertelmuen.
Ezek a modok fel vannak tupirozva fulonfele grafikai modokkal is egyben (egyesek), ahol kitores, savas eso, a stalkere zombiva valtoztatasa (asszem az Atmosfear 3 tudja ezt) stb gondolom sokkal tobb memoriat zabal.Amugy eloszor a Stalkert en 1 giga rammal, amibol 256 mega alaplapi monitorkartya volt, ugy toltam vegig
-
SaGa59
őstag
válasz Riot Gin #26772 üzenetére
CTD-kre van egy megfigyelésem, igaz, az SGM 2.2 Enot verzión tapasztaltam, a többivel kevesebb az ilyen gondom.
Szóval: I5 proci, 4 fizikai maggal. Ha az xrengine.exe-hez mind a 4 magnál be van pipálva az Affinity, akkor sokkal sűrűbben kivág, mintha csak kettőhöz. Sebességben meg észrevehetetlen a különbség.
Gyanítom, ha a proci 2 fizikai mag + 2 multithread-es, még gyakrabban kidobhat, ha mind a 4-hez hozzá van rendelve.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Riot Gin
aktív tag
válasz Antonius1978 #26771 üzenetére
"monitor kártya" Az meg mi? Új Pokémon? Videókártya esetleg? Vagy csak én értem félre? Am videókártyám ( ha erre gondoltál): Nvidia Geforce 450 GTS 2048mb
Egyébként egyet értek azzal hogy a történet számít.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Riot Gin #26770 üzenetére
Lehet hogy csak leginkabb az alapjatekhoz jo, nem pedig a modokkal.
A Devolutuinnek van javitasa ? nezz utanna, en mar nem emlekszem, kb 2 eve jatszodtam vele.
En ugy velem, hogy ennel a jateknal a grafika masodlagos, a lenyeg a tortenet elvezete
Azt mostmar tudom hogy 3 gigad van, es milyen a monitorkartyad ? -
Riot Gin
aktív tag
válasz Antonius1978 #26769 üzenetére
Van, meg van. Kipróbáltam AMK 2.0 Devolution-nél és nem jó. Most nyomultam Spectrum moddal, ott nem volt ilyen, de szintén kivágott a pí-be. Közepesnél alább veszem a grafikát, hát ha úgy jobb, de remélem annyira nem lesz f.s a grafika hogy kidobjam a taccsot.
SMRTER 0.41-hez van magyarítás?
-
-
xFreex
aktív tag
válasz Riot Gin #26763 üzenetére
Azé annyira nem kell oroszba menni. It van egyben. Most szedtem le én is.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
Riot Gin
aktív tag
válasz Dhampir #26760 üzenetére
Köszi, látom nagyon orosz a dolog. Egyenlőre hagyom a fenébe, mert ahogy láttam, nagyon orosz oldalakon kell mozogni ahhoz hogy le tudjam tölteni. + még a magyarítást se tudom hogy hol van. Hejj...
-
SaGa59
őstag
válasz Sensut #26758 üzenetére
Úgy emlékszem, a feladat leírásban benn van, hogy Szakállhoz a Zatonra kell visszamenni. És amikor kimész ott, ahol bejöttél az elején, jön az epilógus, amiben az eredményességedtől függően megírja, kivel mi történik a későbbiekben.
-
Sensut
őstag
válasz rétisün #26749 üzenetére
Szerintem sincs befejezve a mod, hacsak valahol nem bújkál Szakáll, mert ez a feladat mindenképpen arra utal, hogy valahol neki itt kell lennie, és nem egy esetleges folytatásban. Egyébként ennek a feladatnak semmi értelme. Elvinni neki valamit, az más, de beszélni
Amúgy folytatásról beszéltek a tudósok is, akik a barlangban felfedezték a labort, de visszatértek a bázisra velünk együtt.
-
Sensut
őstag
válasz SaGa59 #26750 üzenetére
Igen, emlékszem amikor az egyik kereskedő a folytatást emlegeti. Még egyszer neki futok akkor, ha Szakáll nincs is jelen. Legalább valahol megemlíthették volna, mert a feladat úgy szól, hogy "vigyem el". Ha úgy lenne, hogy őrizzem meg, akkor OK, mert tudom, hogy nem kell megkeressem az illetőt. Vagy ha legalább lehetne szabadon kereskedni a feladatok közt, vagy kutakodni a területen, akkor el lehetne szórakozni, de itt minden vagy sugárzik, vagy tele van mutánssal, ami ad egy szigorú linearitást a történetnek egy idő után, és ez ellent mond a Stalker törvényeinek. Nem is értem, hogy a szakadékok mélye miért annyira sugárfertőzött? Ha beleestél, kampec. Tudtommal a szennyeződés a levegőből jött és a növények tárolják leginkább. Hagyhatták volna a szakadékokat helyenként kijáratokkal, és akkor a mutáns csordákkal sem volna baj, ki lehetne kerülni őket. Így viszont csak vásárolom tonnaszám a lőszert és pazarolom az ebekre, mert ha kicsit arrébb lépek az erdőbe, akkor ott hemzsegnek a láthatatlan anomáliák meg a repedések. Na, de mindegy, ez csak egy mod, ami lehetett volna jo(bb) is.
-
Dhampir
félisten
válasz Sensut #26748 üzenetére
Ha elakadnál, akkor itt látható egy 8 videorészletből álló "puska", de spoileres.
-
-
Riot Gin
aktív tag
Na emberek, megtaláltam amit mondtatok.
Probléma:
AMK 2.0 Devolution mod a Stalker Cop 1.6.0.2 eredeti dobozos verziójával. A játék elindul, menüben ok a dolog, új játék sztalker szint, a játék betölt, majd mikor nyomok egy random billentyűt kidob.Ezt a fájlt találtam a játék főkönyvtárában (ahol található a bin, a gamedata stb. stb)
Ennek a fájlnak ez a neve: mod_crash_log.és ez van benne:
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_begin
[end]
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_impact
[end]
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_impact_02
[end]
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_outro
[end]
[start]
There are no looped sound with path: ambient\blowout\blowout_particle_wave
[end]
[start]
There are no looped sound with path: ambient\blowout\blowout_rumble
[end]
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_wave_01
[end]
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_wave_04
[end]
[start]
There are no looped sound with path: anomaly\acid_rain
[end]
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_begin
[end]
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_impact
[end]
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_impact_02
[end]
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_outro
[end]
[start]
There are no looped sound with path: ambient\blowout\blowout_particle_wave
[end]
[start]
There are no looped sound with path: ambient\blowout\blowout_rumble
[end]
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_wave_01
[end]
[start]
There are no sound collection with path: ambient\blowout\blowout_wave_04
[end]
[start]
There are no looped sound with path: anomaly\acid_rain
[end]Ennyi amit ír.
[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
válasz rétisün #26749 üzenetére
Egyedül Szakáll feladatát nem lehet leadni, mikor csak az a feladat marad, hogy menj el hozzá, akkor van vége a modnak, mert ki kell menni hozzá a területről. A többi mind teljesíthető.
Egy ponton van arra utalás, hogy lehet folytatás, de ott is csak annyi, hogy mondja a karaktered valakinek, hogy most nem lehet felfedezni valami barlangot, csak a folytatásban.Ha jól emlékszem. Fjodor flash drive-ja Maxim első táborhelyén lévő kereskedőnek kell, de az is lehet, hogy valamelyik szerelőnek. A modban a mutánstúltengés valóban gond, illetve az keverhet meg, hogy az összeszedendő cuccokat spontán módon is meg lehet találni még mielőtt a feladatot felvetted volna.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Sensut #26748 üzenetére
valószínűleg még nincs befejezve a mod, azért maradnak a végén befejezetlen feladatok...szakállhoz pl. nem is tudsz eljutni, mert a völgyből nem lehet kimenni.
illetve az is lehet, hogy közben meghalt, akinek a cuccok kellenek. ha jól emlékszem nekem is maradtak meg dolgaim, amiket nem tudtam kinek adni.
-
Sensut
őstag
Valaki játszotta végig a Suttogások völgyét. Ez a feladatkiosztás ritka szar ebben a módban. Az elején a nyakamba zuhant egy csomó tennivaló, aztán most azt se tudom ki bízott meg mivel. Járkálok itt össze vissza a mutánsok közt, mint a töketlen, de nem találom kinek kellett Fjodor flash driveja, hol van Szakáll, ki az az Oleg . A térkép üres, még csak be se jelöli a környéküket legalább. Ott állnak a megtalált cuccok a zsákomban és egyszerűen nem találom a megbízókat. Már harmadszor járom végig a területet, de feladom. S közben a mutánsok csak szaporodnak... Pedig az elején jónak indult a mod új térképpel, szép grafikával. Kár, hogy a készítők fantáziájából nem futotta többre holmi végtelen mutánshordák respawnolásánál az alig néhány ötletes, de elcseszett feladat mellett. Még a Way to Pripyat modban volt ennyi bugyuta feladat, de ott legalább megjelölte a térképen a megbízókat. Itt még azt se.
-
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #26746 üzenetére
Elgondolkodok rajta, de este a CS-el hülyére játszottam a fejemet, jólesett kikapcsolódni.
Írj Dodonak egy privit, ha gépközelben van, feltehetően válaszol rá.
-
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #26744 üzenetére
Bőrkötényben a Lápon,
avagy "Tut Ajosch", a sár hátán is megélő sztalker fél gumicsizmában vergődik be a Tiszta Égbolt bázisra, hogy az eldobált szimatszatyrokból összegürizett pisztolytöltények árából végre megnyithassa az Ó-Tudat által pártfogolt fodrászműhelyét.A mester későbbi sorsa sem ismeretlen; az Új-Tudat segítségével kocsmát nyit Zatonban a Leégett Falu közepén, ahol még télen sincsen hideg és a vérszopók az alacsony vérsejtszámú sztalkerek helyett inkább a szilvapálinkának árult lejárt szavatosságú, csurgó levű dzsemet szopogatják.
A Jupiterben szerencsére összefut Cibere bajtárssal, aki jó pénzért megosztja vele az ecetes korpaőrleményből készült energiaital titkát. Az idő szorításában azonban lezuhan a legközelebbi szállítóhelikopter a dűlőút mellett, majd a "Dinnye" nevű sztalker az egész rakományt elássa Szaturnuszban, ahol egyebek mellett maszek csillagvizsgálót működtet.
Dodopek honlapja még elérhető, remélhetőleg gondozza majd továbbra is.
-
Antonius1978
addikt
-
rétisün
veterán
válasz SaGa59 #26740 üzenetére
egyelőre itt még nem tartok, most lőttem le az alfás helikoptert, meg
lelődöztemlelődöztük őket a tanyánál, hogy a szabadság odaköltözhessen. csak éppen nem tudok beszélni a főnökkel, pedig (elvileg) meg se halt a nagy lövöldözésben....amúgy nem rambóztam, de amikor minden oldalról bio-k támadnak, muszáj volt részt vennem a csetepatéban.
-
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #26738 üzenetére
Amugy a Stalker sem valami valosaghu, mert nem setalhatsz sugarszennyezett ovezetben 1 szal borkabatban
Batman és a Macskanő óta hiszek a bőrcuccok tartósságában.
A Clear Sky Completeben a mocsári bőrkabátosokat a Viper sem iktatta ki egykönnyen.[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
válasz rétisün #26739 üzenetére
Magát a raktár komplexumot úgy lehet elfoglalni, hogy meg kell egyezni a helyi brigáddal (ott ácsorognak a dombon lévő farmon, a Bár felöli bejárat mellett, jobbra), meg a Komisszárral, hogy a bárból átküldenek egy helikopternyi csapatot és azok majd segítik a helyieket, hogy kiszorítsák a raktárból az alfa-biokat.
Ehhez először meg kell tisztítani a környéket, 3 vagy négy kisebb csapattól, addig nem indul a helikopter. Aztán össze kell rakatni egy spéci védőruhát, ami (talán másfél percre) láthatatlanná és a pszi sugárzás ellen immunissá tesz. Ha ez megvan, akkor be kell rohanni, a főbejáraton, semmivel nem törődni, a megkapott két aknát lerakni a két PSzH alá, és futás a jobb hátsó őrtoronyba, aminek a felső szintjén ott van a kapcsoló, ami lelövi a pszi sugárzót. Ha nem érsz oda időben, kakukk, meglátnak meg a sugárzás is kicsinál. Ha igen, akkor talán a toronyban lévő tagot kell lelőni, lekapcsolni a sugárzót, aztán semmi dolgod, mindent megcsinálnak a helyiek.
Ebben a modban nem rambóskodni kell, hanem követni az utasításokat meg a tanácsokat.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
rétisün
veterán
válasz SaGa59 #26729 üzenetére
ezek szerint te végigjátszottad...
elfogynak ezek a biobizbaszok a katonai raktáraknál, vagy tényleg addig jönnek, amíg már teljesen lepusztul minden cucc (páncél, fegyver) lőszer elfogy, lelőnek, és ott a mod vége?úgy látszik, minden mod készítője csak annyira tartja a katonai raktárakat, hogy mészárlást lehessen rendezni...eddig tetszett ez a mod, de itt valahogy elgurult a készítők gyógyszere
-
Antonius1978
addikt
válasz Carline #26737 üzenetére
Nos termeszetesen meg lehet csinalni igy is, akinek nincs sok ideje jatszani, vagy unja, az ezt is megteheti.
En altalaban sosem csalok semmilyen szinten semmi jatekban, mert valahogy igy szeretem...meg aztan vannak jatekok ahol nem is lehet, szoval vagy vegigkinlodod 5x-10x ha be akarod fejezni a jatekot, vagy hagyod a fenebeAmugy a Stalker sem valami valosaghu, mert nem setalhatsz sugarszennyezett ovezetben 1 szal borkabatban, vagy a hatizsakodban nem fer el 20 konzerv, meg 3 mesterlovesz es egy Gauss puska - me'g a hatadra vetve is eleg hulyen nezne ki az ember annak ellenere, hogy mondjuk elbirnad valahogy a 4 fegyver sulyat.
Szoval arra akarok kiterni, hogy hulyen oldottak meg ezt a minden cuccot bele a motyonkba dolgot, esszerubb lett volna ha csinalhatsz nekik rejtekhelyet hogy kesobb valaki - te vagy mas, vagy tobb ember - utannamenjen.
Az SGM-ekben viszont nagyjabol sikerult majdnem igy megoldani, a foldrehelyezheto hatizsakokkal, amit oda beteszel, nem vesz el.Mondjuk meg azt kellett volna megoldjak, hogy eladod X osszegert - a benne levo cucc fuggvenyeben - a rejtekhely holletet, es akkor utanna sem kellene menj, nem is kellene cipeld, meg ilyenek.
Vagy megjelenjen a hatizsakod egy masik reszeben a rejtekhelyen fellelheto cucc es azokbol adjal el stb. -
Carline
őstag
válasz Antonius1978 #26731 üzenetére
Én az SGM-ben a medúza artinak csináltam bőven ütősebb bővített tulajdonságokat.
Nehéz részeknél fel az övre, meg plusz cipekedésre is jó lett a +100 kg súlyhatárral. A francnak sincs kedve többször oda-vissza szaladgálni a fegyvereket összeszedni és piacra dobni vagy kardánnak leadni.----------------------------------------------------------
Akciós a Stalker csomag Gamepod hír.
[link][ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
SaGa59
őstag
válasz Aarpok #26733 üzenetére
Én a GOG-nál vettem a nyáron akcióban, ott nem steames-t adnak, de a legfrisebbet és eddig nem volt emiatt gondom. A ShoC-ot kellett két mod miatt visszabutítani 1.004-re de arra megvolt a mod mellett a szükséges csomag.
Azokat a modokat, amikkel gond lehet, eleve repack formában érdemes letölteni az orosz site-okról. A megvásárolt verzió csak azért kell, hogy ne szégellje az ember a pofáját, hogy ennyit játszik vele és még csak nem is fizet a fejlesztőknek semmit.Mondjuk én steamest nem vennék, a GOG rendszeresen akciózik és ott is ilyen 10 euro környékén szoktátk olyankor adni a trilógiát. Most egy részért kérnek kb 9-et...
-
PeL
addikt
Akinek még nincs meg, most nagyon olcsón beszerezheti a STALKER triológiát:
http://www.bundlestars.com/all-bundles/stalker-complete-bundle/
-
Antonius1978
addikt
válasz Sensut #26730 üzenetére
Hat azert az a 66 health restoration nem lehet semmi...vajon mennyi ido alatt tolti vissza az eletet ? 5 masodperc ?
Hat ha ez nalad van akkor eselyesebb hogy ne patkolj el olyan hamar
Mondjuk ha 2 Gauss loves er egymas utan, akkor lehet hogy megis kipurcansz, mert nem tudja olyan gyorsan visszatolteni az eletet, de egeszsegugyi ladaval tarsitva mar jobb az esely -
Sensut
őstag
válasz Antonius1978 #26725 üzenetére
Ez az:
Végül is, ettől még nem leszel halhatatlan .
-
SaGa59
őstag
válasz rétisün #26724 üzenetére
Nincs ilyen karakter. Egy van, akinek az elvesztése kicsit módosít azon a feladaton, amihez kapcsolódik, de az ő halála se jelent többet, mint hogy neked kell a táskáját tovább cipelni.
-
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #26727 üzenetére
Pontyosan.
-
Dhampir
félisten
válasz hubai1979 #26723 üzenetére
és
(#26725) Antonius1978
Bocs srácok, csak levezettem a hétköznapi feszültséget. Időnként jólesik kiengedni a gőzt, remélem, hogy nem akasztottalak ki benneteket.
Hej, ha megismernétek sztalker bajtársaimat:
-Szamovár, aki imádja a vodkával kevert teát.
-Muslinca, aki vörösborral keveri a kozákot
-Hentes, ő nagy mutánsfaló szakács, remek hambit süt némelyikből
-Matató, hát ő matat, de amit kihoz egy-egy anomáliából, az többet ér az aranynál
-Kukkos, kiváló őrszem
-Sztracsatella, édesszájú
-Borogató, a Zóna erőgépe
-Liliomtipró... ezt inkább hagyjuk, a jelenlegi hímsoviniszta Zónában ez tárgytalan
-Bakfitty,egy lökött csávó
-Liliput, kis ember nagy szívvel
...[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Dhampir #26722 üzenetére
Ez most valami vicc, vagy Sztalker regeny, vagy a te sajat Sztalker regenyed ?
Sensut hagyom is a fenebe azt a kepzodmenyt, vegigviszem a jatekot nelkule, es kesz.De kosz az otletet, aztan ha lesz kedvem, visszatoltok egy korabbi mentest, es lehet megkiserlem osszeszedni a hozzavalokat, hogy lassam mit ad, de lohetsz 1 kepet is, hogy mit tud, akkor hanyagolom az elozoleg leirtakat
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
a szövetség idejében is meghalhat olyan karakter, aki később kell majd a továbbjutáshoz?
mert itt a katonai raktáraknál a mindenhonnan támadó biobizbaszok ellen képtelenség mindenkit megvédeni....igaz, nem is feladat, de ha esetleg valaki halála miatt nem tudok majd később továbbjutni, akkor abba is hagyom.
-
Dhampir
félisten
válasz Sensut #26721 üzenetére
A Stalker Ghost első perceiben még alapfelállás a majdnem-halhatatlanság. Ez olyan, mint egy speckó trainer, csak a legjófajtább grafikával és küldikkel van felturbózva. A mutánsok észlelnek, de csak a Dögevők tudnak halálosan megsebezni, amelyek a dimenziókon is átjárkálnak. Mérgük ellen egyedüli gyógyszer a Zöld Csillagfű és a Holdkorom, utóbbi egy olyan bonyolult föld alatti barlangrendszerből hozható fel, amelyhez térkép szükséges.
A térképet Vodkovárban adják nem kevés zsetonért és mutánsok szerveiért cserébe az elszállt profok. A Zöld Csillagfű a Koffein-anomáliából kialakult Dzsungelben téphető le, de szörnyen mérgezett a levegője. A gázálarc félóra alatt szétrohad, aktív szén nélkül annyi meg egy bambi. A Dzsungelben elrejtve éldegél a Tarzan nevű hibbant sztalker egy Csita nevű mutáns földönkívülivel. Ez a Csita ki tud vinni a zöld pokolból, de róka fogta csuka, mert előbb meg kell szerezni Tarzannak azt a szovjet csajt, akibe a neten keresztül halálosan beleszeretett és Szonjának hívják, akinek Szonja Erickson a beceneve. Viszont kimenni meg nem lehet a sűrűből, mert idevaló védőfelszerelésünk nincsen, na itt véget is érne a játék, ha nem jönne egy piszok nagy földrengés.
Amint sikerül túlélni (igen csak ugrálni kell ide-oda a lezuhanó fatörzsek elől) megint összefutunk a dzsungellakókkal, persze nekik a hajuk szála és szőre sem görbült meg. El kell vezetni őket egy teleporthoz, amelynek Katyusa a neve és a hegyeken túl található.
Ez az ösvény hegyek és anomáliák között visz végig, kő, jég és hólavinákkal tarkított. Új mutánsfaj a Jégfaragó, borotvaéles, fűrészes fogakkal. Spéci csúzlival lőhetők ki, akkor szétrottyannak, ezt a faja fegyót Tarzan adja bizonyos feltételekkel. Viszont amikor felülről özönlenek más mutánsokkal együtt...Hegyvidék utáni túlélés esetén a teleport kilövi Tarzant és Csitát Szonjához vagy akárhová, mi pedig könnyes, véreres szemekkel és kiégés-szindrómával ottmaradunk a Zónában. Ezután találkozni kell a Parókás nevű kopasz banditavezérrel, aki valójában spion, titkos ügynök és mindenkinek bedolgozik, talán még Szonjának is, aki régi KGB-s. Mint kiderül, ismeri azokat a titkos laborokat, ahol ismeretlen eredetű mutánsok a sztalkereken kísérleteznek. Az elején az egyik ilyen vidámparkba, a ködös Skuld-ba kell aláereszkedni, bizony az X-18 ehhez képest vidám mesének hat. Csontvázszerű, hártyatestű lények, a mormormutánsok birodalma ez, amelyek csakis fejre leadott kumulatív töltettől patkolnak el, haslövésnél csak simán átmegy rajtuk a golóbis, mint a zselén. Innen feljövet borotvaéles-sziklás terepszakaszokon hernyótalpas Helmuttal tudunk átgörögni, majd a sivatagos szakaszokon a félelmetes Oлгой-Xорхой-okkal (Olgoj Chorchoj) futhatunk össze a dermesztő és fénytelen éjszakában, amelyek minduntalan le akarnak rántani a talajszint alá.
Új helyszín Koszova, ahol a Szivárvány-bázison új bajtársakkal találkozhatunk: Mutter, Remington, Winettou, Shobri, Kalasnyikov, Zorro, Jakupcsek és Zsugás Vili. Az ő küldetéseik több, mint életveszélyesek. Itt már komolyan kell parázni, mert elküldenek egy titkos reaktorkomplexumba, amely a Csernobilit legalább hússzorosan múlja felül. Az idevaló szkafanderben olyanok vagyunk, mint egy kigyúrt szentjánosbogár. Gond majd akkor adódik, ha időnként lazítani kell rajta, hogy szükségleteinket elvégezhessük. Itt már kezd az életszerűség is feltűnni, amit az újabb fejlesztésekből már oly régóta hiányoltunk, igazi túlélő-stratégiát kell kialakítani, különben kampó és Tamara hiába vár haza...
-
Sensut
őstag
válasz Antonius1978 #26720 üzenetére
Van még egy amulett a nagy híd alatt az egyik oszlopon is. Több képződménnyel lehet egyensúlyozni a sugárzást, csakhogy nekem olyanok voltak ott, hogy több súlyt cipelhettem, s azokat nem akartam letenni. A halhatatlanság fölösleges, alig van ellenség s annak egy jó exo simán ellenáll. A monolit ellen használj távcsöves puskát, messziről könnyű leszedni őket. Én végig Strelok távcsövesével voltam. Gupi természetesen szövegben súgja meg a rejtekhelyet, nincs rá feladat. Az egyik kunyhó padlásán van a színpadnál.
-
Antonius1978
addikt
válasz Sensut #26717 üzenetére
Ha nem baj, picitt eroltesd meg az agyad, hogy ne kelljen keresgeljek annyit majd szetnezek az emlitett helyeken, habar mar Pripjatyban vagyok, esetleg lehet hogy hasznat vennem, de ha vegzek Pripjatyban, akkor lehet folosleges, de legalabb megneznem hogy milyen.Pripjatybol vissza lehet menni Zatonba ??? vagy ha Pripjatyban vegeztunk akkor vege a modnak ? Esetleg visszatoltok egy allast Zatonbol.
Hat ha 12 a sugarzasa, azt ellensulyozni tudod 3 buborekkal, ami nagyjabol 200 ezer, asszem van is annyim, annak ellenere hogy mar vettem 2 buborekot es 1 aranyhalat.
Ha Halhatatlansag a neve, akkor tuti hasznos lesz Pripjatyban, mert amint latom a monolitosok csak Gaussal csaszkalnak, es 1 loves es mar majdnem halott vagy, hiaba van rajtam a Komsomol pancel.Gupi kuldeteset sikerult megcsinaljam, elvittem a cuccat neki, de kulonosebben nem kaptam semmi jutalmat, habar mondtad hogy Smaragdon van valami rejtekhely, jol emlekszem ? azt szovegszinten emlitik ??? mert kuldetes nem kapcsolodik hozza...
-
SaGa59
őstag
válasz SaGa59 #26718 üzenetére
Hamár modok, akkor némi infó a készülő A halál ellen 3. a sötétség szilánkja modról
Aszondja, hogy a főszereplő Goblin. A történet 9 hónappal az első rész után játszódik. A főszereplő szemén át látjuk a Zónát egy szokatlanul erős kitörés után. Találkozahtunk az előző részekből megismert karakterekkel. Párhuzamos szabadjáték (freeplay) lehetőség (ezt nem egészen értem, talán arról van szó, hogy többféleképp is játszható). A korábbi részekben történtekhez itt mellékküldetések kapcsolódnak.
Megj: ha Goblin az a Goblin, akit a korábbi részekben is ismertünk, akkor fura lesz, mert őt így mutatja be az első részben Cseh:
Itt északon senki sem emlékszik olyanra, hogy Goblin valaha is portyára ment volna. Az ötlet, ami a Zónába hozta, a kereskedés lehetett, mindenki csak így ismerte, a történetírás eléggé szófukar ezzel kapcsolatban, és a modortalan stílusa miatt senki sem próbálkozik érdeklődni nála erről. Persze az olyanok, mint Informátor biztosan többet tudnak róla is, de nem nagyon osztják meg senkivel. Az biztos, hogy nagyon régen itt van a Zónában, ritkán megy el máshová és akkor is egy hétnél rövidebb időre, gyaníthatóan csak a határig megy és onnan azonnal vissza is jön. Volt egy elrejtett raktára az Erdőmellék dél-keleti részén és az északi sztalkerek közül sokan jártak hozzá felfrissíteni a készleteiket, venni valamit, eladni a felesleget, lőszert adni-venni… Goblin nem veti meg a relikviákat sem, és bármikor készpénzre cseréli őket, azt hiszem többre tartja őket, mintha csak a Zóna játékszerei lennének, és az áruk folyamatosan mozog, attól függően, hogy mennyire volt veszélyes a megszerzésük, mennyire ritkák, vagy épp milyen erőt képesek sugározni, vagy elnyelni. Mivel mint kereskedő nélkülözhetetlen, elviselik a modortalansága ellenére is. Nem vesz meg bármit, a sérült vagy régi fegyverekért, felszerelésekért olyan alacsony árat fizet, hogy a tapasztalt sztalkerek haja az égnek áll, de az ilyen cucc másnak nem is kell. Jó ideje azt rebesgetik, hogy Goblin megállapodott Kardánnal, hogy alkatrészeket szállít, cserébe ő feljavítja a használt cuccait, de ez nem látszik többnek pletykánál és ha megpróbálod őket összejátszással vádolni, azonnal kigolyózod magad mindkettejük ügyfélköréből. Egyébként meg a fegyverektől és védőfelszerelésekektől a detektorokig és egyéb elektronikus füttyőgőkig, széles választékban képes megszerezni ami csak kell. Így hát Goblint nagyra értékelik mint kereskedőt - viszont emberileg nem tartják túl nagyra és nem azért, mert kereskedő, hanem mert egy igazi bunkó. Szép kis paradoxon igaz? - főleg, mert a lőszerek ára nála általában alacsonyabb, mint más kereskedőknél. Úgy tűnik, azokban az években, mióta Goblin a Zónában "dolgozik", sikerült megbízható értékesítési csatornákat kiépítenie a feketepiacon. Ami valóságos csoda, mert ebben a környezetben tényleg csak a legerősebbek és legrafináltabbak képesek túlélni. Alapvetően ennél a kereskedőnél mindig figyelned, kell, nem szabad vele konfliktusba keveredni, máskülönben gyorsan elküld a pokolba vagy olyan árat szab, amit nem tudsz megfizetni.
-
SaGa59
őstag
válasz shield #26716 üzenetére
Aszonjda:
a CoP eseményeiből következő új történet (sequel), kiegészítve a ShoC és a CS néhány szereplőjével
A fő történetszálon új feladatok
freeplay lehetőség
Agroprom, Láp és az "Előszoba", ami pár modban már szerepel, a Kordon előtti terület, ahol van egy "Békefenntartó" egység egy "modrnebb laktanyában", egy katonai tábor, egy ellenörzőpont, egy elhagyott gyár, két kisebb civil település, alkalmanként ott van Szidorovics boltja is az egyikben...
Az ismert helyszíneket kissé átszabták
A sztalkerek kinézetét is
új fegyverek
bizonyos helyi szolgáltatások, pl a kereskesdelem feljavítva
új hangok
új tárolók, rejtekhelyek
texturák
újra hangolt fizikai modellek (ezt mondjuk nem biztos, hogy kellett volna, talán ha autók vannak benne, akkor azokat, mert szerintem ezek mindenütt elég gányoltak, de a többi "fizikai modell" teljesen jó volt eddig is. Meglátjuk)
Újrahangolt mutáns és ellenség "spawn"
egy halom patch és fix más modokból, pl a dinamikus hírekből (amit a minapában sikerült félig-meddig magyarítani)
kisebb javítások...STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Sensut
őstag
válasz Antonius1978 #26709 üzenetére
Igen, én megtaláltam a 6 amulettet, de már nem emlékszem hol. Nem kimondottan őket kerestem, menet közben bukkantam rájuk, ezért nem tartottam észben a helyüket. Az utolsóra emlékszem, ott van a benzinkút alatt, egy tartály mögött a föld alatti repedésben. És még egy a kikötői daruknál levő hajóroncs belsejében (ez nem biztos, hogy amulett volt). Szóval meg lehet találni őket ilyen dugi helyeken. A baj csak az, hogy amikor összerakta nekem a doki, olyan képződmény lett, aminek +12 volt a sugárzása. Ezt ellensúlyozni nem tudtam más képződményekkel, úgyhogy használhatatlan maradt. Pedig "Halhatatlanság" volt a neve. De elég jó ára van, eladhatod nyugodtan ha meglesz. Este meló után utána nézek esetleg.
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #26711 üzenetére
"azbeszt megba***a"
-
hubai1979
őstag
Nem megy nekem, semit sem értek.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
Dhampir
félisten
Például én annyira nem érteni ángol, csak minimálisan, emiatt csak magyar honosítással játszom. A Clear Sky magyar szinkronján akkorákat nevettem tegnap, helyenként eleresztenek egy-két vaskosabb elszólást is.
-
Antonius1978
addikt
válasz hubai1979 #26708 üzenetére
Hogyhogy nem ertesz semmit belole ? Van hozza angol forditas - kezdetleges...vagy angolul sem ertesz ?
SENSUT ha meg koveted a forumot, meg szeretnek kerdezni meg 1 dolgot : talaltam 2 amulettet, az egyiket a helikopteres mocsaron tul egy sziklan, egyet a hid alatti motorcsonakban, egyet meg kapunk a kuldetes folyaman,de lehet meg 3-at szerezni ? azt irja a leirasukban, hogyha 6-ot osszeszedunk, akkor a Doki csinal egy kurvajo kepzodmenyt...
Amugy most a Doki 3 kepzodmenyet kell osszeszedjem, megvan az elso Monolitos kuldi, azokat a kek ladakat is megtalaltam nagynehezen. -
-
xFreex
aktív tag
válasz Riot Gin #26701 üzenetére
A CoP-nál ez a beállítás már lényegtelen.
Viszont a game csinál LOG fájt oda ahol a mentést is rakja. Az utolsó fájl végén található bekezdéssel talán tudnánk kezdeni valamit.
Az "ERROR"...-tól kezdve kellene ide bemásolni, hogy mit írt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest